Još malo pa tjedan dana već kako igram, a još se nisam zaputio prema Diamond City-u, zaboga!
Prije 3 dana zamalo da jesam i onda na sve strane počele iskakati kojekakve druge destinacije, questovi - još gore kako dalje idem tako naselja imaju sve više i više zgrada, a ja naprosto moram aposloutno provjeriti svaki detaljčić- Ako je kuća čak i očito zatvorena, "ma, možda je otraga u dvorištu ulaz u kakav podrum"? I tako... Ja ne idem u Diamond C- do idućeg petka!
Imao sam samo jedan relativno neugodan bug - Kada sam počistio cijeli Lexington od svih zlih bića (drugih tamo ni nema ) mrknuo sam i dva raidera koji su imalo power armore na sebi. Te sam dijelove spremio u jednu komodu i nakon par dana (in game) došao po njih - ali u komodi ničeg! Zapravo i komoda i cijeli Lexington se resetirao/respownao što se predmeta tiče - svi su i dalje bili mrtvi, svi otključani sefovi i dalje otključani, ali NPR. sve First Aid kutije ponovo pune kao i svi drugi obični kontejneri... Možda se to ne bi dogodilo da nisam koristio komodu na vrhu nebodera koji je bez krova - dakle nije unutar neke zgrade koja bi se učitavala zasebno.
Od onda pazim da pohranjujem stvari samo u zatvorenim prostorima. I držim palčeve... :)
Trenutno lvl 19, nakon 30h igranja - ne bih rekao da je čista istina Bethesdina tvrdnja da se u F4 puno brže lvl-uje? U F3 je na "very hard" težina nosila puno više xp nego "normal" npr. - i ovdje brzina kojom lvl-am na "Survival" nije ništa veća od "very hard" u F3.
Razliku možda osjete netko tko je volio igrati F3 na normal, a sada na normal u F4 napreduje brzinom kakva je bila u F3 na very hard??? Ne znam, nebitno, ali ja ubrzanja ne vidim.
Sve sam oduševljeniji što duže igram :*