HOF SETTINGS, 8 MINUTES QUARTER, CUSTOM SLIDER | SEASON ONE

Dok nema Lebrona, Kyrie preuzima ulogu lidera ove momčadi i to radi jako dobro. Volio bih jako da pogledate sažetke nekih utakmica poput teške utakmice i poraza u egal utakmici te još neke izvedbe protiv Pistonsa i Netsa! Kyrie je u nevjerojatnoj formi i niže fantastične brojke; kao da je u svom prime time-u. Ant Davis je povezao sada već dovoljan broj utakmica da ne moram brinuti za nekakvu ozljedu kao što je to bio česti slučaj protekle dvije godine! Čeka se Lebron da se zahukta ova ljubičasto žuta mašinerija! Desili su se neki neugodni i neočekivani porazi, no eto iako na papiru Lakersi izgledaju jako dobro, svi danas igraju košarku i porazi su sastavni dio svake ekipe.​ Protiv Netsa napokon se vratio i Lebron nakon dva tjedna pauze!

mjesec kasnije

Real life Lakersi su mi sjebali totalno ljubav prema onome što se događa u igri, pa odustajem od te sezone s njime, jer mi se IRL gade trenutno. Pikiram MyLeague mode koji te može prebaciti na vođenje momčadi u aktualnoj sezoni baš onako kako stvari trenutno stoje u stvarnosti. Kao što sam rekao u ovom uvodnom videu, gajim velike simpatije prema Luki Dončiću te Mavsima i imam sjajnu viziju kako bi mogli Mavsi postati contenderi već ove godine, pa pogledajte u uvodnom videu prvu utakmicu nakon preuzimanja ove momčadi kao i trejdove koje sam napravio.

Legendarna 2011. godina i moram naglasiti kako je Dallas stigao potpuno zasluženo do pobjede osvojivši jedini NBA naslov, čime su i veliki igrači te momčadi stigli do toliko željenog i prstena. Ponajprije Dirk Nowitzki, Jason Kidd, Jason Terry, Shawn Marion, ali i ostatak družine osvajanjem tog naslova nisu više igrači bez prstena, a prva dvojica, jedan već Hall of Fame (Kidd), a drugi će u idućim godinama ući, mogu reći da su postigli sve u NBA ligi. Dallas je tokom čitavog doigravanja pokazivao veteransku igru, koja se posebno očitovala u posljednjim minutama utakmica, kada su u nekoliko navrata preokretali vodstva svojih protivnika, a upravo jedan takav preokret u drugoj utakmici je možda bio ključan za ishod čitavog finala, kada su u posljednjih pet minuta nadoknadili 15 poena zaostatka i unijeli novi život na put prema tituli. Sada je na redu Luka Dončić i društvo da Dallasu donesu drugi naslov NBA prvaka...

Moram priznat da sam napravio fenomenalan posao sa slaganjem ove momčadi, pa bih volio i vaše komentare kako vam se sviđa roster momčadi. Možda će tu u toku sezone doći ili otiči koje ime ili dva, no u principu ovo će biti "kontender" momčad za ovu sezonu. Mislim da je par novih igrača ovdje dobilo napokon priliku za nešto više od onoga što su imali tokom cijele igračke karijere, no najveće ime općenito NBA prijelaznog roka za ovu sezonu zasigurno je Warrior Klay Thompson! Naš Bojan Bogdanović, vjerojatno je točka na i ove momčadi, a spas karijere potražio je i DeAndre Ayton, koji se posvađao sa suigračima iz Phoenixa na mrtvo ime. Izbacivat ću malo videje u ovakvom formatu, sa najzanimljivijim djelovima utakmica, pa stay tuned. Uz obavezno gledanje videa, počastit ću vas i sa najboljim screenshotima.

Nakon samo jedna utakmice u kojoj sam preuzeo Dallas Mavse, ozljedio se Luka Dončić kojeg neće biti na parketu par tjedana. No pogledajte najzanimljivije trenutke iz te utakmice i kako su se Mavsi snašli bez Luke...

