NBA 2K serijal
Prošlogodišnja momčad Minnesote u mojem serijalu je dogurala do finala NBA lige, a sada se ponovno susrećem s njima; zadnja utakmica KAT-a u dresu Wolvesa. Nažalost ozljeđeni Leonard i Nurkić propustilli su ovu utakmicu, ali zato Durantula ubacuje u nižu i pokazuje da može nekad i sav teret pasti na njega. U drugoj utakmici poprilično sam bio iznenađen s kvalitetnim pristupom Orlanda i dobrom obranom. Uostalom pogledajte i sami.
Kakva utakmica protiv Lakersa u NBA kupu; ajme!!!
- Uređivano
Nikada niti jedan igrač u povijesti NBA lige do danas nije uspio tri utakmice zaredom pretvoriti u pobjedu zadnjim šutem u utakmici, pogotovo ne dvije zaredom buzzer beaterom. Do ovog trenutka; sada je povijest upisao Kevin Durant. Zadnji šut u predhodnoj epizodi protiv Lakersa te BB protiv Netsa i Warriorsa. Kakav igrač, kakva mašina. Piše li se i smiješi Kevinu Durantu nova MVP nagrada?! Pogledajte ove predivnoće.
Ubio sam Clipperse sa metlom; sjajne dvije epizode...
U polufinalu zapadne konferencije protiv Golden State Warriorsa serija je krenula vatreno, ali vrlo brzo se pretvorila u demonstraciju dominacije Kevina Duranta, Kawhi Leonarda te Ivice Zubca. Steph i društvo su pokušali se osloniti na svoj šuterski ritam, ali sjajna obrana Sunsa i njihova tranzicija bila je neumoljiva. Konferencijsko finale, stižemo!
Naravno. Možeš u bilo kojem trenutku preuzet današnji datum i krenut u sezonu kak je i IRL
Nevjerojatna serija protiv Lakersa! Utakmice na nož. Volio bih da pogledate sve utakmice ove serije, jer ovo je doslovce bilo finale prije finala. Obje momčadi odigrale vrhunski playoff i najbolji ide na megdan Bostonu u finale. S jedne strane Luka i LeBron, a kod Phoenixa Kawhi i Kevin Durant. Zubac je istisnuo Bradley Beala i skrenuo fokus na sebe kao treću violinu ove MEGA momčadi; vjerojatno i najbolje u povijesti Phoenix Sunsa! Pogledajte sve utakmice finala zapadne konferencije između Lakersa i Phoenixa.