Ja se sad nisam htio s njom zajebavat jer na Survival njen otrov troši health puno brže nego što ga stimpak obnavlja, a super stimpaka izgleda nema... I da mi je bilo do toga vratio bih se u Sanctuary po "Exterminator Fatman" (50% extra dam.na mirelurke) pa bih potrošio 2-3 bombe manje - ali veći mi je problem što izgleda nikad neću stići u taj Diamond City pa sam samo zgrabio fatman-a koji je ležao tamo na samoj lokaciji i nije mi se dalo ništa ponavljati više...
A nakon toga, pošto sam naletio na Goodneighbor još ranije, rekao sam da je ispravno prvo otići tamo, a tamo je bilo dosta baš zabavnih stvari koje još noćas nisam sasvim skroz ni priveo kraju (pogotovo kad vidjeh da iteme za "Shadow" quest već imam!) :) ali zbilja vjerujem da ću vrlo skoro napokon natrag na formalnu priču.
Nego, ima jedna stvar različita od prijašnjih Fallouta koja mi jako srozava ugođaj igre! A to je da se na većini lokacija na kojima prethodno počistim sve moguće, kasnije ponovo resetira ama baš sve - ne samo protivnici, nego čak i kutijice s lootom, čak vrata se opet zaključaju (uključujući i ona koja definitivno nisu zaključali ti protivnici nego ljudi prije 200 godina) - to je totalni davež sve ponavljati jednostavno je dosadno.
I sada kad prolazim kraj neke lokacije za koju mogu biti siguran da će postojati neki quest koji će me na nju jednog dana vratiti, uopće nemam više užitka ući u nju, jbg... idem dalje. Samo ako naiđem na vrata neke mikro lokacije koja nema čak ni marker na mapi, onda eto.
edit: Nemam ništa protiv da svijetom kontinuirano bauljaju patrole svih mogućih bića i respownaju se, ali lokacije su nešto sasvim drugo