HideooKoojima znaci cd keys, najjeftiniji za psn top upse
Akcije i popusti
- Uređivano
Činjenica da MS podržava hebenu Tursku, a ne Hrvatsku je stvarno nešto nevjerojatno.
Edit: u Turskoj market share je 85% u korist PlayStationa, Xbox je na 15%... znači nije neko opravdanje da ne podržavaju Hrvatsku, kao da se tamo Xbox prodaje nešto nevjerojatno bolje.
Edit 2: a da ne spomenem koliko je tamo hardver skup zbog Lire i svega ostalog
- Uređivano
Znam da Microsoft kod ekspanzije gleda veličinu tržišta. Turska ima 80+ milijuna stanovnika, cijela bivša Juga ni pola toliko.
Nexus A kolko Turska ima stanovnika a kolko mi.Sve države bivše Juge nemaju tolko stanovnika pa je logično da su veče tržište i zanimljivije od nas.A to šta M$ ima neke svoje uvjete kada će i gdje pružat support,tu su presmješni.Još se valjda drže postotka piraterije po zemlji ko tamo 2000-tih.
Teško da će ikada Hrvatska imat službeni Xbox support.
- Uređivano
Poklanjam AC origins igru za ps4/ps5. Akcija/popust 0 kuna
- Uređivano
Može. Javim ti se malo kasnije kad mi žena dođe da me oslobodi ovih malih daveža Uglavnom tvoja je igra
Pozdrav!
Imam Sancta Domenicin kupon za 20% popusta na Playstation 4 igre i pribor ili 15% na konzolu ili pakete koji vrijedi do 31.10. Kupon vrijedi i na akcijske cijene. Ako kome treba, slobodno mi se javite porukom.
Gledam na USA storu i piše mi da je godina 60 $ , a ja kupio bonove pošto sam vidio da si napisao da je akcija
Pa piše u linku en-gb, pisalo bi en-us da je američka verzija.
Brijac
Gledam na en-gb storu i nema nikakvog popusta
HideooKoojima
Moraš direktno preko ovog linka koji sam stavio:
https://store.playstation.com/en-gb/product/IP9102-NPIA90011_01-PSNOWSUB12MDIS50/
Akcija vrijedi za sve europske zemlje koje imaju PlayStation Now.
Ovo je koliko znam najveći popust koji su davali do sada.
Ja sam uzeo sa austrijskog store-a.
- Uređivano
Ok hvala jbg ja kupio 30 $ za USA wallet pa ako nekome treba neka se javi ....