Pohvala za The Game Collection. Mad Max poslan 28.8. a danas već stigao. S tim da su 29. i 30. vikend bili. 

Poslano sa S6 kante
Nemoj zaje*** ... znaci poslali su igru 4 dana prije izlaska, i da nije bilo vikenda, vjerojatno bi došla na sam dan izlaska kod tebe?! Pa jbt to ne dobijes ni kad prednarucis igru kod nas (gdje je trgovina nekoliko desetaka km od tebe)!

juky eto, šanse da dobiješ fifu na dan izlaska su velike :)

Lajkam to!

Oni su trenutno najjeftiniji shop vani jer odbijaju PDV tako da je to super.  I ja sam se iznenadio kad sam vidio da je već sad igra stigla.

Poslano sa S6 kante

to mi se bas svidja.

Inače me ne privlače diskovi ali za one igre koje želim igrati malo duže (npr Fifa ili BO3) moram uzeti disk jer mi ga je lakše prodati kasnije. Više nitko ne želi digitaliju kupovati jer se svi boje prevara (da mi je uhvatiti tih par gamacida koji su počeli s time... grrr)

Uuu to bi bilo jako dobro :)

Kolika je dostava sa game collectiona?!
Digitalne se sada ne isplate.
Uzeo bih od tamo fifu i možda uncharted

5 dana kasnije

Naručio  Dying Light 01.09.2015 preko 365games.co.uk i stiglo danas.Vrlo brzo,a poštarina je pola funte.Svakako preporuke za njih.

8 dana kasnije

Čini se da su prestali odbijat VAT. Sve su digli. Prednaručio FIFA-u 16 prije mjesec dana. 35 funti ukupno. Otkazali su mi preorder zbog :

Hi there. Unfortunately we've had to cancel your pre-order due to a pricing error. We sincerely apologise for the inconvenience caused. Kindest regards

Sad je 43.95 sa poštarinom.

Jebga!

Jao koja šteta. Stvarno više ne odbijaju VAT.

Ode i to u vraga.

Sve sta je dobro kratko traje. Bitno da je meni Fantomska Bol stigla na vrijeme.  :

Da, steta za GC..dugo je i trajalo.
Koje su nam sad opcije i gdje uzimati.

Sent from my S5 using Tapatalk

Evo i službeno od lika sa shopa:

That is because we have been made aware that Croatia is now a part of the EU and you now pay VAT.

We hope this clears things up.

Netko vas je drukao u zamjenu za par free igara. 

Šupci.

A dugo im je i trebalo...ko je jamio jamio je.

Koja nam je alternativa sada? Mislim da ću kod Tuhya u shoping veći pa na 12 rata sve rasporediti. Ako nađem posao novi naravno.

neeeeee 

Nema više ni jedna da odbija VAT?

Jedino da na kolege u BiH naručujemo a onda ja na granici Slavonski Brod - Bosanski Brod napravim razmjenu. 

Čini se da su prestali odbijat VAT. Sve su digli. Prednaručio FIFA-u 16 prije mjesec dana. 35 funti ukupno. Otkazali su mi preorder zbog :

Hi there. Unfortunately we've had to cancel your pre-order due to a pricing error. We sincerely apologise for the inconvenience caused. Kindest regards

Sad je 43.95 sa poštarinom.

Jebga!
Ista sudbina je i mene zatekla :(

Kakva je situacija sa VGP-om sad, je uzmao tko sta od njih u zadnje vrijeme, kako je sa carinom i to, znam da su jedno vrijeme prepakiravali pa slali iz cini mi se Belgije.

Sent from my S5 using Tapatalk