Dvije pobjede zaredom i evo me na drugom od pet gostovanja u Torontu kod Raptorsa! Strašno mi se dopada kako sam složio Mavse i mislim da zaista mogu biti konkurentni za titulu. To što sam dobio Klaya Thompsona u trenutku kada su se Warriorsi kao ekipa počeli klat i svađat (ponovna tučnjava između Poola i Greena posvadila je Currya i Thompsona te splash brothersi su se raspali). Naš Bojan "BABO" Bogdanović radi savršen posao dok nema Luke Dončića te uz Klaya najopasnije je oružje izvana. Uostalom pogledajte rutinersku predstavu Mavsa kod Raptorsa u Torontu. 

7 dana kasnije

Kako vam se čini ovaj format epizoda za svaku utakmicu? Da li bi trebao pokriti više utakmica kao u FIFA temi pa sa kraćim isječcima iz pojedine utakmice? Imam baš volje ovako tekmu za tekmu, no nezz koliko to ima smisla, jer je sezona preduga!? Kako bilo, nova epizoda je tu, novi report. Pogledajte dupli produžetak protiv Bucksa i nevjerojatnu večer Giannisa Antetokoumpa! Isto tako, bolesna večer mojih momaka što se šuta tiče. Jedva čekam da se Luka vrati na parket, jer iovako bez njega Mavsi izgledaju stvarno jako dobro. Postoje indicije da bi se Luka mogao vratiti na parkete puno brže od očekivanog!

Sljedeća utakmica na rasporedu je protiv Warriorsa i po prvi put Klay Thompson će igrati protiv svojih donedavnih suigrača...

Dok nema Luke Dončića, Klay se udomaćio i postao prva violina Mavsa. Luka je čudo prirode, pa njegova rekuperacija koja je trebala trajati do 25-og u mjesecu, trebala bi biti gotova za ove dvije sljedeće utakmice, tako da bi Dončić mogao biti spreman za utakmicu sa Sunsima. A do tada, bacite oko na dvije predstave Klaya Thompsona za pamćenje, prva protiv Detroita, protiv kojih je u trećoj trečini ušao u zadnje tri minute i utrpao 6/6 s linije za tri poena, pa spasio Mavse u drugoj utakmici protiv New Yorka koji je vodio cijelu utakmicu, pa istu riješio gotovo sa sirenom. Kakav dragulj! A naš Bojan bi napokon trebao nastupiti u NBA All Star Weekendu u natjecanju za tri poena - napokon rekli bi smo! 

Kakva utakmica ljudi moji!? Ovo se mora pogledati. Povratak Luke Dončića na parket uz njegov nestvaran učinak, ali i ponovno užasnu šutersku večer Mavsa! Ovo bi moglo biti novo rivalstvo NBA lige, između Phoenix Sunsa i Dallas Mavericksa. Sunsi su malo nervozno ušli u sezonu i ovih 12-11 prije ovog susreta je za njih zaista zabrinjavajuće. Odvojite 14 minuta za ovaj odličan match report, jer je Luka zaista bio briljantan. Ove godine ide jako po MVP nagradu, ali i po NBA naslov sve mi se čini.

11 dana kasnije

Ponovno dvoboj s Milwaukee Bucksima, utakmica je ponovno otišla u produžetak, a nestvarnu partiju pružio je Luka Dončić s 40 poena. No na utakmici, iako je imao "skromnih" 20 poena; Bojan Bogdanović je prvi igrač u povijesti NBA lige, koji je u jednoj utakmici imao 2 buzzer beatera u utakmici. Prva utakmica u dresu Mavsa, koju riješava Bojan posljednjim šutem sa zvukom sirene. Inače ovo je Bojanu treći BB karijere, prva dva je imao u dresu Utah Jazza. Uostalom pogledajte cijeli report i pogledajte na koji način je Bojan zaključio svoju cluch ulogu protiv NBA prvaka Bucksa iz 2021. godine. 

