- Uređivano
Uzeti Cu ako netko ima PS4 mozemo po pola uzeti ( Ja sam na PS5 i netko isto moze na PS4 )
Mogu kupiti bonove i sve ....
Uzeti Cu ako netko ima PS4 mozemo po pola uzeti ( Ja sam na PS5 i netko isto moze na PS4 )
Mogu kupiti bonove i sve ....
HideooKoojima
Uzeo bi ja ali sam isto na PS5 pa ne znam kako bi to išlo...
Pogotovo što ima dosta povoljnih bonova preko ShopTo-a ili Enebe.
Nije li cd keys najpovoljniji? Ili g2a?
Nije pravedniče već ima likova koji prodaju bonove na HDZT forumima ispod cijene i više manje sve radi .
Npr. 50 $ za 45 dolara ....
Na allkeyshop odite da provjerite di su najnize cijene.
Ako naiđete povoljno na Game Pass Ultra USA kod - javite. Bez oni VPN Turskih shema.
Hvala.
HideooKoojima znaci cd keys, najjeftiniji za psn top upse
Činjenica da MS podržava hebenu Tursku, a ne Hrvatsku je stvarno nešto nevjerojatno.
Edit: u Turskoj market share je 85% u korist PlayStationa, Xbox je na 15%... znači nije neko opravdanje da ne podržavaju Hrvatsku, kao da se tamo Xbox prodaje nešto nevjerojatno bolje.
Edit 2: a da ne spomenem koliko je tamo hardver skup zbog Lire i svega ostalog
Znam da Microsoft kod ekspanzije gleda veličinu tržišta. Turska ima 80+ milijuna stanovnika, cijela bivša Juga ni pola toliko.
Nexus A kolko Turska ima stanovnika a kolko mi.Sve države bivše Juge nemaju tolko stanovnika pa je logično da su veče tržište i zanimljivije od nas.A to šta M$ ima neke svoje uvjete kada će i gdje pružat support,tu su presmješni.Još se valjda drže postotka piraterije po zemlji ko tamo 2000-tih.
Teško da će ikada Hrvatska imat službeni Xbox support.
Poklanjam AC origins igru za ps4/ps5. Akcija/popust 0 kuna
Može. Javim ti se malo kasnije kad mi žena dođe da me oslobodi ovih malih daveža Uglavnom tvoja je igra
Pozdrav!
Imam Sancta Domenicin kupon za 20% popusta na Playstation 4 igre i pribor ili 15% na konzolu ili pakete koji vrijedi do 31.10. Kupon vrijedi i na akcijske cijene. Ako kome treba, slobodno mi se javite porukom.