Jel Silent Hill remake negdje na akciji?

Tzereen Bazzar.hr (TBH, nisam od njih naručivao) 52e, na Ozone je 60.

prayer

Prije par mjeseci je bilo za 100-tinjak €, ali jako kratko. Ti si ulovio ovo za 135€ ili? Pitam jer Amzn stalno mijenja cijene.

Brijac

Meni je 132€ sada, a pratim te cijene na camelcamelcamel i ovo je najniža cijena koja je do sada bilo za ovo napajanje? Možda misliš na neko drugo jer je ovo namjenjeno više za Mini ITX?

prayer

Ne to, sorry, ono RM850 ili X verzija, nisam siguran.

Meni Camelcamelcamel nije baš pouzdan što se tiče toga jer mi za jedan eksterni hdd koji dugo pratim i koji je bio 200€ jedno kratko vrijeme prikazuje najnižu cijenu od tipa 250€.

prayer nikad vise corsair…3x imao coil whine….sve RMA….

Brijac

Ma to je big boy. U ovo kučište si gradim komponente, volumenom kao PS5.

Ekupi kodovi:

PLANET5 za >50€ popust 5€
        PLANET15 za >250€ popust 15€
        PLANET35 za >550€ popust 35€
        PLANET60 za >800€ popust 60€

Brijac proizvod trenutno nije dostupan, vjerovatno su nešto zbrćkali sa cijenom

Na Mallu je 90.

gusterko proizvod trenutno nije dostupan, vjerovatno su nešto zbrćkali sa cijenom

Moguće, ali kako Weky kaže i na Mall-u je isto dobar popust.

Tuhy isusati neznam koj mi je bolji stari moj.

A ovaj Doom mi najocekivanija igra slijedece godine, to bu tako rulalo da mi nebu dobro.

Da da, jebeno su predobri.

Nije baš najjeftinije, al isplatilo bi se uzet.

Samo ne znam kolko je pouzdano.

Edit: il ovaj… 😲

Tuhy 60 eurica je iskreno mal previse, koliko god da obozavam steelbookove….jest da je sad BF akcija, al i dalje oko 25-30 eura je nategnuta cijena…da je 15tak eura bi bez razmisljanja narucio par komada

edit: ok, sad vidim da ima i po 100 eura…waaaaay toooooo muuuuch