Ja sam uzeo preko kreditne kartice. Ali sve jedno mi je pored toga nudilo i opciju za PayPal.

Inače se može platiti PayPalom ali kada su promocije onda se nemre. Očito da im se ne isplati plaćati PayPalu proviziju kada već spuste cijenu pa i zaradu sebi.

Tih 20% je samo za one koji nemaju PS+, no.

Taman mi je na accountu istekla pretplata i nudi mi tu cijenu. Znači sigurno ne vrijedi za aktivne pretplatnike?

Super cijena i jeli ima na akciji još besplatnih bonova ?
WTF? Besplatni bonovi na akciji?

Mogu ja dobiti nešto besplatno plus na akciji 

Super cijena i jeli ima na akciji još besplatnih bonova ?
WTF? Besplatni bonovi na akciji?
Ima ima

Cekaj sto je s pretplatom?istice mi 17.01.2017 mogu li je sad produziti po ovoj jeftinijoj cijeni?

Cekaj sto je s pretplatom?istice mi 17.01.2017 mogu li je sad produziti po ovoj jeftinijoj cijeni?
Ne. Meni istice 4.1. :(

Taman mi je na accountu istekla pretplata i nudi mi tu cijenu. Znači sigurno ne vrijedi za aktivne pretplatnike?
Ja ikakvu obavijest o 20% popusta nisam dobio, a aktivan sam pretplatnik ( vrijedi i za US isto ). Samo kojima je istekla il nikad nisu bili

dobro da sam ovo vidio, mislim da cu po prvi put uzeti pretplatu od godinu dana

Kaj, ak uzmem PS+ na drugom accu, gubim sve kaj sam do sad dobio na trenutnom accu, el tak?

Negde sam precital da taj popust vredi samo za nove pretplatnike

Jel tocno to,neznam

Edit sad vidim da je master vec napisal

Kaj, ak uzmem PS+ na drugom accu, gubim sve kaj sam do sad dobio na trenutnom accu, el tak?
Njet,kad ponovo aktiviras plus na tom accu imas i dalje pristup tim igrama

Holiday Sale Week 3
US Store,CAN Store (20.12.16 - 26.12.16)

http://www.playstationlifestyle.net/2016/12/20/playstation-store-sales-december-20-26-2016-holiday-sale-week-3/#/slide/1