7 dana kasnije

Uz triple double učinak Luke Dončića, najraspoloženiji igrač Mavsa bio je Klay Thompson sa 33 koša i 8 trica uz 10 pokušaja, dok je naš Bojan Bogdanović nakon prošle partije kojom je riješio suparnika u ubačajem za tri poena u posljednjoj sekundi, odnosno sa zvukom sirene, ovdje pružio dosta skromniju partiju s 10 poena. Nova pobjeda sada već etiketiranih Mavsa kao jednih od najvećih favorita za osvajanje novog naslova prvaka. Mavsima bi to bila druga titula nakon one iz 2011. kad su kao underdogsi sa Nowitzkim osvojili NBA naslov!

5 dana kasnije

Starogodišnji report! Malo više od 20 minuta, ali kvalitetnog reporta za zadnje dvije domaće utakmice protiv Oklahome City Thundera i novih Cavsa! U obje utakmice proradio sam tek u četvrtoj četvrtini, no svakako vrijedi pogledati ovaj report, jer govorim i o trenutnom stanju u ligi, kao i o tablici istoka i zapada! Bilo je tu fantastičnih poteza, kao i zakucavanje mjeseca Victora Oladipa, kojeg možete i u skraćenoj verziji od 30 sekundi pogledati. Bilo kako bilo, peta pobjeda zaredom i trenutno prvo mjesto na zapadu! Veliku ulogu u pobjedi protiv Cavsa ima upravo Victor Oladipo koji je okrenuo utakmicu sa 11 poena u nizu (zakucavanje + tri trice zaredom u tri napada), tako da je njegovo zakucavanje još time i značajnije! 

12 dana kasnije

Nakon osam godina provedenih u NBA ligi, Bojan Bogdanović pružio je u karijeri puno utakmica koje će mnogi ljudi pamtiti, od njegovih 48 poena u dresu Utah Jazza, 12 trica također u dresu Utaha, kao i fantastičnih "Draženovih" 44 u dresu Netsa pa i one obrane protiv LeBron Jamesa u Playoffu s 30 poena u dresu Pacersa, no po prvi put triple double učinak i to fantastičan u još boljoj pobjedi protiv Portlanda. A poslje toga možete pogledati i sedmu pobjedu zaredom i drugu u svega par dana protiv Cavsa koji su posrnuli u trećoj četvrtini. Također i u toj utakmici je Bojan imao zapaženu ulogu, zabivši tri trice u tri napada i time je prelomio utakmicu protiv Clevelanda i bivšeg kolege Donovana Mitchella.

Ovom utakmicom, Luka je ušao ponovno u povijest Dallas Mavericksa sa nekom svojom izvedbom. 53 poena, izjednačivši se s Dirkom na prvom mjestu za najviše poena u jednoj utakmici, ali je postavio i novi rekord franšize s 11 trica, dok mu je za taj uspijeh bilo potrebno samo 18 pokušaja! Luka grabi ka novoj tituli za igrača mjeseca! U dva dana igraju se dvije utakmice na parketu Wolvesa, pa je ovo bila prva. Za obje utakmice neće konkurirati Bojan Bogdanović i Klay Thompson, koji su dobili poštedu zbog blagih simptoma gripe.

10 dana kasnije

Deseta pobjeda zaredom pala je protiv Houston Rocketsa. 40 poena Luke Dončića uz naravno triple double. 23 trice Mavsa uz 43% učinka. 26-7 skor Dallasa; prve momčadi zapada, no veliki trade je na pomolu i na Božić se igra protiv LA Lakersa koji imaju sjajnu akviziciju i napokon su se riješili Brickbrooka, pardon Westbrooka i s Kyrijem će jurišati u playoff. Daleko smo od rekorda Mavsa i 17 pobjeda zaredom u regularnoj sezoni. Sjetimo se 2007 i njihovog wining streaka dok su za Dallas igrali Nowitzki i sadašnji trener Jason Kidd.

