PS2MASTER Brijac Imas uplatu carinskog terecenja ( dal ovisi to o iznosu il ne, ne znam), al ja sam to platio 16.50 kn za predmet u vrijednosti od 75 kn + kontrolni pregled vrijednosti do 150 ojra 18.5 kn ( 25%)
Heat Brijac Odakle si naručio? Ja iz Kine, mislio moram platiti, na kraju na paketu piše da je poslano iz Latvije. Lol
Tuhy Da li je netko naručivao sa Bestbuy.com, iskustva, poštarina, brzina, slanje u Hrvatsku, išta? Jedini di sam vidio da imaju onaj jebački steelbook za Elden Ring, pa bi možda uzeo od njih. https://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?st=Elden%20Ring&irclickid=RZpUR9z3OxyIUc8WQnyJ%3ATNCUkG0Mw3vPVp8SU0&irgwc=1&ref=198&loc=Wario64&acampID=0&mpid=1719813 Hvala za bilo kakav info. Edit: ili je to samo zal Amere? 😩😩
Tzereen Tuhy pogledaj simplygames. Nisam ziher jel dostavljaju i dalje prema nama ili ne, ali mislim da oni imaju CE.
Tuhy Ma našo sam ga ja odmah, al cijena, majku mu 😅 Više me vuče onaj steelbook sa Bestbuya, al ne znam za njih niš, pa sam zato pital.
Brijac Heat Ma to su neke fore da šalju u Mađarsku ili u tvom slučaju u Latviju, preparkiravaju i onda šalju za HR samo što to nigdje na ebay-u ili Aliexpress-u ne piše tko tako operira pa nikad ne znaš.
Fenix Ženi su otvorili najobičnije pismo iz Norveške i naplatili "troškove obrade/carinu" 18 kuna. Kakve su to pizdarije?
ario0 Naručio sam ps5 na eKupi. Piše očekivani dan isporuke 20.12.2021. Što bi im trebalo značiti "Status narudžbe: Završena" ?
Fenix Ako je paket s HP-om zakazan za danas, a još nije došao (18:52) je li ga uopće mogu više očekivat? Je li dostavljaju ovako kasno?
Kikiller Dečki pripazite na novu fejk stvar na njuškalu. Pošalju ti poruku na whatsapp i link da su uplatili lovu na pošti. Daju ti link od stranice koja je identična hrvatskoj pošti i tamo moraš kliknit ''Nabavite sredstva'' da podigneš lovu direktno na račun. Dalje nisam išao tak da ne znam 😃 Uglavnom, čuvajte se.