klinjo Miro kad sam pohlepan šaban koji ne čita. Kad videl kodove za popust ukucaval ih ko narkoman iglu. Reko, uzimam Gay Turismo na popustu! Rekel svojima da mi to kupe za rođendan. Al, kad se sjetil da napravil preorder za Cybercock...bojim se da dva put ne dobim kitu u usta za rođendan. Al, opet...dva put je dva put.
Miro Krenuo sale na storeu ima tonu toga sad trazite sto vam fali. I usput provjerite razlike u cijeni na americkom storeu jer na neke igre razlika je ogromna.
HideooKoojima Miro Samo da napomenem da imam 450 $ u bonovima za USA store pa kome treba neka se javi !
pravednik Miro Hvala Miro. Svaka imalo normalna osoba kupuje na US storeu kad govorimo o digitalnom sadržaju. Jednostavno se kod nas ne isplati za veće iznose.
renda @HideooKoojima a kaj se ti sad fejspalmas? Kaj ti nije jasno, a taman su mi trebali us bonovi, ali kad si takvo tele radije budem kupil od kud uvijek kupujem, maknuli su ti poopa sad nas bus jebal sa fejspalmom??
HideooKoojima renda Malo si nervozan , ali ono znam ja dosta hrabrih ratnika preko "kijborda" , daj jednom nauči za sva vremena da nije u isto vrijeme update za UK i USA store 😅😅
danko-b Sad gledam malo sale na PSN u i vidim da je a Plague tale besplatan na ps4,dodao samnu kosaricu 😁
doctorfreak danko-b Ako si "kupio" preko aplikacije nikome ne piše...puno igara i ja tako mislim da je free...a u biti je full igra ali trial.
danko-b doctorfreak sad nista ne kuzim, jel to sad trial vremenski sam ograničen ali je full igra ili trial al im se dogodio bug pa je full igra bez vremenskog ograničenja? i ako je ovo drugo jel ima jos takvih igra?
Miro Ja san za sad 3 nisa sigurne za kupnju Ovo je od ekipe koja je radila yondera Ova me jako podsjeca na short hike A ova jednostavno izgleda zanimljivo
Miro Jedno pitanje Kupio san sony bezicni zvucnik u emezete sad za bozic kao meni i dici poklon pod jelku ali iskreno nije me nesto dojmilo doma, jeli se to moze vratiti. Uzeo u ducanu ne preko web shopa. Gledan na stranici pa ne kuzin eli vridi povrat za ovo
Tzereen Miro zašto si pobogu uzeo Sony?? 😂😂😂 Mrziš ga iz dna duše. Kaj si uzeo opće? 33? 43? Ili onaj za 2 i pol soma? Edit: Ako je u dućanu, nemaju praksu povrata, ne. Ali probaj ih šarmirati.
renda Miro Ako je proizvod tip top, mooozda ti vrate, sve zavisi kak budu raspolozeni jer kak Tze kaze, ne moraju