4 dana kasnije

​​​​​​​

Iako se pred sam kraj 4Q činilo da će Dallas lagano privesti utakmicu kraju, uspijeli su zagorčati si život i dali nadu Lakersima da će uspijeti preokrenuti utakmicu. A gotovo savršenu partiju Kyria Irvinga i njegovih 12 trica nije bilo dovoljno, jer je Luka pogodio sa sirenom i zatvorio ovu priču s 36 poena triple double učinkom uz 10 skokova i isto toliko asistencija.

6 dana kasnije

Katastrofalnu šutersku večer Dallasa uz samo 13 trica iz 46 pokušaja kaznio je Portland koji je imao čak 24 zabijene trice uz visokih 49% uspješnosti. Damian Lillard zabio je 62 poena uz izjednačenje svog rekorda i rekorda franšize svoje - 12 trica u jednoj utakmici. Dva dana, dvije utakmice između ove dviju momčadi, pa pogledajte kako je to izgledalo u prvom susretu.

Ipak sam pokleknuo za stvarnošću i malo uredio stvarne transfere iako nisam išao skroz u detalje i obavio baš svaki stvarni transfer. Trejdao sam u sklopu pet momčadi, tako da sam dobio Kyria, a dao sam Finney Smitha i Deandre Aytona koji mi je bio baš važan kotačić u pohodu na novi naslov Dallas Mavsa. Odlaskom Aytona ozbiljnija zadaća je pripala Javale McGeeu koji je od sada prvi centar, a backup Damarcus Cousins koji je dobro iskoristio ono malo utakmica i minuta kako bi ušao u nešto ozbiljniju rolu sada. Kyrie svoju prvu utakmicu u dresu Dallasa igra bez Luke, a kako je to izgledalo pogledajte u ovom videu reportu.

6 dana kasnije

U novom video reportu možete vidjeti triple double Klaya Thompsona kao i snajperistu Bojana Bogdanovića koji je s pet trica torpedirao Clipperse, a s devet trica Wizardse zabivši čak 17 poena u posljednoj četvrtini! Protiv Wizardsa jako raspoložen također s linije tri poena bio je Luka Dončić s čak sedam zabijenih trica uz novi triple double učinak. Uostalom pogledajte i sami.

​​​​​​​Kevin Durant je u Phoenix Sunsima! A kako je prvi susret između Kyria i Kevina Duranta protekao, pogledajte u nastavku. Na čiju stranu je otišla pobjeda u srazu ovih "novih" titana, dvije momčadi koje su postali glavni contenderi za naslov NBA prvaka!? Ovo je bila ujedno i najbolja Durantova predstava ove sezone! Dallas je ponovno imao užasno loš šut s linije za tri poena. Ova egal utakmica, rješena je zadnjim posjedom lopte! Ko li je pogriješio u zadnjem napadu, pogledajte u 28. epizodu video reprota Dallas Mavericks MyLeague serijala.

4 dana kasnije

Utakmica protiv Utah Jazza, bila je prilika da se Bojan Bogdanović na terenu obračuna s bivšom momčadi, no ono što je malo tko očekivao, da će trojka Dallasa, točnije Bojan, Kyrie i Luka Dončić večeras ući u povijest ne samo NBA lige, nego i svjetske košarke, jer s u ovoj utakmici njih trojica zajedno kombinirano zabili 125 koševa s time da su prva trojica u povijesti ove igre koji su zabili 40 ili više poena! Uostalom pogledajte i sami ovu čarobnu večer za povijest! S trona su srušili momčad Detroit Pistonsa koji su zabili 123 poena, tamo davne 1983, 13. prosinca kada je Isiah Thomas zabio 47, John Long 41 i Kelly Tripucka 35; no sada je Dallasov trio ne samo to nadmašio, nego postavio čaroban rekord koji se vjerujem dugo neće srušiti...

​​​​​​​

Klay protiv svojih Warriorsa je pokazao koliko fali svojoj drugoj polovici - splash brothersa. Kyrie je ovu utakmicu presjedio zbog osobnih razloga, no nagađa se da je u pitanju odmor ili blaga ozljeda! Luka Dončić briljirao je s 40 poena triple double učinkom, ali i uz osam trica čak. Dok je Curry srušio Klayov rekord u tricama zabivši čak 16 trica u večerašnjem susretu.

