Gdje najbolje uzeti Astro Bot kontroler? Nažalost više ne prolaze Multiplus kodovi na Sancti koliko vidim, ima netko nekih drugih kodova za Sanctu ili bilo koji drugi webshop?
Akcije i popusti
Tu pricam o prevarantskoj akciji
Znaci treba nam meštar @Brijac
Znaci prvi misec kaze infomark kupi jednu dobijes 2 igre, bio preorder morao si platiti odma. Ja uzmem Dragons Dogmu 2 a kao mozemo uzeti ili majmuna ili star wars gratis kad izade.
Odma nakon toga lik prodaje infomark, smrdilo je na kilometar da je bio i ispao peder. Ali onda neke price da je sve dogovoreno sa novim vlasnikom i da ce se ispostovati sve.
A bogami na mail ne odgovara nitko niti se itko javlja igdi.
Ja san Dogmu prodao za 10eura manje tako da se ne smatram u nekom gubitku niti me star wars posebno zanima jer vidin da ce biti ajme ali stvar je principa.
Ja bi ih jeba i planiran ih jebati.
Sluzbu potrosaca inspekciju a iskreno ako nas je vise a jest opaliti i tuzbu neku.
Može se tu svašta, naravno.
Imaš neki e-mail potvrde kad si uzeo Dogma da će ići besplatno druga igra?
Šibni im za svaki slučaj prigovor ako već nisi (ne znam jesi li do sad slao samo upite ili), znači neka naslov e-mail bude prigovor ili pritužba, opiši situaciju i traži da ti isporuče ovu igru. Kad ti ne odgovore nakon 14 dana onda ih možeš prijaviti inspekciji tu: https://dirh.gov.hr/podnosenje-prijava/83
Ako si već slao nešto što izgleda kao prigovor ili su jasno naveo tipa u naslovu da je prigovor i od toga je prošlo 14 dana onda već sad možeš poslati prijavu inspekciji. Važno je u prijavi u privitak staviti dokaz o toj akciji ako imaš na e-mailu i screenshot prigovora koji si poslao i napisati da ti nisu odgovorili na prigovor u 14 dana.
Ne znam di bi mogao točno pitati pa ću tu.
Je netko kupio sa službene stranice First 4 figures od kad je UK izašla iz EU? I koliko vas je došla carina?
Vidim da imaju na neke figure okej cijene pa bi si uzeo nešto.
Ako je tko u mogućnosti kupiti ovo je bolestan deal! Inače tipkovnica uvijek bude oko 180-200€
Cijeli Metro serijal na Steamu za 9€:
https://store.steampowered.com/bundle/13326/Metro_Saga_Bundle/
- Uređivano
Ima netko iz sancte domenica kod za popust, uzeo bi si mobitel.
Kingdom Come: Deliverance za 3€ (osnovna verzija), 4€ (sa svim DLC-evima) ili 7€ (DLC-evi, soundtrackevi i art book).
Ženska obuća na popustu. Iznenadite svoje bolje polovice sa nekim novim komadom obuće. Stavio sam odmah link sa štiklama jer su mi baš seksi.
Imate u Pevexu Dual Sense po 55€ uz njihovu karticu. S obzirom da je Sony digao cijenu na 75… ne čekajte!
The crew 2 vam je 1e na storu.
doctorfreak Jel to Ubi akcija netom prije nego isključe servere i igra postane neupotrebljiva baš kao prvi dio? Hvala lijepa, nekad je i euro previše.
Kupio pa sta bude