Outlaws mi je vjerojatno najocekivanija igra ove godine…dosta dobar deal stvarno. Hm.
Akcije i popusti
[deleted]
E sad je pitanje uzet Dragons Dogmu ili Ronina hmmm
[deleted]
Eto preordero DD2 steelbook edition. Nisam planirao ali Outlawse sam svejedno htio igrat kad izađu pa eto dobro došlo.
Mozda mi i Dogma bude dobra
Xbox valjda nitko ne kupuje pa ga evo nude za 400€
[deleted]
- Uređivano
Odlicna cijena ali za firmu nikad cuo :/
Čisto da se nadovežem na ovu temu: Započnite Novu godinu s Office 2021 i Windows 11 Pro doživotnim licencama od €10 na Godeal24
Kupio sam u više navrata ključeve i za Windows 10 i 11 pa čak i za Office i sve radi uredno i dan danas, sve dođe instant i aktivira se bez ikakvih kerefeka. U biti kad god idem Windows na neku novu mašinu staviti uvijek uzmem sa ove stranice. Svaka preporuka!
[deleted]
Zasto je na macu skuplje za skoro duplo
Ma iskreno i da ima osobno mi je draže kupovati negdje gdje znam da je pouzdano nego uštediti par eura ekstra.
[deleted] Zasto je na macu skuplje za skoro duplo
Jer je Mac duplo bolji
Ma znam ali ovdje se radi i o računalima od prijatelja i poznanika pa mi se neda zezati sa prebacivanjem licenci.
prayer ja kupujem ovdje https://royalcdkeys.com/collections/operating-system i SVI su dosad radili…4 eura i imas win key
247,19 € Switch na popustu još 5 komada.
No OLED, no buy.
Zero svijet medija ima za 350 oled verziju.
fensisuperstar Mislim da i nije neki popust onda za tu oled verziju. Očekivao sam da ćeš linkati neki Steam Deck deal.: p