Pobjedom protiv Detroit Pistonsa, Dallas bi došao do 40-te pobjede u ovoj sezoni. Ujedno to je bio i prvi susret Bojana protiv "svojih" Detroit Pistonsa, iako tehnički sam ga praktički na samom početku sezone doveo iz Detroita. Nadasve "skroman" učinak Bojana i 18 poena. Samo 13 trica uz 38% šuta. Ozbiljan TD učinak za Dončića 35-14-12. A dalje u video reportu možete pogledati i utakmicu sezone od JaValea McGeea koji je zabio 30 poena u pobjedi Dallasa!

​​​​​​​

Klay protiv svojih Warriorsa je pokazao koliko fali svojoj drugoj polovici - splash brothersa. Kyrie je ovu utakmicu presjedio zbog osobnih razloga, no nagađa se da je u pitanju odmor ili blaga ozljeda! Luka Dončić briljirao je s 40 poena triple double učinkom, ali i uz osam trica čak. Dok je Curry srušio Klayov rekord u tricama zabivši čak 16 trica u večerašnjem susretu.

mjesec kasnije
9 mjeseci kasnije

Neda mi se više radit one velike postove, no zato možete sve utakmice pratiti na mojem YT kanalu, gdje radim video reportaže svih utakmica. 

​​​​​​​

No eto malo screenshota...

8 mjeseci kasnije

Super, glas ti zvući baš onak profi ko na telki neki komentator ㊗️

Novi video je vani. Zanimljivo mi je kako je Denver kriminalno loše otvorio sezonu! 0-4 i to pored slabijih protivnika izuzevši OKC koja je vrhunska mlada ekipa.

Opala; treća epizoda. Revanš protiv Lakersa i Clippersa. Kako me namučio LeBron; ajme...

10 dana kasnije

Iako na papiru Sunsi imaju momčad za osvajanje prvenstva bez pola muke, dobro tu je Boston, ali opet. Neće biti sve to tako jednostavno. Ali sve ispod finala konferencije bi bilo razočaranje novo za Phoenix. Denver se nakon uvodnih 0-4 u sezonu probudio i sada ima 5-4. Bogdanovićevi Netsi loše krenuli u sezonu. A zadnja momčad istočne konferencije su ni manje ni više Bucksi koji imaju ozljeđenog Giannisa. O najvećem trejdu u NBA ligi priča se već danima. KAT bi trebao preći u NY za Randlea i još nekog picka i sugirača možda; vidjet ćemo u narednim epizodama. Pogledajte kako je Beal bez Duranta i Leonarda isčupao -19. 

Iako je Miami loše ušao u sezonu, nitko nije očekivao da se na ovaj način mogu suprostaviti momcima Budenholezera. Nakon te utakmice imamo fenomenalan dvoboj novih Mavericksa sa Klayom Thompsonom i na samom kraju Kevina Duranta koji je ušao u Michael Jordan mod i kaznio Kingse kao da su krivi za sve probleme u svijetu. Peta epizoda u kojoj imamo tri utakmice. 

7 dana kasnije

Prošlogodišnja momčad Minnesote u mojem serijalu je dogurala do finala NBA lige, a sada se ponovno susrećem s njima; zadnja utakmica KAT-a u dresu Wolvesa. Nažalost ozljeđeni Leonard i Nurkić propustilli su ovu utakmicu, ali zato Durantula ubacuje u nižu i pokazuje da može nekad i sav teret pasti na njega. U drugoj utakmici poprilično sam bio iznenađen s kvalitetnim pristupom Orlanda i dobrom obranom. Uostalom pogledajte i sami. 

Kakva utakmica protiv Lakersa u NBA kupu; ajme!!!

