Nakon pet pobjeda zaredom, stigao je hladan tuš zvan Golden State Warriors!
Aktualni prvaci, mučili su me i lomili do poluvremena, ali se nisam dao. No u 3Q gubim koncentraciju, ideju i Warriorsi biježe na +10.
Malo otriježnjenje i spuštanje na zemlju u pogledu koliko daleko u Playoffu vidim svoju momčad.
Zakucali me na 26 razlike, ujedno i najteži poraz u sezoni, jedini zapravo gdje sam doslovce pregažen.
Kao što sam i rekao, protiv aktualnih prvaka bilo je neralno očekivati oduprijeti se takvoj brzoj igri i takvim šuterima; pola utakmice je išlo, dalje ne...
Dalje su usljedile gostujuće pobjede protiv Toronto Raptorsa gdje je posebno emotivno bilo vidjet Vinca Cartera te apsolutna dominacija Sunsa protiv domaćeg Brooklnya.
U utakmici protiv Netsa pak, posebno je bio raspoložen Jesus. Jesus Shuttlesworth.
Za one koji neznaju J. Shuttlesworth je legenda Ray Allen. Stariješina u četrdesetprvoj godini ubacio je sedam trica iz 10 pokušaja, ili 21 poen za 14 minuta.
Naklon do poda i video legendarnom Shuttlesworthu.
NBA 2K16 | Ray Allen - The Man, The Legend, The J. Shuttlesworth - YouTube
Dvadesetak razlike ne odaje baš dojam da su Netsi igrali dobro, no naprotiv.
Tricaške sposobnosti i aktivnost i preciznost cijele momčadi u kojoj su čak sedmorica igrača imali dvoznamenkasti učinak.
Čak sedamnaest trica od trideset i tri pokušaja. Uostalom prosudite i sami...
Obavezno pogledat i finu utakmicu, također gostujuću u Detroitu.
Bome su me iznenadili dečki. Prema Morrisu nikakve empatije i simpatije, ali kapa do poda za odigranu utakmicu.
Pogledajte zadnju četvrtinu...
NBA 2K16 | Suns vs Pistons @Detroit 4Q - YouTube
Sada me očekuje "lagana" utakmica, nadam se protiv tragičnih Wyzardsa čiji je skor 0; niti jedna jedina pobjeda...
Poslije toga slijede okršaji sa Memphisom, Bullsima i Orlandom.
Situacija u konferencijama...
Trenutno mogu biti jako zadovoljan s priloženim.
Šuterski, taktički, obrambeno i zdrastveno oduševljen sa ekipom.
Pojedinim igračima forma blista (Tomić, Antetokounmpo, Harden). Dok ostali su i više nego dobri...