Frend me pital za kupovinu keyeva za PS4 igre, konkretno, neka Gamingdragons stranica.

Nit sam imo pojma da se mogu kupit tak kodovi za PS4 igre (ukucaš kod i ponudi igru za skinut), nit sam ikad čul za tu stranicu.

Ima netko iskustva sa tak nečim? Funkcionira? Pouzdano?
Meni je prvi glas :)

8 dana kasnije

Kolko inače treba da sjednu novci nazad na karticu kad se povuku s paypala? Dobio sam refund na ebayu i piše na paypalu da je automatski vraćeno na karticu, al ne vidim na njoj. Ovo je prvi put, pa pitam da znam i za ubuduće.

Ja sam čitao nešto po netu i zapravo ako si novce baš sa PayPala prebacuješ na račun onda treba 4-7 dana i još ti uzmu 5$ za to.
Ja sam isto imao jedan povrat sa Ebaya i vraćeno mi je na PayPal, ali sam s tim novce kupio nešto drugo. Također za ovo vraćanje, s tim sam se prvi put susreo 30.12. prošle godine, još mi novci nisu sjeli. Bumo vidli haha. Nadam se da sam pomogao barem nekako. :)

Ako je klasični povrat/storno transkacije meni za mastercard treba 2 do 4 dana da se vidi refund.

Meni kad je bio refund nikad nisam morao direktno s PayPala prebacivati novce. Uvijek bi mi automatski vratili i to u istom iznosu.

Meni kad je bio refund nikad nisam morao direktno s PayPala prebacivati novce. Uvijek bi mi automatski vratili i to u istom iznosu.
Pa i vratilo mi je automatski, ali još ne vidim na računu. Zato i pitam.

Kolko inače treba da sjednu novci nazad na karticu kad se povuku s paypala?
Zbunilo me ovo jer tebi novci mogu sjesti i na PayPal balance pa onda moras sam prebacivati na karticu. Cak su i manje provizije kod kupnje/prodaje ako placas direktno s PayPal balance.

Provjeri si mailove od PayPala,koliko se sjecam cak i pise vremenski rok u kojem ce ti sjesti na racun.

Nije mi došao mail. Ma nema veze, kad sjedne, sjest će... Ionako nije neka veća lova u pitanju

...
Al pazite iskustva, prvi item kojeg idem kupit s ebaya mi ne dođe... još su ga i resendali, ukupno sam valjda 5 tjedana čekao, danas tražio ebay SZK da intervenira i dobio lovu nazad u roku sat vremena. Barem nešto.

Ma sto se tice povrata novca sa ebaya ne trebas se brinuti..po tom pitanju su zaista korektni.
Problem je sto ne dobijes sto si mislio da si kupio i jos cekas po nekoliko tjedana da se mozes zaliti.

Sent from my S5 using Tapatalk

mjesec kasnije

Da li netko zna - Videogamesplus, da li naplaćuju preorder dan-dva prije shippanja igre ili odmah?

Da li netko zna - Videogamesplus, da li naplaćuju preorder dan-dva prije shippanja igre ili odmah?
Kad shippaju ili dan ranije.

Hvala. Pitam za Uncharted 4 koji košta 380kn sa ovako niskim kanadskim dolarom. Bagatela za novu igru,samo da tečaj ne naraste do izlaska igre.

Kaj te neće sjebat na granici?! Nisam još iz Kanade kupoval al ta cijena zvuči vrlo dobro! 

Navodno da imaju u EU skladište pa se tako izbjegne carina,prošlo je puno njima.  Meni su pukli carinu kad sam naručio DS4 s videgamesplus.

Uglavnom nedavno je frend naručio kineski mobitel s eu.banggood znači onaj koji šalje iz eu skladišta isto su mu ga carinili, rekli su to dolazi iz Kine pa nema veze što su ga oni poslali iz eu skladišta.

E sad pretpostavljam pošto se radilo o preorderu pa nije bilo na zalihama u EU skaldištu i da su ga zato carinili, a možda su i  skužili caku.

Navodno da imaju u EU skladište pa se tako izbjegne carina,prošlo je puno njima.  Meni su pukli carinu kad sam naručio DS4 s videgamesplus.

Uglavnom nedavno je frend naručio kineski mobitel s eu.banggood znači onaj koji šalje iz eu skladišta isto su mu ga carinili, rekli su to dolazi iz Kine pa nema veze što su ga oni poslali iz eu skladišta.

E sad pretpostavljam pošto se radilo o preorderu pa nije bilo na zalihama u EU skaldištu i da su ga zato carinili, a možda su i  skužili caku.
Po meni ako je taj mobitel u EU skladištu na njega je već plaćena carina i nema se tu šta naplaćivati više, pa nisu ga ovi sigurno prošvercali iz Kine u EU. Vjerojatno se radilo o tome da je mobitel ipak poslan iz Kine.

To i ja mislim jer se radilo o preorderu i nije ga bilo u EU skladistu pa su ga poslali iz Kine

Ja sam isto naručio DS4 s VGP i paket došao za 6 dana iz Belgije. Ovisi očito da li imaju na lageru.

17 dana kasnije

Games.hr? Kakvi su to klauni? I kakvu "garanciju" oni to daju na digitalne igre?

Pa to ti je psngames.org samo na naški ja ih izbjegavam ali ima njih koji su kupili i bilo sve ok. Znalo je biti i problema da se accounti zaključaju ali se i riješilo.