Nakon deset pobjeda u nizu, tom predivnom putovanju došao je kraj. Vodstvo LA Lakersa probudilo se iz zimskog sna i napokon su potpisali Kyria Irvinga i razmjenili dvojicu igrača za Seth Currya i Kyria. Russell Westbrook sreću se potražiti sa starim kolegom Durantom. No SAD ima tradiciju, onu Božičnu, kada se odigravaju tamošnji derbiji, a jedan takav dogodio se i ove godine između Lakersa i Mavsa. Luka Dončić ovog puta nije donio prevagu, no ponovno je odigrao čudesnu utakmicu. No sjajan debi za Kyria ipak je donio prevagu.

​​​​​​​

Mislim da svaki ljubitelj NBA lige bilo prave ili virtualne upoznat je s činjenicom da je Luka Dončić 28. prosinca odigrao protiv New Yorke Knicksa utakmicu karijere. Prva takva triple double partija nekog košarkaša još od Wilta Chamberlaina. Luka je za 47 minuta provedenih na parketu imao 60 poena, 21 skok i 10 asistencija pritom anulirao 9 koševa prednosti zabio za izjednačenje i produžetke te u istima odveo Dallas do pobjede. Mene se naime dojmilo to, pa sam odlučio probati napraviti isto, a vi presudite jesam li u tome uspio do kraja. Kako bilo, bilo je jako zabavno.

Nova era u NBA ligi, nameće košarku koja ruši postojeće rekorde dan za danom, pa je tako i naš Bojan Bogdanović srušio jedan vlastiti i postavio rekord franšize po zabijenim tricama u utakmici regularne sezone. Prijašnji rekord Bojana bio je 11 trica u dresu Jazza, kao i njegova 48 poena utakmica, no sada je premašio tu brojku od 11 trica i prešišao Dončićevih 11 trica te tako izbio na prvo mjesto franšize s 12 trica u utakmici i zabijenih 40 poena. Uostalom pogledajte i sažetke te utakmice i uživajte u Bojanovoj tricaškoj seansi.

Nakon dugo vremena klasičnih pet rivalstva koje je imao Dallas u Lakersima, Rocketsima, Miamiu, San Antoniu i OKC-u, pridružuje se i Boston Celticsi. Naime posljednje utakmice bile su prožete playoff atmosferom, pa je svaki novi susret ove dviju momčadi pravi derbij. Tako je bilo i ovog puta. Bolji ulaz u utakmicu Bostona, da bi se Dallas kasnije vratio u utakmicu, a kako se rasplamsala ova utakmica pogledajte u ovom video reportu, epizodi 19 Dallas Mavericks MyLeague serijala:

U možda najboljoj utakmici ove sezone snage su odmjerili Dallas Mavsi i New Orleans Pelicansi. Nevjerojatno 16-0 otvaranje utakmice pelikana nije na sreću odredilo tok utakmice, tako da je kasnije Dallas se uključio u utakmicu i probudio. Luka Dončić i Deandre Ayton su ovu utakmicu presjedili zbog lagane viroze. Bojan Bogdanović i Klay Thompson briljirali su s linije za tri poena, a također veliki obol ovoj utakmici ugradio je i Kemba Walker sa 17 poena, od kojih su čak tri trice u produžetku! MUST SEE!!!

8 dana kasnije

U gustoj završnici protiv Oklahome s kojom se je Dallas već ranije ovog mjeseca sreo, briljirao je Klay Thompson, a utakmicu s klupe gledali DeAndre Ayton i Luka Dončić. No već protiv Clippersa se u igru vratio i Luka, no i ta utakmica imala je gustu završnicu. No u obje utakmice Klay Thompson je na kraju bio najsmireniji čovjek na parketu i svojim clutch koševima donio je obje pobjede Dallas Mavsima...

Sa Devinom Bookerom na naslovnici NBA 2K23, NBA2king.com se specijalizirao za ponude NBA 2K proizvoda od 2009. godine.

