Akcije i popusti
Odlicna cijena ali za firmu nikad cuo :/
Čisto da se nadovežem na ovu temu: Započnite Novu godinu s Office 2021 i Windows 11 Pro doživotnim licencama od €10 na Godeal24
Kupio sam u više navrata ključeve i za Windows 10 i 11 pa čak i za Office i sve radi uredno i dan danas, sve dođe instant i aktivira se bez ikakvih kerefeka. U biti kad god idem Windows na neku novu mašinu staviti uvijek uzmem sa ove stranice. Svaka preporuka!
[deleted]
Zasto je na macu skuplje za skoro duplo
Ma iskreno i da ima osobno mi je draže kupovati negdje gdje znam da je pouzdano nego uštediti par eura ekstra.
[deleted] Zasto je na macu skuplje za skoro duplo
Jer je Mac duplo bolji
Ma znam ali ovdje se radi i o računalima od prijatelja i poznanika pa mi se neda zezati sa prebacivanjem licenci.
prayer ja kupujem ovdje https://royalcdkeys.com/collections/operating-system i SVI su dosad radili…4 eura i imas win key
247,19 € Switch na popustu još 5 komada.
No OLED, no buy.
Zero svijet medija ima za 350 oled verziju.
fensisuperstar Mislim da i nije neki popust onda za tu oled verziju. Očekivao sam da ćeš linkati neki Steam Deck deal.: p
Zero 10%
Genesis drug dealer simulator na popustu.
Ahead of Suicide Squad: Kill the Justice League, grab Batman: Arkham Collection for under $10
Batman: Arkham Collection is steeply discounted, costing just $7.79 from Fanatical for Steam and $5.99 on PlayStation (it’s at full price for Xbox and bit less than that on Switch). Considering that a purchase for either platform gets you premium editions of Arkham Asylum, Arkham City, and Arkham Knight, it’s a real steal. You’re looking at somewhere close to 100 hours or so of entertainment with these three games, if you squeeze them for every last drop of equipment unlocks, side quests, and collectibles.
Evo besplatni PSN avatari iz Ronina.
US Codes:
NAOSUKE II: 94CX-4DEJ-X2DM
TAKA MURAYAMA: 4RBJ-TJCF-XFJ5
RYOMA SAKAMOTO: H78G-Q498-2MCA
KOGORO KATSURA: CX5L-R89X-9M4G
MATTHEW PERRY: B38M-HX89-QX5M
RUTHERFORD ALCOCK: 3PB3-M2RP-PXGQ
EU Codes:
NAOSUKE II: MLFJ-EDNH-EFH8
TAKA MURAYAMA: QMAX-QELC-J78H
RYOMA SAKAMOTO: QAJ7-JBE5-8656