fensisuperstar ja sam do sad kupovao sa alzashopa pc komponente jer imaju bolesne popuste s vremena na vrijeme i redovno dodje unutar 2-3 dana. kad sam kupovao grafu platio sam ju 100 eura jeftinije kad nije bila na popustu nego kod drugih shopova.
Icek Sorcerer Nemjerljivo povoljnija. Koristim Buyee.jp kao posrednika, pošto japanci uglavnom ne šalju van Japana. Masu stvari stave za jedan jen kao startnu cijenu i osvojim po toj cijeni. Jedino je poštarina škakljiva za velike i teže pakete. Ali kad se sagledaju cijene na zapadu i ušteda, onda ni poštarina nije više toliko strašna.
munja Zanimljivija je to opcija, kako šalju, može li se plačat paypalon, jesi ikad ima problema na carini....vidin jos dosta interesantnih stvari osin igara
Zero https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2232910 Ovo bi trebalo imati neki značaj za naručivanje iz RH s Amazona, ne?
buz Potencijalno ćemo moći naručiti više stvari, a ne tražiti nekoga tko shippa u HR. Često se našlo nešto dobro ali nema shippinga u Croatia.
Icek buz Mislim da ne. Ovo će više biti da će pošta biti njihov oficijelni partner da sustavu paketa koje uopće šalju u HR. No možda sam u krivu 🤷♂️
buz Al to nema pretjerano smisla, vidiš da su radili tehnički pregled tog centra u VG, to je onda stvarno nepotrebno.
someone ThaUrban Shipping ubija. Koliko puta sam nasao nesto s dobrom cijenom da bi skuzio da bi shipping platio vise nego sam proizvod. Zajebi...
DarkPunisher Jel narucivao tko iz UK sta prosli mjesec? Meni jos nisu dosle igre sa simplygamesa i shoptoa koje su poslane 19.12.
ante-sb Ja isto kupio 23.12 dark souls trilogy na base.com i jos nije doslo. Polako postajem nervozan...
DarkPunisher ante-sb ja sa basea narucio 12.12. Doslo je 30.12., dok sa simplya i shopta jos cekam igre od 19.12...