Gdje najbolje uzeti UK PSN bonove?

Brijac

Znaš li di je opcija za generiranje popusta u Moj Telekom aplikaciji?

virty

Ideš dolje na "Moments" i onda najbolje u tražilicu upišeš "Sancta".

Ovo govorim o mobilnoj app.

Brijac

Našao sam 20% za PS4/PS5 igre i za PS opremu.
      Hvala.

Brijac hvala Brico. Naručio plavi jer nije da imaju izbor vise. Crni otišao odmah. 😡

Brijac

Hvala, ja cu poslje posla skocit u arenu, valjda mogu taj popust iskoristit i u trgovini.

Brijac Nemoj ljude tjerat na grijeh.

Dakle, najgluplja stvar je što sam kupio 4k ekran za pc. Igre mi imaju očajan fps a sve ispod 2k izgleda užasno. A ako imaš skuplju grafu zar ces kupovat ips matricu sa 60 hz?

To je uredski monitor i kao takav ima dobru cijenu…sam ne kužim kome je 4K na 28" čitljivo bez windows skaliranja.

6 dana kasnije

weky

Kasniš, već sam to stavio u BF temu.

E moj Wekislave..

weky Prije par godina me nagovorila ekipa kod otvaranja xiaomi shopa bilo je 1 + 1 (gratis).

Ajmo rec da sam zaradio 2 soma kuna.

7 sati smo stajali ko kreteni….da sam grabe kopao bolje bi se proveo.

Nikad više 😃

13 dana kasnije

Ko ima para za gaming laptop, mislim da teško ide bolje od ovoga (za te pare, jel). Odličan laptop. Trenutno za nekih cca 14kkn s popustom u košarici.

https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Laptopi-i-oprema/Laptopi/Gaming-laptopi/Lenovo-Legion-Slim-7-16IRH8%2C-82Y3004WSC%2C-16-FHD-IPS%2C-Intel-Core-i7-13700H%2C-32GB-RAM%2C-1024GB-SSD%2C-nVidia-GeForce-RTX-4070%2C-Free-DOS%2C-laptop/p/EK000549737