Takoder.
Nadam se da ce stealth poboljsat jer u trojci i nije bio najbolje rjesen.
Fallout 4
Prekrasno
https://www.youtube.com/watch?v=k3IlHBBGCIw&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dk3IlHBBGCIw&has_verified=1
Kako bi pasao igrani film u Fallout svijetu, blockbuster na kvadrat...
Pa ova godina je nešto savršeno za gaming... Witcher 3, MGS V, Fallout 4, Bloodborne
O gejmerski bogovi dajte da Bethesda nije sjebala igru. Hvala.
Kako bi pasao igrani film u Fallout svijetu, blockbuster na kvadrat...Isključivo ako bi Uwe Boll radio.
Po dosad videnom bit ce bogovska igra. Jedino bi prica mogla biti tipicno bezvezna za njih, ali boli me k za pricu. Ja igram Fallout radi explorationa i role-playanja.
Ljudi planirate day one ili?
Mislim da neću day 1 jer će sigurno u prvih mjesec dana izbaciti masu patcheva. To je Bethesda! Kad i svi ostali izdaju nedovršenu igru, koliko se šanse da će F4 biti beu bugova? Po meni nikakve nažalost.
Inače, jedva čekam zaigrati i vjerojatno mi bude goty 2015.
Jebes igru koja je day one u savrsenom stanju,zato MGS ni ne valja.
Ni MGS V nije u početku bio imun na bugove, i to one gamebreaking ( pr. neke misije odrađene s Quiet). Bethesdine igre imaju neslavnu reputaciju kako sadrže mali milijun bugova, i to s pravom. Ekipa je čak jednom prilikom priznala da neke bugove namjerno ostavlja u igri jer su im smiješni, pa eto, jasno je što očekivati od F4 što se toga tiče. Day one će igrati oni hrabri, po običaju.
Day one igraju svi koji imaju dionice u Bethesdi,ostali neka pričekaju do patcha 1.20. 8)
Meni nisu problem bugovi za kupovinu day one...veci mi je problem vrijeme jer se bojim da ce me igra progutat.
Bug ko bug zgaziš ga i ideš dalje :)
Bug ko bug zgaziš ga i ideš dalje :)Tako i ja radim..kupio sam f3 za ps3,krenuo igrat,zapeo za stijenu,reloado save,vidio one velike štakore u zraku,ugasio igru,napravio oglas i riješio se igre
Iako sam većinom skeptičan, dio mene se nada da će ipak biti manje bugova nego inače. Prvenstveno zbog toga što su prezentirali gotov proizvod te im je ostalo dosta vremena za srediti bugove. No opet, Bethesda...
Naravno da se kupuje Day one i ceka na otkljucavanje i pocetak igranja, treba se malo i nasmijati tim bugovima
Dude, bilo je već na prethodnoj stranici.
Odmah u ponoć, naravno :)
Ionako na day1 igram samo Falloute, jače simulacije vožnje (s pCARS se jesam zeznuo) i TLOU... Ostalo mogu i pričekati.
Bugovi koji proizlaze iz enginea kao takvog kojeg koristi igra koja je fenomenalna mogu s lakoćom prihvatiti - dakle govorim o prošloj generaciji...
Nikad u najmanje 500 sati igranja F3 i F nisam naišao na game-break bug...
Igrao sam i drugih Bethesdinih igara, fenomenalnih, a koje one nisu koristile gamebryo nisu ni imale spomena vrijednih bugova - dakle uopće niti nemam razloga premišljati se ;) mho
Ni ja nisam nikad doživija neke bitnije bugove, tako da se stvarno ne mogu žalit. Jedino me zanima kakvi će zapravo bit tehnički zahtjevi, imam smeće od kompa ali živim u nekoj nadi da ću moć ovo pokrenit barem na minimalnim postavkama.
Takoder nisan imao velikih problema s bugovima a igrao san "zloglasnu" PS3 verziju.
Kupuje se prvi dan naravno.