4 dana kasnije

​​​​​​​

Iako se pred sam kraj 4Q činilo da će Dallas lagano privesti utakmicu kraju, uspijeli su zagorčati si život i dali nadu Lakersima da će uspijeti preokrenuti utakmicu. A gotovo savršenu partiju Kyria Irvinga i njegovih 12 trica nije bilo dovoljno, jer je Luka pogodio sa sirenom i zatvorio ovu priču s 36 poena triple double učinkom uz 10 skokova i isto toliko asistencija.

6 dana kasnije

Katastrofalnu šutersku večer Dallasa uz samo 13 trica iz 46 pokušaja kaznio je Portland koji je imao čak 24 zabijene trice uz visokih 49% uspješnosti. Damian Lillard zabio je 62 poena uz izjednačenje svog rekorda i rekorda franšize svoje - 12 trica u jednoj utakmici. Dva dana, dvije utakmice između ove dviju momčadi, pa pogledajte kako je to izgledalo u prvom susretu.

Ipak sam pokleknuo za stvarnošću i malo uredio stvarne transfere iako nisam išao skroz u detalje i obavio baš svaki stvarni transfer. Trejdao sam u sklopu pet momčadi, tako da sam dobio Kyria, a dao sam Finney Smitha i Deandre Aytona koji mi je bio baš važan kotačić u pohodu na novi naslov Dallas Mavsa. Odlaskom Aytona ozbiljnija zadaća je pripala Javale McGeeu koji je od sada prvi centar, a backup Damarcus Cousins koji je dobro iskoristio ono malo utakmica i minuta kako bi ušao u nešto ozbiljniju rolu sada. Kyrie svoju prvu utakmicu u dresu Dallasa igra bez Luke, a kako je to izgledalo pogledajte u ovom videu reportu.

6 dana kasnije

U novom video reportu možete vidjeti triple double Klaya Thompsona kao i snajperistu Bojana Bogdanovića koji je s pet trica torpedirao Clipperse, a s devet trica Wizardse zabivši čak 17 poena u posljednoj četvrtini! Protiv Wizardsa jako raspoložen također s linije tri poena bio je Luka Dončić s čak sedam zabijenih trica uz novi triple double učinak. Uostalom pogledajte i sami.

​​​​​​​Kevin Durant je u Phoenix Sunsima! A kako je prvi susret između Kyria i Kevina Duranta protekao, pogledajte u nastavku. Na čiju stranu je otišla pobjeda u srazu ovih "novih" titana, dvije momčadi koje su postali glavni contenderi za naslov NBA prvaka!? Ovo je bila ujedno i najbolja Durantova predstava ove sezone! Dallas je ponovno imao užasno loš šut s linije za tri poena. Ova egal utakmica, rješena je zadnjim posjedom lopte! Ko li je pogriješio u zadnjem napadu, pogledajte u 28. epizodu video reprota Dallas Mavericks MyLeague serijala.

4 dana kasnije

Utakmica protiv Utah Jazza, bila je prilika da se Bojan Bogdanović na terenu obračuna s bivšom momčadi, no ono što je malo tko očekivao, da će trojka Dallasa, točnije Bojan, Kyrie i Luka Dončić večeras ući u povijest ne samo NBA lige, nego i svjetske košarke, jer s u ovoj utakmici njih trojica zajedno kombinirano zabili 125 koševa s time da su prva trojica u povijesti ove igre koji su zabili 40 ili više poena! Uostalom pogledajte i sami ovu čarobnu večer za povijest! S trona su srušili momčad Detroit Pistonsa koji su zabili 123 poena, tamo davne 1983, 13. prosinca kada je Isiah Thomas zabio 47, John Long 41 i Kelly Tripucka 35; no sada je Dallasov trio ne samo to nadmašio, nego postavio čaroban rekord koji se vjerujem dugo neće srušiti...

