a ispadne te oko 88 CAD (npr BO3 + poštarina) = cca 450 kn (jeftinije nego u RH ali opet skuplje od digitalke)
cijena igara je otisla gore, postarina ostala...a faking dolar nikako da padne. hebo mu ja mamu
Online Shopping F.A.Q.
Kakva je situacija sa VGP-om sad, je uzmao tko sta od njih u zadnje vrijeme, kako je sa carinom i to, znam da su jedno vrijeme prepakiravali pa slali iz cini mi se Belgije.fireman
Sent from my S5 using Tapatalk
VGP je bio sjajan dok nisu digli cijene igara za 20 CAD$ ( porez, odnos valute CAD$ i $ ). Cijene su bile pljuga ko i na TGC.
Prije 67.48 CAD$ sa poštarinom= 350-360 kn.
Pa dolar je pao dosta u zadnje vrijeme.
Pa dobro kad dođe igra na flash deal i dalje se isplati. Šteta, ja ubo project cars za 190 kn i batmana za 22 funte. Prekasno sam vidio tu stranicu ..
Gdje su najjeftinije igre za pc?..konkretno fifa 16 me zanima..il moram bas prek origina uzet?
Šta se dešava sa TGC ili samo meni neće da otvori stranicu.
Sent from my S5 using Tapatalk
Meni sad želi,ali inače im je stranica često usporena ili ne radi.
Pa jel se na tom TGC jos isplati sta kupovati? Posto su uveli VAT, sad su cijene ko i na ZAVVI-u.
Nego za to s vat-om mislim da mozemo zahvaliti seljacibama na FB-u koji su na cijene od infomarka, svijeta igara, sophosa.... Pisali objave tipa "pihh, na tgc odbijaju porez jer misle da nismo u eu, radije cu tamo uzeti za dupo manje itd itd"
Eto i ovim putem moram se zahvaliti morbidnim idiotima
Ja mislim da je kupnja nove igre postala nerealna i nerazumna. Prvo su kurve (i domace i strane) podigle cijene novih igara, onda je tecaj dolara i funte skocio u nebesa, tako da sad ispod nekih 450 kuna postaje uspjeh ako pronadjes.
(Primjer Fallout 4 koji je na TGC cak i povoljan za 37 funti, plus postarina, pa opet izidje oko 420 kuna pod uvjetom da te onda nasa banka ne zakolje na tecajnoj razlici)
A vidim Infomark probio i psiholosku granicu od 500 kuna za neke igre.
Osim ako stvarno nemas nikakvih financijskih briga, bolje je strpiti se malo i cekati snizenja. Znam, ponekad je tesko pogotovo za multiplayer igre, ali igre tipa Fallout, Just Cause, Tomb Raider i ostale single player igre nece biti nista losije nakon 3-6 mjeseci, dapace, bit ce i bolje nego prvi dan.
Ja sebi stavio limit 200 kuna/$30/€30 i cekam.
Nisi džaba prof. ekonomije. :) U potpunosti si u pravu. Kako su oni svi ovu generaciju podignuli cijene na jednu nerealnu razinu to je čudo. Bojim se i pomisliti šta će biti dalje. Kada je bilo sheranje znao sam da to nije sve legalno, ali otkuda novca za sve? Pa mi bi mogli u Hrvatskoj raditi samo za 2-3 igre mjesečno. Što je najgore neki ljudi i radi za 2.300kn. Pa to su kod nas 4 igre recimo.
Gaming je oduvijek bio skup a sad je debeli debeli luksuz. Barem za nas ovdje. Ostalima ovo dizanje cijene očito ne smeta jer nisam vidio da se itko puno bunio.
Moja granica je oduvijek nekih 250kn. Kako nisam nestrpljiv, kad-tad uhvatim igre na sniženjima.
Samo za MMORPG igre pljunem više, ali to je za mene druga priča :)
Gaming je oduvijek bio skup a sad je debeli debeli luksuz. Barem za nas ovdje. Ostalima ovo dizanje cijene očito ne smeta jer nisam vidio da se itko puno bunio.Gaming je luksuz ako kupuješ igre odmah na izlazku i daješ od 450-550 kuna. Pogotovo ako si PS4 kupio malo kasnije (npr. u mom slučaju godinu nakon izlaska u HR),onda imaš toliko igara za odigrati koje možeš nabaviti za relativno malo novaca da taman kad to odigraš padne cijena novih naslova. Nas su tu najviše sjebali s ukidanjem gameshare,jer ne samo da smo mogli imati najnovije igre za manje novaca (makar je i tu tečaj dolara/kanadskog dolara odnio cijene u nebesa u odnosu na datume kad je PS4 izašao),nego si i poslje mogao kupiti nositeljski slot pa ga uz minimalne gubitke prodati dalje. Sjećam se kako sam odigrao Far Cry 4 i Shadow of Mordor sa ukupnim gubitkom od 20 kuna. Danas je stvarno veliki izdatak kupiti igru u kutiji,pogotovo kad ću igru iz UK-a ili US-a platiti 100 kuna manje nego kod nas.
Kao i Bistric ja sam si isto stavio maksimalnu cijenu koju dam za bilokoju igru - u mom slučaju do 250 kuna i jednostavno čekam kad cijena padne,a kad baš dođe neka igra koju željno iščekujem (tipa Fallout 4) onda si ju priuštim za punu cijenu jer jednom godišnje mogu.
Bok, da li netko ima iskustva sa offgamers.com za kupovinu psn bonova?
Bok, da li netko ima iskustva sa offgamers.com za kupovinu psn bonova?Ja od njih uvijek kupujem, super sam zadovoljan. Bon od $50 platim $49 i stigne za minut kad platim PayPalom.
Mislim da je prvi put trajalo malo duze dok nisu provjerili registraciju, ali.sve u svemu su mi super.
Odlično, hvala.
Bok, da li netko ima iskustva sa offgamers.com za kupovinu psn bonova?Godinama kupujem od njih i nikad problema.
Ima li tko iskustva s kupovinom cd keyeva s Instant gaminga ( http://www.instant-gaming.com/en/282-buy-key-battlenet-starcraft-2-legacy-of-the-void/ )? Kupio bih kao dar cd key za zadnji dio Starcraft 2 sage.
E sad, kako nemam pojma o kupnji cd keyeva, a pogotovo ne onih koji se moraju redeemati na battlenetu, trebam li na nešto posebno pripaziti tipa, regije, verzije i sl?
Možete mi i preporučiti pouzdan site za kupovinu keyeva za battlenet, dapače.
Ljudi, jel ima tko iskustva sa simplygames? Imaju mgs na akciji za 24.85 £ pa mislim uzeti
Kupovao sam vec prije i tre ba im oko 2 tjedna da igra stigne..
Ja mislim da je kupnja nove igre postala nerealna i nerazumna.Pa da, tako nekako i ja razmišljam. Single player igre mogu čekati da padnu na nekih 150-200kn. Multiplayer igre su druga priča ali takvih je godišnje možda 2-3, bar u mom slučaju :)
Ja sebi stavio limit 200 kuna/$30/€30 i cekam.