Tuhy Ma našo sam ga ja odmah, al cijena, majku mu 😅 Više me vuče onaj steelbook sa Bestbuya, al ne znam za njih niš, pa sam zato pital.
Heat Brijac Odakle si naručio? Ja iz Kine, mislio moram platiti, na kraju na paketu piše da je poslano iz Latvije. Lol
Brijac Heat Ma to su neke fore da šalju u Mađarsku ili u tvom slučaju u Latviju, preparkiravaju i onda šalju za HR samo što to nigdje na ebay-u ili Aliexpress-u ne piše tko tako operira pa nikad ne znaš.
Fenix Ženi su otvorili najobičnije pismo iz Norveške i naplatili "troškove obrade/carinu" 18 kuna. Kakve su to pizdarije?
ario0 Naručio sam ps5 na eKupi. Piše očekivani dan isporuke 20.12.2021. Što bi im trebalo značiti "Status narudžbe: Završena" ?
Fenix Ako je paket s HP-om zakazan za danas, a još nije došao (18:52) je li ga uopće mogu više očekivat? Je li dostavljaju ovako kasno?
Kikiller Dečki pripazite na novu fejk stvar na njuškalu. Pošalju ti poruku na whatsapp i link da su uplatili lovu na pošti. Daju ti link od stranice koja je identična hrvatskoj pošti i tamo moraš kliknit ''Nabavite sredstva'' da podigneš lovu direktno na račun. Dalje nisam išao tak da ne znam 😃 Uglavnom, čuvajte se.
pravednik To je stara klasik fora. I stranica nije opće ista ko HR pošta. Radi se o phishing metodi. Da ti uzmu podatke od kartice.
Kikiller pravednik Meni je izgledala isto kao i poština, preko moba jel. Sva sreća da sam imao posla pa se nisam mogao zajebavat sa porukama 😃
bosscorelli Kikiller Je , vec dosta dugo operiraju sa tom laznom postinom stranicom. Bilo je vise tema na r/crotia i vise ljudi se je opeklo jer nisu naucili da se nikom ne daje broj kartice a ni ona 3 broja iza. Cak je i na njuskalu na pocetnoj stranici pise : KAD PRODAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Saznaj više
moschus Da li netko ima iskustva sa kupnjom hw komponenti iz EU? Mislim na ducane tipa computeruniverse.de, caseking.de i sl. Trazim jedan monitor (LG 32gp850) i u Hr ga nema nigdje tako da mi pada na pamet da ga narucim ali me malo strah bas zato sto se radi o monitoru :/