http://youtu.be/RGjn4D0cztI
http://youtu.be/-xib7adolRs
Fallout 4
Ja se svaki put iskreno zabrinem kada izlazi neka Fallout igra ili za drustveni zivot ili za skolu ili sada za posao. Igra te uvuce u svoj svijet i ne razmisljas ni o cemu drugom. Slicna stvar je i sa Cilvilization igrama.
Ne mogu zamislit na sta ce mi zivot licit ako ovo kupim odmah po izlasku.
https://www.youtube.com/watch?v=H6yt-43Vp1M
Pff,kome treba ta Intgiielcne...nešto. Surival of the strongest,ne smartest.
A sta zapostavljas karizmu :) ili si ju zaboravio? Mmmmm :)
Ja se svaki put iskreno zabrinem kada izlazi neka Fallout igra ili za drustveni zivot ili za skolu ili sada za posao. Igra te uvuce u svoj svijet i ne razmisljas ni o cemu drugom. Slicna stvar je i sa Cilvilization igrama.Kuzim te. Meni je Fallout nesto stvarno posebno. Niti jedna druga igra me nije toliko uvukla u svoj svijet. Atmosfera koja odise igrom je cudo jedno.
Ne mogu zamislit na sta ce mi zivot licit ako ovo kupim odmah po izlasku.
Jos je uz to i savršen period kada izlazi, taman kad lipo zahladi, pa doc doma sa one ledare u toplo, zavalit se u fotelju i izgubit se u Wastelandu, bolje ne moze.
voltriz to se na tebe ne vridi, ti prvo moras zeni skuvat veceru haha :-P
A sta zapostavljas karizmu :) ili si ju zaboravio? Mmmmm :)Ne ne. Charisma jedino može ići uz strength. Tako da ako nejde lijepo,ide silovito. :
Bilo bi zakon kad bi sa visokim intelligence-om mogli graditi robote za nasu bazu. Ne vidim zakaj ak se vec mogu graditi oruzja.
Fallout 4 has realistic system requirements on PC, and occupies between 28-35GB hard-drive space on consoles. That's according to a FAQ-style Q&A Bethesda has released to tackle bitty questions before launch.
Topics covered include system specifications (8GB RAM phew), language support and to-the-hour release timings. The game unlocks 12.01am in every territory, so those towards the East of Europe will get it before those towards the West. In the US, it unlocks at 12.01am EST, which will be five hours behind the UK. Asia and Japan have slightly different timings - see the Bethesda blog for particulars.
The PC requirements are:
Minimum:
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
Recommended:
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent
The UK version of Fallout 4 supports English voice/text only, but European versions of the game support English, French, Italian, German and Spanish, hence the bigger install sizes. In Russia and Poland it's English voice only but with the option of Russian text.
Fallout 4 works with Xbox One and 360 controllers on PC, and will require a bit of fiddling if you have something different.
The Pip-Boy plastic accessory thing fits the following phones: iPhone 6/6s, iPhone 5/5s, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S4, and Samsung Galaxy S3. If your phone is a slightly different size you can customise the foam insert to get it snug. But much larger and it won't fit, although you can still use the companion Pip-Boy app.
http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-08-fallout-4-28-35gb-on-console-pc-system-specs-revealed
To nisu realistični zahtjevi.
i5 minimum?
8GB RAM minimum?
GTX 780 recommended?
Pa to je konfiguracija za Ultra Witcher 3 vrtit.
Kao i sve next-gen igre, realni zahtjevi su puno, PUNO prizemniji.
Sjećam se da je Witcher 3 imao minimum zahtjeve tolko retardirano visoke da me bilo sram čitati.
Na kraju, mid-ultra postavke na i3 2120 3.3Ghz, 8GB RAM i GTX 560Ti 1GB
Stvarno pari puno. Previše.
