Dakle base je 2.5 funte postarina jel? S obzirom da nisu u eu kolko smije biti max cijena da nema carinjenja?

Base je prije slao iz Svicarske i to se moglo vidjeti po tome sto je ispod svakog artikla pisalo Sold by: BaseCH. Sad sam malo bacio oko i vise ne vidim da to pise a dugo nisam narucivao preko njih tako da vise ne znam da li salju iz UK ili CH.

Ako za posiljke iz UK vrijede pravila kao za trece zemlje onda se do 22 eura nista ne placa, od 22 - 150 se placa PDV a iznad 150 se placa PDV+carina. S time da (koliko znam) od 01.07. ili nekog datuma se i to ukida pa ce se na sve posiljke iz trecih zemalja placati davanja nevezano za cijenu (koliko sam nacuo, potrebna provjera).

Meni je Borderlands 3 poslan iz Švicarske preko Basea. Piše baš "Sold By: BaseCH"

Flipper
      Ni Švica nije u EU, tako da...

Ma svi će oni pronaći načine i države će potpisati svoje dealove. Naravno ukoliko im to dozvoli ili SAD, Rusija ili Majka EU.

Gdje se trenutno može kupiti najjeftiniji PS4? U dučsnu u HR mislim BTW 😁

Icek Gdje se trenutno može kupiti najjeftiniji PS4? U dučsnu u HR mislim BTW 😁

I ja baš gledam, jer mi se javio jedan frend koji nema pojma o tome, pa me molio da mu malo iskopam.....

Njemu nije bitno ništa osim konzole i joysticka, s obzirom da mu je to za klinca od 6 god.

Ono što sam ja našao je u Mall.hr, nekih 2300 slim verzija.

Prodajem ja prvu seriju ps4pro za 1500kn
        Ako si blizu sl.broda javi se

Hebote ja uzeo u Linksu PS4 Pro za 1666 kn prije pola godine možda. Sad izađe PS5 i četvorci skoči cijena.

Brijac
          Akcija prosla prije pola godine
          Mozda da ja jos platim nekom da ga uzme?
          Ajde pojedi keks i spavati

ante-sb

Komentiram cijene iz gamershopa sinko dragi

Brijac Hebote ja uzeo u Linksu PS4 Pro za 1666 kn prije pola godine možda. Sad izađe PS5 i četvorci skoči cijena.

Pa da, nevjerojatno...

Frend me zove, nema pojma o ničemu vezanome za PS, kupuje ga za sina od 6 god.

Ja odem na net i krenem gledati cijene i ne mogu vjerovati..... dizaster, teški dizaster....

Vjerojatno kada će se normalizirati tržište s ponudom PS5, onda će cijena PS4 početi drastično padati

A nije samo za PS. I PC komponente su u istom kosu.

Chaky Sve su cijene otišle toliko kvragu da mi je plan kupovine PC-a otišao na hlađenje i vjerojatno ću to vrijeme do kupovine nadoknaditi Switchem.

Fico onda ćemo te zvati SwitchoLegend

Fico
                  A tako i sam. Molim Boga da mi nista ne rikne u kanti. Prvo glupo majnanje, pa sad Corona, onda ce nas lupit recesija, pa ce nam trebat 10g da izademo iz nje, nikad kraja....

Chaky cekaj...mi smo izasli iz recesije koja je počela 2008??? Kada???

Fico Nije ni switch jeftina investicija. Konzola + case + pro controller + sd kartica + 2 igre i već si lagano na 5000 kuna. DObro da bi trebao sjest neki veliki povrat poreza ove godine 😃