Nikada niti jedan igrač u povijesti NBA lige do danas nije uspio tri utakmice zaredom pretvoriti u pobjedu zadnjim šutem u utakmici, pogotovo ne dvije zaredom buzzer beaterom. Do ovog trenutka; sada je povijest upisao Kevin Durant. Zadnji šut u predhodnoj epizodi protiv Lakersa te BB protiv Netsa i Warriorsa. Kakav igrač, kakva mašina. Piše li se i smiješi Kevinu Durantu nova MVP nagrada?! Pogledajte ove predivnoće.

11 dana kasnije
7 dana kasnije
7 dana kasnije
11 dana kasnije
6 dana kasnije
12 dana kasnije
6 dana kasnije
6 dana kasnije
11 dana kasnije
mjesec kasnije

2 mjeseci kasnije

Ubio sam Clipperse sa metlom; sjajne dvije epizode...

23 dana kasnije

U polufinalu zapadne konferencije protiv Golden State Warriorsa serija je krenula vatreno, ali vrlo brzo se pretvorila u demonstraciju dominacije Kevina Duranta, Kawhi Leonarda te Ivice Zubca. Steph i društvo su pokušali se osloniti na svoj šuterski ritam, ali sjajna obrana Sunsa i njihova tranzicija bila je neumoljiva. Konferencijsko finale, stižemo!

Cole je li u igri bude update transfera ili jos uvijek Doncic igra za Dallas?

Zanima me jer bi uzeo igru koja je sad 27 eura

Naravno. Možeš u bilo kojem trenutku preuzet današnji datum i krenut u sezonu kak je i IRL

8 dana kasnije

Nevjerojatna serija protiv Lakersa! Utakmice na nož. Volio bih da pogledate sve utakmice ove serije, jer ovo je doslovce bilo finale prije finala. Obje momčadi odigrale vrhunski playoff i najbolji ide na megdan Bostonu u finale. S jedne strane Luka i LeBron, a kod Phoenixa Kawhi i Kevin Durant. Zubac je istisnuo Bradley Beala i skrenuo fokus na sebe kao treću violinu ove MEGA momčadi; vjerojatno i najbolje u povijesti Phoenix Sunsa! Pogledajte sve utakmice finala zapadne konferencije između Lakersa i Phoenixa.

5 dana kasnije

Kreću epizode FINALA NBA lige, nadam se da ćete odvojiti vremena prisustvovati fenomenalnim utakmicama i da ću vam prenjeti bar dio atmosfere i adrenalina preko ovih video reportova. Na jednoj strani momčad koja već godinama se gradi u jednoj od najboljih rostera u novijoj povijesti - Boston Celticsi. Prošlogodišnji NBA prvaci koji žele nakon Warriorsa ponovno biti back to back šampioni. I onda s druge strane imamo Phoenix Sunse koji su stvorili najbolju momćad Phoenixa u povijesti. Kevin Durant, Kawhi Leonard, Ivica Zubac, Bradley Beal i osatak rostera imat će nemoguć zadatak ako Boston Celticsi budu pravi. Pa eto malo i tih utakmica finalne serije.

6 dana kasnije

Mnogi su se nadali, priželjkivali te željeli ovakvo dramatično finale u sedam utakmica, no da će utakmice Finala ovako neizvjesne biti vjerujem da nitko nije očekivao. Videoosvrt pete i šeste utakmice ove fantastične serije. Dok čekate sedmu utakmicu evo najbolje od najboljeg iz pete i šeste utakmice FINALA NBA LIGE. Uživajte i hvala Vam na praćenju, like-u te subscrubeu.

Iznimno sam ponosan na čitavu sezonu, na reglularni dio; fantastičnih dvojboja je tu bilo i na samom kraju šlag na tortu; vrhunske serije u prvoj rundi protiv Clippersa, koji su pometeni, iako su barem dvije utakmice mogle otići na njihovu stranu i promjeniti čitav tijek te serije. Ista stvar se dogodila i sa Warriorsima u polufinalu konferencije. Da bi onda usljedilo finale prije finala i to kakva serija protiv Lakersa; Sedma utakmica i nevjerojatan mentalitet igrača Phoenix Sunsa im je to omogućio. I za sami kraj, jedno od boljih finala NBA lige koje sam igrao. Fantastična serija protiv Bostona i onda kulminacija u sedmoj utakmici; ma uostalom pogledajte i sami...