JoelDrake

Ma i biti ce ili c4 ili g4

Samo sad dok rijesin dnevni i to pa akcije taman kraj godine

foggy

A s razlogom je skuplji, G4 je dosta svjetliji vs C4, bolji procesor, 5 godina garancije na sami ekran, MLA, heatsink, ja sam prije Europskog uzeo 77" G4 u Svijet Medija za 3400€ na akciji a bio 4000€, jer ipak je EP pa sad OI a sad da li će do kraja godine uopće pasti ispod 3000€ tko zna a nije mi se dalo čekati, ali TV me oduševio u svakom segmentu!

JoelDrake 3400€ na akciji

Ti si lud. Takve pare za TV, jeza me prošla. I još ne dolazi sa stalkom (pljačka)

Garantiram da nas sve postavite na krevet i ne kažete nam koji je C i koji je G model, da uz slične postavke pol nas ne bi imalo pojma koji je koji.

5 godina garancije dobio sam i na C model. Ovo ostalo teško je znati, vjerujem da se proizvodnja mijenja na tjednoj bazi i što je unutra i kak je točno izvedeno možemo samo vjerovati internetu.

foggy Ovo ostalo teško je znati, vjerujem da se proizvodnja mijenja na tjednoj bazi i što je unutra i kak je točno izvedeno možemo samo vjerovati internetu.

Rijetko se priča o tome. Samsung je poznat da ista serija ima 4 različita panela različitih performansi al zato je cijena ista.

LG prati taj trend za OLED, počeli se muljati i sa matičnim pločama.

Tak da nebreš znati kaj je nutra dok ga ne upališ i baciš u service menu.

pravednik A fizicki nikak dok sam sve ne raskopas, a i da raskopas tko od nas razumije sve to skupa

foggy

Točno tak, zato više ni recenzije nisu relevantne. Američko, kinesko-azijsko i EU tržište imaju drugačije nazive, modele i funkcije.

Zato treba isprobati uživo ak se more, kupiti ok TV koliko ti financije dozvoljavaju i ne razbijat glavu sitnicama.

Sony još nije u tim vodama na sreću i ono kaj piše to dobivaš u high end segmentu, za sva tržišta, zato je tu premium cijena.

Plus, na vrhu su po kvaliteti prikaza i kalibracije godinama.

Da imam viška eura, ovo je moj izbor

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-k-85xr90p-bravia-9-mini-led-4k-120-hz-google-smart-tv-ps5-ready/123940

Najbolji QLED mini LED TV i najbolji HDR na komercijalnom TV-u ikad.

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/bravia-9-qled

Miro Danas u Kauflanda kil ramsteka bilo 6.20e

E to je akcija

@Brijac @Fenix

Evo danas san spremao akcijaki ramstek i zavrsio je u smecu.

Ajmo prije primotati vrime unazad, kad san krenuo sa ramstecima kupovao sam uvik u Konzuma pikove koji bi bili narezani u onoj plastici biras koji je bolji i kupujes. Bili su mekani ukusni top i onda nakon godina kupovanja kupim i problem aj reko desi se ali u svima je bio problem. Jos jednom sam bio kupio i desilo se isto pa san dok je mene prekrzio ikakvo pik meso. To meso za mene ne postoji. Kupujem pik sunku ali sirovo meso vise nikad.

E danas stavim ovaj ramstek na gradele i nakon 1 minute skuzim evo opet problema.

Znaci meso pecem kao i uvik ali boju ne dobiva znaci palis ga boja se ne dobiva nema one smeđe lipe boje nego na mistima crno zapaljeno a na mistima bilo.

Prije nego san ga i donio u kucu znao sam sto me ceka znaci narezem ga i izvana i unutra peceno do zapaljenosti a u sredini sirovo.

Covik bi mislija da san zaleđenog stavio na gradele.

Kakve su tu kemikalije i to ja neznan ali eto izgleda da i kaufland ide na križanje.

Konzum prekrizen jednom ovo isto je bilo i u Plodinama a evo sad i Kaufland.

Kusao sam kap i 1.5kg bacio u smece

4 dana kasnije

Android Tablet za samo 28 eura sa 4GB RAM-a

https://temu.to/m/ejj651ughsk

vrijedi za nove korisnike na TEMU, te se mora putem mobitela naručiti.

Katkad uspije i za stare nove korisnike koji nisu jedno vrijeme koristili TEMU.

ili možete koristiti drugi mobitel, i novu e-mail adresu

ima još raznih popusta ovdje: popusti Hrvatska

zvrkonja

Gora bi mi bila obaveza da to moram odnijeti u elektronički otpad, nego to da sam izgubio 28€.

Kakve vi retardacije kupujete, bolje da si pojeo nesto za tih 28€

Brijac za 30e uopće nije loše djeci za YT, koliko vidim po recenzijama čak i radi

Btw moja žena jednom naručila Windows tablet s Aliexpressa za 300-ak eura. Na Bug forumu ga ekipa uspoređivala sa Surfaceom. To je bio jedan jako tužan uređaj, mislim da gore od toga ne može

inače ovaj gore tablet je rasprodan, a njegova stvarna cijena je oko 60 eura

ova cijena od 28 eura je samo za nove korisnike.

Gdje najbolje uzeti Astro Bot kontroler? Nažalost više ne prolaze Multiplus kodovi na Sancti koliko vidim, ima netko nekih drugih kodova za Sanctu ili bilo koji drugi webshop?

Tu pricam o prevarantskoj akciji

Znaci treba nam meštar @Brijac

Znaci prvi misec kaze infomark kupi jednu dobijes 2 igre, bio preorder morao si platiti odma. Ja uzmem Dragons Dogmu 2 a kao mozemo uzeti ili majmuna ili star wars gratis kad izade.

Odma nakon toga lik prodaje infomark, smrdilo je na kilometar da je bio i ispao peder. Ali onda neke price da je sve dogovoreno sa novim vlasnikom i da ce se ispostovati sve.

A bogami na mail ne odgovara nitko niti se itko javlja igdi.

Ja san Dogmu prodao za 10eura manje tako da se ne smatram u nekom gubitku niti me star wars posebno zanima jer vidin da ce biti ajme ali stvar je principa.

Ja bi ih jeba i planiran ih jebati.

Sluzbu potrosaca inspekciju a iskreno ako nas je vise a jest opaliti i tuzbu neku.

Miro Mislim da sam citao u ps5 fejs grupi da trenutni vlasnik ima nekih privatnih problema. Naravno, to nema veze s kupcima, ali citao sam more istih postova.