Glowing sea, koja atmosfera jbt! Podsjeca na neki survival horor, onak sve zeleno, mracno, a u pozadini mozes vidjet siluete deathclawsa na liticama, prejezivo!
Hrabra izjava da se radi o najboljem Falloutu.: ) Baš me zanima hoćeš li ostati pri tom mišljenju i kad završiš igru i dojmovi se malo slegnu.
Meni definitivno najbolji Fallout. Šiša i trojku a Vegas na debelo ( wild west i kauboji ain't my thing )
Tako sam se uvjerio da je jako dobro što sam i Locksmitha brzo razvio
Ja mogu pick-at samo novice lockse, a za ostalo imam companiona. Necu reci kojeg ako neznas na koga mislim xD
Frakcije spoileri
Zasada jedini veci minus osim karme su mi frakcije. Dakle imamo isprežvakani Brotherhood of steel sa svojom egocentricnom misijom skupljanja tehnologija i deny-anja svim ostalima, ista prica svaki nastavak. Al dobro, sad sam kod njih i budem ih iskoristio maksimalno i onda ih back-stabao dok se pridruzim Institutu kasnije.
Minuteman nisam vidio puno osim onoga kaj je Preston rekao na pocetku ali mi se cine dosadno. Treci su the Railway koji su u biti par peasanta u nekoj crkvi u podrumu. Pass.
Zatim, Institute. Kao jednom sci-fi i cyberpunk nerdu, ovo je koda gledam ghost in the shell all over. A obicno imam obicaj se pridruzit " zlikovcima " bas u inat svi ostalim frakcijama, ali mi se nekak cini da ce ovdje biti cool stvari ( citaj cybernetic upgrades because oni itemi sa Kelloga dok ga ubijes ) Ali nekako i volim biti clan najacih frakcija u bilo kojoj igri.
Na prvi pogled mala mapa, ali ljudi moji kako je ispunjena. Na svakom kutku neki novi dućan koji na kraju odvede do Vaulta ili neki Raider camp koji skriva dulji quest.
Istina. Pogotovo tamo oko Diamond City-a i Boston Commonsa, skoro pa svaka zgrada ima ulaz.
Deatchlaws who? Naisao sam na neprijatelja koji pojede Deathclawa za dorucak. Mirelurk Queen
atmosfericna
Uputi se u Glowing Sea. Brzo ces promijeniti misljenje.
Btw, koji vam je najdrazi companion?