Akcije i popusti
Jej uzeo sam Android box, 16GB verziju. 4 EUR-a lol. Pa sam dodao i wifi zvono/kameru. Pa sam uzeo plahtu da skuplja dlake kad se brijem i trokut-type bitove za bušilicu. Haha pljačka koliko jeftino su tak neke stvari (vjerojatno su katastrofa, ali poslužit će).
G modeli su skupi, ne vidim neku poantu s obzirom na skok compared sa c modelima
- Uređivano
A s razlogom je skuplji, G4 je dosta svjetliji vs C4, bolji procesor, 5 godina garancije na sami ekran, MLA, heatsink, ja sam prije Europskog uzeo 77" G4 u Svijet Medija za 3400€ na akciji a bio 4000€, jer ipak je EP pa sad OI a sad da li će do kraja godine uopće pasti ispod 3000€ tko zna a nije mi se dalo čekati, ali TV me oduševio u svakom segmentu!
- Uređivano
JoelDrake 3400€ na akciji
Ti si lud. Takve pare za TV, jeza me prošla. I još ne dolazi sa stalkom (pljačka)
Garantiram da nas sve postavite na krevet i ne kažete nam koji je C i koji je G model, da uz slične postavke pol nas ne bi imalo pojma koji je koji.
5 godina garancije dobio sam i na C model. Ovo ostalo teško je znati, vjerujem da se proizvodnja mijenja na tjednoj bazi i što je unutra i kak je točno izvedeno možemo samo vjerovati internetu.
foggy Ovo ostalo teško je znati, vjerujem da se proizvodnja mijenja na tjednoj bazi i što je unutra i kak je točno izvedeno možemo samo vjerovati internetu.
Rijetko se priča o tome. Samsung je poznat da ista serija ima 4 različita panela različitih performansi al zato je cijena ista.
LG prati taj trend za OLED, počeli se muljati i sa matičnim pločama.
Tak da nebreš znati kaj je nutra dok ga ne upališ i baciš u service menu.
- Uređivano
Točno tak, zato više ni recenzije nisu relevantne. Američko, kinesko-azijsko i EU tržište imaju drugačije nazive, modele i funkcije.
Zato treba isprobati uživo ak se more, kupiti ok TV koliko ti financije dozvoljavaju i ne razbijat glavu sitnicama.
Sony još nije u tim vodama na sreću i ono kaj piše to dobivaš u high end segmentu, za sva tržišta, zato je tu premium cijena.
Plus, na vrhu su po kvaliteti prikaza i kalibracije godinama.
Da imam viška eura, ovo je moj izbor
Najbolji QLED mini LED TV i najbolji HDR na komercijalnom TV-u ikad.
- Uređivano
Miro Danas u Kauflanda kil ramsteka bilo 6.20e
E to je akcija
Evo danas san spremao akcijaki ramstek i zavrsio je u smecu.
Ajmo prije primotati vrime unazad, kad san krenuo sa ramstecima kupovao sam uvik u Konzuma pikove koji bi bili narezani u onoj plastici biras koji je bolji i kupujes. Bili su mekani ukusni top i onda nakon godina kupovanja kupim i problem aj reko desi se ali u svima je bio problem. Jos jednom sam bio kupio i desilo se isto pa san dok je mene prekrzio ikakvo pik meso. To meso za mene ne postoji. Kupujem pik sunku ali sirovo meso vise nikad.
E danas stavim ovaj ramstek na gradele i nakon 1 minute skuzim evo opet problema.
Znaci meso pecem kao i uvik ali boju ne dobiva znaci palis ga boja se ne dobiva nema one smeđe lipe boje nego na mistima crno zapaljeno a na mistima bilo.
Prije nego san ga i donio u kucu znao sam sto me ceka znaci narezem ga i izvana i unutra peceno do zapaljenosti a u sredini sirovo.
Covik bi mislija da san zaleđenog stavio na gradele.
Kakve su tu kemikalije i to ja neznan ali eto izgleda da i kaufland ide na križanje.
Konzum prekrizen jednom ovo isto je bilo i u Plodinama a evo sad i Kaufland.
Kusao sam kap i 1.5kg bacio u smece
Android Tablet za samo 28 eura sa 4GB RAM-a
vrijedi za nove korisnike na TEMU, te se mora putem mobitela naručiti.
Katkad uspije i za stare nove korisnike koji nisu jedno vrijeme koristili TEMU.
ili možete koristiti drugi mobitel, i novu e-mail adresu
ima još raznih popusta ovdje: popusti Hrvatska
Kakve vi retardacije kupujete, bolje da si pojeo nesto za tih 28€
inače ovaj gore tablet je rasprodan, a njegova stvarna cijena je oko 60 eura
ova cijena od 28 eura je samo za nove korisnike.
https://www.mall.hr/gaming-slusalice/steelseries-arctis-nova-7p-slusalice-crna-61559
SteelSeries Arctis Nova 7P = 120€
Na nabavi sljedeće najjeftinije 175€.
Ručnikov nikad dost a i deru se sve brže pa trebaju novi.