MIAMI HEAT - SEASON ONE | 8 MIN Q LENGHT | HOF SETTING - CUSTOM SLIDERS | 70-12 RECORD - 2ND IN EASTERN CONF.
-- ROAD TO NBA CHAMPIONSHIP --
I gotova je regularna sezone! 21 pobjedom zaredom zaključio sam sezonu sa 70 pobjeda i samo 12 poraza. Najviše sam sretan što mi se tik pred zadnje utakmice regularne sezone oporavila cijela momčad. Dobio sam ponuduod Mavsa: Kendrick Nunna i Igoudalu za J. Brunsona i Cauley-Steina, no glatko sam je odbio. Nadam se da će me sreća oko ozljeda poslužiti i da će me iste zaobići. Protiv Hornetsa jedna zanimljivost mi je bila gdje su Harden, Butler i Herro imali sva trojica po 29 poena iliti 87 poena kombinirano. Za Sunse (41-41) mi je zaista žao što nisu ušli u playoff, falile su im doslovce 2 utakmice, da bi preskočili Blazzerse (42-40). A u zadnjoj utakmici regularne sezone JAMES HARDEN je srušio jedan dugoročni NBA rekord u ovoj povijesnoj utakmici, kako za njega, tako i za franšizu, pa na kraju krajeva i jako impresivan NBA rekord od 33 asistencije, uostalom pogledajte njegovu bolesnu predstavu.
Kako su Sunsi ostali kratki za playoff, tako su s druge strane ostali i Sixersi iako su oni imali nešto lošiji skor 35-46. Kao što sam predmjevao u prošlom reportu, na noge mi dolaze rebuildani Chicago Bullsi i baš me zanima što mogu kao eight seateri. Luka Dončić očekivano je ponio kući nagradu za MVP-a lige sa nevjerojatnim brojkama od 35.5 poena po utakmici uz gotovo 12 skokova i blizu 10 asistencija. Lamelo Ball je imao vrhunsku sezonu u Hornetsima i poprilično impresivnih 25 poena po utakmici. Moj Tyler Herro je osvojio nagradu za šestog igrača, dok je naš Bojan Bogdanović sa sezonom iz snova postao igrač koji je najviše napredovao uz nestvarnih 26.8 poena po utakmici. Obrambeni igrač sezone po prvi puta je ljudi moji Bam Adebayo. A moj Erik Spoelstra odnio je titulu trenera godine!
Bogdanović je ušao i u drugu petorku lige uz Currya, Duranta, Embiida i Lilliarda - poprilično impresivno društvo. Lakersi idu na Blazzerse, Utah će se obračunati s Dallasom i stvarno tu ne znam za koga navijam. Htio bi Luku vidjet koliko daleko može dogurat, no ipak mislim da srce navija za Babu i Jazzere. Denver ide na Clipperse, dok Warriorsi će pokušat bez Klaya otić što dalje i sudaraju se s Pelicansima. Na Istoku ja dočekujem Bullse, Boston Netse, Toronto Cavse i Atlanta i Giannis dočekuju Charlotte. Nadam se ponovljenom finalu s Lakersima, no vidjet ćemo u sljedećem reportu kako će proći prva runda playoffa; stay tuned.