​​​​​​​

Klay protiv svojih Warriorsa je pokazao koliko fali svojoj drugoj polovici - splash brothersa. Kyrie je ovu utakmicu presjedio zbog osobnih razloga, no nagađa se da je u pitanju odmor ili blaga ozljeda! Luka Dončić briljirao je s 40 poena triple double učinkom, ali i uz osam trica čak. Dok je Curry srušio Klayov rekord u tricama zabivši čak 16 trica u večerašnjem susretu.

Pobjedom protiv Detroit Pistonsa, Dallas bi došao do 40-te pobjede u ovoj sezoni. Ujedno to je bio i prvi susret Bojana protiv "svojih" Detroit Pistonsa, iako tehnički sam ga praktički na samom početku sezone doveo iz Detroita. Nadasve "skroman" učinak Bojana i 18 poena. Samo 13 trica uz 38% šuta. Ozbiljan TD učinak za Dončića 35-14-12. A dalje u video reportu možete pogledati i utakmicu sezone od JaValea McGeea koji je zabio 30 poena u pobjedi Dallasa!

​​​​​​​

Klay protiv svojih Warriorsa je pokazao koliko fali svojoj drugoj polovici - splash brothersa. Kyrie je ovu utakmicu presjedio zbog osobnih razloga, no nagađa se da je u pitanju odmor ili blaga ozljeda! Luka Dončić briljirao je s 40 poena triple double učinkom, ali i uz osam trica čak. Dok je Curry srušio Klayov rekord u tricama zabivši čak 16 trica u večerašnjem susretu.

mjesec kasnije
9 mjeseci kasnije

Neda mi se više radit one velike postove, no zato možete sve utakmice pratiti na mojem YT kanalu, gdje radim video reportaže svih utakmica. 

​​​​​​​

No eto malo screenshota...

8 mjeseci kasnije

Super, glas ti zvući baš onak profi ko na telki neki komentator ㊗️

Novi video je vani. Zanimljivo mi je kako je Denver kriminalno loše otvorio sezonu! 0-4 i to pored slabijih protivnika izuzevši OKC koja je vrhunska mlada ekipa.

Opala; treća epizoda. Revanš protiv Lakersa i Clippersa. Kako me namučio LeBron; ajme...

10 dana kasnije

Iako na papiru Sunsi imaju momčad za osvajanje prvenstva bez pola muke, dobro tu je Boston, ali opet. Neće biti sve to tako jednostavno. Ali sve ispod finala konferencije bi bilo razočaranje novo za Phoenix. Denver se nakon uvodnih 0-4 u sezonu probudio i sada ima 5-4. Bogdanovićevi Netsi loše krenuli u sezonu. A zadnja momčad istočne konferencije su ni manje ni više Bucksi koji imaju ozljeđenog Giannisa. O najvećem trejdu u NBA ligi priča se već danima. KAT bi trebao preći u NY za Randlea i još nekog picka i sugirača možda; vidjet ćemo u narednim epizodama. Pogledajte kako je Beal bez Duranta i Leonarda isčupao -19. 

Iako je Miami loše ušao u sezonu, nitko nije očekivao da se na ovaj način mogu suprostaviti momcima Budenholezera. Nakon te utakmice imamo fenomenalan dvoboj novih Mavericksa sa Klayom Thompsonom i na samom kraju Kevina Duranta koji je ušao u Michael Jordan mod i kaznio Kingse kao da su krivi za sve probleme u svijetu. Peta epizoda u kojoj imamo tri utakmice. 

7 dana kasnije

Prošlogodišnja momčad Minnesote u mojem serijalu je dogurala do finala NBA lige, a sada se ponovno susrećem s njima; zadnja utakmica KAT-a u dresu Wolvesa. Nažalost ozljeđeni Leonard i Nurkić propustilli su ovu utakmicu, ali zato Durantula ubacuje u nižu i pokazuje da može nekad i sav teret pasti na njega. U drugoj utakmici poprilično sam bio iznenađen s kvalitetnim pristupom Orlanda i dobrom obranom. Uostalom pogledajte i sami. 

Kakva utakmica protiv Lakersa u NBA kupu; ajme!!!