Outlaws mi je vjerojatno najocekivanija igra ove godine…dosta dobar deal stvarno. Hm.

Flipper

Tebi je dobar da stoji na polici dok spavaš.

• [deleted]

E sad je pitanje uzet Dragons Dogmu ili Ronina hmmm Ha-Ha-Ha

• [deleted]

Eto preordero DD2 steelbook edition. Nisam planirao ali Outlawse sam svejedno htio igrat kad izađu pa eto dobro došlo.

Mozda mi i Dogma bude dobra 😁

• [deleted]

• Uređivano

Brijac

tonerpartner.hr

Giphy - 90 Day Fiance Ew GIF by TLC Europe

Brijac Ne bi ga uzeo da je 50€.

Odlicna cijena ali za firmu nikad cuo :/

Čisto da se nadovežem na ovu temu: Započnite Novu godinu s Office 2021 i Windows 11 Pro doživotnim licencama od €10 na Godeal24

Kupio sam u više navrata ključeve i za Windows 10 i 11 pa čak i za Office i sve radi uredno i dan danas, sve dođe instant i aktivira se bez ikakvih kerefeka. U biti kad god idem Windows na neku novu mašinu staviti uvijek uzmem sa ove stranice. Svaka preporuka!

prayer valjda je pola foruma kupilo od njih i hvala vam na tome jer onda i FFA ima korist (a znam istovremeno se može iskopat negdje na internetu i jeftinije)

• [deleted]

Zasto je na macu skuplje za skoro duplo 🥹

prayer

Jedino office keyevi rade samo jednom ako se ne varam što znači da ih ne možeš opet aktivirati nakon reinstalacije Windowsa.

Fenix

Ma iskreno i da ima osobno mi je draže kupovati negdje gdje znam da je pouzdano nego uštediti par eura ekstra.

[deleted] Zasto je na macu skuplje za skoro duplo 🥹

Jer je Mac duplo bolji 😜

Brijac

Ma znam ali ovdje se radi i o računalima od prijatelja i poznanika pa mi se neda zezati sa prebacivanjem licenci.