Pa i nije baš. Imaš dosta većih modova od "profesionalnih" modera koji su poprilično nestabilni. Sadržajno impresivni i profesionalni, ali problematični. Sama vanilla igra je takva, i još kad tu nadodaš velike modove...

Pa i nije baš. Imaš dosta većih modova od "profesionalnih" modera koji su poprilično nestabilni. Sadržajno impresivni i profesionalni, ali problematični. Sama vanilla igra je takva, i još kad tu nadodaš velike modove...
Vanilla sama po sebi nije baš najoptimiziranija. Ja sam uvjek govorio da Bethesda nezna radit igre.
Da, imaju genijalne ideje, pisce, dizajnere i opčenito su kreativno na vrhu uz još nekolicinu developera, ali njihovi programeri su jedni od najgorih u industriji.

Zapravo, da se našalim, možda su i među najboljima kad uspjevaju izvući iz Creation engina išta što je imalo igrivo 

Vanilla sama po sebi nije baš najoptimiziranija. Ja sam uvjek govorio da Bethesda nezna radit igre.
Da, imaju genijalne ideje, pisce, dizajnere i opčenito su kreativno na vrhu uz još nekolicinu developera, ali njihovi programeri su jedni od najgorih u industriji.

Zapravo, da se našalim, možda su i među najboljima kad uspjevaju izvući iz Creation engina išta što je imalo igrivo 
Ako mislis na kolicinu glitcheva u njihovim igrama slazem se. U Falloutu 3 i New Vegas sam imao strasno puno problema. Do broken questova, freezanja konzole, zaglavim u zidu itd. Ima toga jos...

Tim više ako si igrao na PS3, da. U Bethesdi očito nikad nisu savladali taj koncept male i splitane memorije na PS3. A što se tiče izvođenja, situacija s Skyrimom je svakim novim updateom na PC-u sličila ovoj koja se sada događa s W3. Samo što je jedini zamjetniji dodani fićr do dana današnjeg bio tek napad s mounta. Primjerice W3 je kudikamo bogatiji s updateima. Nadam se da će barem F4 biti ispoliran kako treba. Vremena su imali, i to dosta.

Tim više ako si igrao na PS3, da. U Bethesdi očito nikad nisu savladali taj koncept male i splitane memorije na PS3. A što se tiče izvođenja, situacija s Skyrimom je svakim novim updateom na PC-u sličila ovoj koja se sada događa s W3. Samo što je jedini zamjetniji dodani fićr do dana današnjeg bio tek napad s mounta. Primjerice W3 je kudikamo bogatiji s updateima. Nadam se da će barem F4 biti ispoliran kako treba. Vremena su imali, i to dosta.
Da na PS3 sam igrao. Tamo je s tehnicke strane igra bila katastrofa ali nije me sprijecilo da uzivam jer je sve ostalo bilo vrhunsko.  :

Dizajnere vrlo vjerojatno, ideje možda, pisce rofl. Priče, likovi i questovi su najgeneričnija govna ikad.

Priče i questovi zapravo uglavnom i jesu zanimljivi. Ali da, likovi i dijalozi su grozni. Jedini imalo zanimljiv lik je House.

Deadwalker
Za questove se nikako ne mogu sloziti s tobom. Genericni ?
Bas questovi i sidequestovi ( uz odlicnu atmosferu ) su najbolji dio igre. Jako zanimljivi, mastoviti, raznoliki i mogu se rijesiti na vise nacina. Dragon Age npr. ima genericne sidequestove.

Više sam se asocirao na njihov storytelling, al' ok, kao osoba koja organski ne podnosi Bethesdu nisam baš relevantan za raspravu :)

Gamebyro  8)

S obzirom na to koliko vremena su imali za izradu igre i koliko su ove konzole snažnije od last-gena,stvarno nebi trebalo biti problema.

Više sam se asocirao na njihov storytelling, al' ok, kao osoba koja organski ne podnosi Bethesdu nisam baš relevantan za raspravu :)
Storytelling je produkt takvog game dizajna. Sve je inengine, nema cutscena bla, bla, bla

Ja bethesdu volim, al jasno mi je da ju neki ljudi ne podnose jer i ja znam zaronit u tamne dubine mržnje i bjesa u nekim momentima njihovih igara.

Storytelling je produkt takvog game dizajna. Sve je inengine, nema cutscena bla, bla, bla

Ja bethesdu volim, al jasno mi je da ju neki ljudi ne podnose jer i ja znam zaronit u tamne dubine mržnje i bjesa u nekim momentima njihovih igara.
Ne pričam o game dizajnu, nego o užasnom pisanju kojeg nikakva produkcija ne može spasiti, čak da je to na razini Naughty Doga. Meni je nebitno jel to inengine, cutscena ili običan avatar s tekstom - dobro strukturirana priča, realni dijalozi i dobra karakterizacija čine srž kvalitetnog storytellinga.

Da ne spominjem kako su uništili Fallout - iz igre prepune crnog humora, fantastičnih referenci i reaktivnog svijeta, sve je svedeno na oružje i bušenje rupa po neprijateljima. Da, to se prodaje, al' fulali su fudbal s esencijom Fallouta.

...

OK, dao sam si oduška. Zanemarite post.

Ali F3 ima odličnu atmosferu, exploring i questove. Na last genu uz F možda i najzanimljiviji svijet za explorat.

Yep, trojka po meni ima najbolje istraživanje u gamingu. A ostalo šta je Deadwalker navea se donekle vratilo u NV.

Vratilo se kad Obsidian u dobrom dijelu svoje radne snage ima ekipu Interplaya koja je napravila prve dvije igre.

Sent from my iPad using Tapatalk

F3 je meni u top 3 ikad. Prokleta zaraza,  humor,  atmosfera,  grafika potpuno nebitna. Svakih 10 godina  jedan takav naslov i meni dosta.

Znam da je NV opčenito dobro prihvačen, al meni još par frendova koji igraju Fallout od izlaska orginala NV je jednostavno najgori nastavak.
Tactics možda jedini da je baš gori.

Već vidim da ću 20 minuta samo blejit u S.P.E.C.I.A.L i gledat di ću koliko bodova stavit. Nisam se još skroz odlučio kakav build ću napraviti.