rjuzbasi

Uzeti Cu ako netko ima PS4 mozemo po pola uzeti ( Ja sam na PS5 i netko isto moze na PS4 )

Mogu kupiti bonove i sve ....

HideooKoojima
    Uzeo bi ja ali sam isto na PS5 pa ne znam kako bi to išlo...
    Pogotovo što ima dosta povoljnih bonova preko ShopTo-a ili Enebe.

pravednik

Nije pravedniče već ima likova koji prodaju bonove na HDZT forumima ispod cijene i više manje sve radi .

Npr. 50 $ za 45 dolara ....

Na allkeyshop odite da provjerite di su najnize cijene.

Ako naiđete povoljno na Game Pass Ultra USA kod - javite. Bez oni VPN Turskih shema.

Hvala.

Flipper imaš na CDkeys trenutno taj turski. Kupiš njega i staviš ga kao primary acc na Xbox i igraš na glavnom. 25 eura godina

Činjenica da MS podržava hebenu Tursku, a ne Hrvatsku je stvarno nešto nevjerojatno.

Edit: u Turskoj market share je 85% u korist PlayStationa, Xbox je na 15%... znači nije neko opravdanje da ne podržavaju Hrvatsku, kao da se tamo Xbox prodaje nešto nevjerojatno bolje.

Edit 2: a da ne spomenem koliko je tamo hardver skup zbog Lire i svega ostalog

Znam da Microsoft kod ekspanzije gleda veličinu tržišta. Turska ima 80+ milijuna stanovnika, cijela bivša Juga ni pola toliko.

Nexus A kolko Turska ima stanovnika a kolko mi.Sve države bivše Juge nemaju tolko stanovnika pa je logično da su veče tržište i zanimljivije od nas.A to šta M$ ima neke svoje uvjete kada će i gdje pružat support,tu su presmješni.Još se valjda drže postotka piraterije po zemlji ko tamo 2000-tih.
          Teško da će ikada Hrvatska imat službeni Xbox support.

Poklanjam AC origins igru za ps4/ps5. Akcija/popust 0 kuna

🙂
          🙂
          🙂
          1 / 6
          Možda nekome treba za kolekciju. Meni samo strši pored ostalih digitalnih Nisam znao gdje to postaviti. Ako ima neka takva tema prebacite. Hvala! Poštarina moja ako je preko tiska

Može. Javim ti se malo kasnije kad mi žena dođe da me oslobodi ovih malih daveža🙂 Uglavnom tvoja je igra🙂

Marcilius hahahaha, Maminjo legenda!! 😂

Ispravio si post, haha 😆

Pozdrav!

Imam Sancta Domenicin kupon za 20% popusta na Playstation 4 igre i pribor ili 15% na konzolu ili pakete koji vrijedi do 31.10. Kupon vrijedi i na akcijske cijene. Ako kome treba, slobodno mi se javite porukom.