Miro weky Preveliki su neman di sa njima od kad san uzeo veci tv i soundbar maknuo sam ih i sad stoje u sobi pohriveni ponekad ih izvadin ali ne tako cesto jer mi je tlaka sve spajati. Ovo san prije htio sad posto nije bilo slusalica ucinilo se kao pravi trenutak za kupnju. Frank Kupljeno 23.12 danas otvoreno i odma spremljeno
Frank Miro Ako si ga kupio nedavno i nema tragova korištenja sigurno će ti uvažiti povrat. Pogotovo ako si sačuvao originalnu ambalažu. Samo što ti neće vratiti lovu nego ćeš dobiti njihovu darovnu karticu s iznosom koji si platio zvučnik.
Miro Tzereen Mislis na stare zvucnike ili ovaj novi Novi je ovaj https://www.sancta-domenica.hr/televizori/zvucnici/zvucnik-prijenosni-bezicni-serije-x-sony-xg500b.html
Tzereen Miro da. To sam mislio. Čuo sam da taj ne valja. Probaj ga zamijeniti za dva XB43. Pa ti lijepo svijetle i sviraju stereo.
Miro Tzereen Ne u krivu si zvucnik je top ali san ocekiva vise mozda i previse. Ko kaze da nije nesto laze ko pas. Usporedivati ga sa jbl om koji je malo bolji ali i 1500kn skuplji po meni nema smisla. Problem je sto iman dva komada xb7 https://www.sony.hr/electronics/hi-fi-sustavi/gtk-xb7 i jebiga ovo mi je bolje a iman i top soundbar https://www.sony.hr/electronics/tanki-zvucnici/ht-xf9000 i to mi je bolje. Zadnji cas je bilo za poklon zena popizdila jer meni nismo uzeli nista i eto uzmen ovo. Za ono sto daje top je ali ce mi na kraju stati dosta ne koristen pa bi rađe vratio i uzeo nesto drugo ako je moguce naravno ako nije jebiga.
Tzereen Miro a ništa. Imaš ga barem za okolo. Na plažu. Šumu. Ribolov. Edit: A da, sad i ja gledam soundbarove. Mislim da Samsung ima najboljega, ali košta 8000kn, hahahaha.
Miro Tzereen Ja san svoj uzeo uz tv jer je taman pase ispod televizije i bomba je. A ovi manji zvucnici tipa 33 i 43 su ok ali to je samo za ubaciti negdi di nemas nista to me ne zanima previse. Ako emezeta uzme super ako ne iskoristiti cemo nekako
pravednik Tzereen Neznam baš. Navodno su prekinuli suradnju sa Harman Kardonom, već 2 serije. 8000 kn je top model.
Miro Tzereen Sto ti imas 43? Njega isto recimo nije bilo bija je samo 33, ali vec iman jedan mali sonyev od prije pa me to nije zanimalo. Najvise su me zanimale sluše xm4 ali naravno da su se rasprodale a prije ih je bilo koliko oces di oces
Tzereen Miro ja imam stariji i manji model. XB31. Baš sam neki dan slušao XB 33 i 43 u Sancti. Čine mi baš dobri. Ovaj tvoj nije bio izložen. A mislim da su i na akciji u Sancti. Jedno 1199 ak se ne varam. A ove sluške koje tražiš su mrak.
Tzereen pravednik na njega i mislim. Taj je najbolji. Mislim, dobar je i ovaj novi neki Sony s 4 tubasta zvučnika. Navodno je baš čudo. Ali košta nekih 11000, plus subwoofer ekstra.
lars82 www.bazzar.hr ima 15% na sve. Ima nešto PS4/PS5 igri. Psn bon od 150kn ispadne 136kn. Ako netko treba kod za free shipping (Goran2RX3Q3), neznam jel se može kombinirati sa drugom kodovima
Miro @renda @Tzereen Evo vratija se iz emezete uzeli zvucnik i vratili mi novce, bome bolje nije moglo proci najbolji Božić ikad