Icek Tzereen GAME ne šalje specijalne edicije većih gabarita van UK, već godinama. Što je bedara, jer jako često znaju imati odlične edicije pop odličnim cijenama, plus GAME exclusive edicije također.
Icek Deus Ex je odlična edicija i svakako vrijedi 40 funtača. Napomena, jako pažljivo i strpljivo otvarati kutiju, ja sam svoju gotovo strgao koliko je debilno retardirano "osmišljena" da se otvara. Večeg retardluka odavno nisam vidio.
danex83 Tuhy koja je shema s utorkom i dinersom kod tebe?jel to vrijedi svaki utorak?jel se da konbinirat s ovom trenutnom ps akcijom?
gunner Tuhy koja je shema s utorkom i dinersom kod tebe?jel to vrijedi svaki utorak?jel se da konbinirat s ovom trenutnom ps akcijom?Jel se to vracas? )Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
danex83 Ma pitam za frenda s posla...al cijena od 1699 kn mi je baš primamljiva...neznam,možda..volio bi se opet igrat
gunner Ma pitam za frenda s posla...al cijena od 1699 kn mi je baš primamljiva...neznam,možda..volio bi se opet igratNadam se da ces doc uskoro.Cekaj, PS4 kosta toliko?Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Tuhy Drugi utorak u mjesecu.Za kolovoz to vrijedi 08.08.Malo je konfuzno.Uglavnom, taj popust nebu išal na ovu cijenu od 1,699,00 osim ak se akcija ne produži
Tuhy Kakva navlakuša, kad to s Dinersom nikad ni nije bilo vezano uz ovu novu akciju? :)Provokatoru... :)
danex83 Drugi utorak u mjesecu.Za kolovoz to vrijedi 08.08.Malo je konfuzno.Uglavnom, taj popust nebu išal na ovu cijenu od 1,699,00 osim ak se akcija ne produžiFala tuhy, tak sam i reko frendu da mislim da je to neki posebni utorak u mijesecu...
Chaky http://www.game.co.uk/en/Uncharted+4%3a+A+Thief%27s+End+-+Libertalia+Collector%27s+Edition-775733 - 39,99400kn je i kod Tuhyjahttps://www.sancta-domenica.hr/uncharted-4-the-thief-s-end-libertailia-collector-s-edition-ps4-preorder.aspx
virty Dodao bi svom Xbox One-u i PS4 ili PS4 Pro. Sinovi su poceli lupat po mom Xboxu sta mi je u pocetku bilo zanimljivo, ali vise nije Nisam ni siguran ima li smisla ici na Pro. Imam Samsung FHD 48". Ima li koja dobra prilika da ponovo udomim PS4? Rate su dobrodosle Poslano sa Galaxy S7
gunner Imas u PSpro temi jedno dvadeset pitanja i barem cetveroduplo odgovora ima li smisla ili ne. ))Ako vidis da nema, ova akcija za "obicni" PS sto je danex spomenio je stvarno primamljiva.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Flipper Dodao bi svom Xbox One-u i PS4 ili PS4 Pro. Sinovi su poceli lupat po mom Xboxu sta mi je u pocetku bilo zanimljivo, ali vise nije Nisam ni siguran ima li smisla ici na Pro. Imam Samsung FHD 48". Ima li koja dobra prilika da ponovo udomim PS4? Rate su dobrodosle Poslano sa Galaxy S7Imaš PS4 Slim na velikim sniženjima sada. Mislim za nekih 1699kn. Sancta i sve druge trgovine. Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk