Nakon krajnje nesuvislog posta ostavljenog u vijesti, koji bi se lako mogao okarakterizirati kao spam, vrijeme je da napišem koju pametnu.
Očekivao sam da će ostati Nintendo ekskluziva, ali bome nisam očekovao da će najava stići tako brzo. Drago mi je da nisu odustali od serijala, budući da je originalna Bayonetta jedna od najboljih igara prošle generacije.
---------------------------------------------------
Što se samog trailera tiče, stvarno ne znam što očekivati. Iskreno, ne bih želio neku mračnu i ozbiljnu priču, budući da je Bayonetta izgradila svoje "ime" na banalnoj, blesavoj i nadasve glupavoj priči koja prkosi zdravom razumu.
Već neko vrijeme kruže glasine o novom protagonistu što mi je, iskreno, teško zamisliti budući da je Baya poprilično snažan lik. Koliko sam shvatio u traileru, na samom kraju Baya pada poražena i polako nestaje što svakako ide u prilog gore spomenutoj teoriji.
Vodeći se mišlju da je Baya ipak živa a poučeni iskustvom iz prethodnih igara gdje su joj rivali bili Umrba Witch (predstavnik tame) i Lumen Sage (predstavnik svjetla) ovaj bi se put lako moglo raditi o predstavniku treće realnosti – Chaos! Također, volio bih da Baya napokon osvjesti svoju lumensku stranu i počne koristiti Light Speed, mislim da bi to doprinjelo atraktivnosti i dubini gameplaya.
Što se gameplaya tiče, očekivanja su jako visoka – očekujem najbolje Hack 'n' Slash iskustvo ikada. Mislim da to dovoljno govori.
Ne znam što više napisati, još sam pod dojmom najave, i baš kao što sam napisao u vijesti, Switch ću vjerojatno kupiti. Kada točno, ne znam, vjerojatno nešto bliže Bayinom izlasku.
Naposljetku, ne preostaje nam ništa drugo nego zaplesati dok čekamo nove informacije.
https://www.youtube.com/watch?v=lPHr9ghVyNU
Densetsu
Nemoj mi to raditi, već mi sline cure!!!