Minimalni zahtjevi su danas jamstvo da će se igra izvoditi u 1080p s minimalno 30 fps-a. Po običaju developer se osigurava da će igra raditi na taj način tako da se zahtjevi malo "napušu". Drugi stvar koja je ovdje vidljiva je razlika u zahtjevima za različite proizvođače hardvera. Da ga j**** GTX 550 Ti i AMD 7870 nisu ni izbliza na istom nivou - http://www.anandtech.com/bench/product/1034?vs=1133
Nisam provjeravao, ali ovo je valjda još jedan naslov u kojem je proizvođač očito blisko surađivao s Nvidijom. Drugim riječima, ja ne bih brinuo ako imate i konfu negdje na razini minimuma, pod uvjetom da je barem GPU Nvidijin i po mogućnosti Intelov procesor. Jer, poznato je da su se Bethesdini naslovi dosad značajno bolje vrtjeli na Intelovim procesorima.
Minimalni zahtjevi su danas jamstvo da će se igra izvoditi u 1080p s minimalno 30 fps-a. Po običaju developer se osigurava da će igra raditi na taj način tako da se zahtjevi malo "napušu". Drugi stvar koja je ovdje vidljiva je razlika u zahtjevima za različite proizvođače hardvera. Da ga j**** GTX 550 Ti i AMD 7870 nisu ni izbliza na istom nivou - http://www.anandtech.com/bench/product/1034?vs=1133Istina.
Nisam provjeravao, ali ovo je valjda još jedan naslov u kojem je proizvođač očito blisko surađivao s Nvidijom. Drugim riječima, ja ne bih brinuo ako imate i konfu negdje na razini minimuma, pod uvjetom da je barem GPU Nvidijin i po mogućnosti Intelov procesor. Jer, poznato je da su se Bethesdini naslovi dosad značajno bolje vrtjeli na Intelovim procesorima.
Za AMD realno stanje bi bilo HD 5770 da je igra "Gaming Evolved".
Sada neću ništa pametno doprinijeti diskusiji, al' još jedan podsjetnik koliko mi ne nedostaje PC gaming
Ljudi moji raspravljamo o zahtjevima Bethesdinog naslova...ovo ce se vrtit na i3 sa mid range grafom na high. Napuhavanje zahtjeva pred izlazak nije nista cudno, a igra izgleda vrlo prosjecno. Sjetite se skyrima ili fallout 3, na kakvim kantama je to islo.
Sto se tice Nvidie, da svi bitni i veliki naslovi idu sa njima, AMD tone sve dublje svakim danom.
Ljudi moji raspravljamo o zahtjevima Bethesdinog naslova...ovo ce se vrtit na i3 sa mid range grafom na high. Napuhavanje zahtjeva pred izlazak nije nista cudno, a igra izgleda vrlo prosjecno. Sjetite se skyrima ili fallout 3, na kakvim kantama je to islo.Istina. Ako prastari PS3 s 512mb grafickom vrti Skyrim ( trulo ali vrti ) a Fallout 4 mi koliko sam vidio nije neki skok u odnosu na Skyrim o cemu dalje pricati. Toster ce vrtiti F4.
Sto se tice Nvidie, da svi bitni i veliki naslovi idu sa njima, AMD tone sve dublje svakim danom.
Skyrim je bio strašno zahtjevan za to što je nudio.
Dva moda instaliraš i usro si si frejm rejt tolko da više nisu u igri sekunde nego minute.
Govorimo o vanilli, jer nekako sumnjam da će Fallout 4 izaći sa modovima.. Današnji modovi su stabilni i optimizirani, naravno pričam o ozbiljnim i renomiranim moderima, a ne o Ivici iz drugog srednje koji želi raditi igre, pa u slobodno vrijeme radi modove.
Govorimo o vanilli, jer nekako sumnjam da će Fallout 4 izaći sa modovima.. Današnji modovi su stabilni i optimizirani, naravno pričam o ozbiljnim i renomiranim moderima, a ne o Ivici iz drugog srednje koji želi raditi igre, pa u slobodno vrijeme radi modove.A i tu si u pravu.