4K Samsung monitor 28" - 170€
Akcije i popusti
Brijac Nemoj ljude tjerat na grijeh.
Dakle, najgluplja stvar je što sam kupio 4k ekran za pc. Igre mi imaju očajan fps a sve ispod 2k izgleda užasno. A ako imaš skuplju grafu zar ces kupovat ips matricu sa 60 hz?
To je uredski monitor i kao takav ima dobru cijenu…sam ne kužim kome je 4K na 28" čitljivo bez windows skaliranja.
https://mojkatalog.hr/plodine-katalozi/ponuda-61398-36
Jeli se netko kuži u friteze Zanima me kakv je ovo model za 50 eura ? Mislim da je cijena odlična …
- Uređivano
weky Prije par godina me nagovorila ekipa kod otvaranja xiaomi shopa bilo je 1 + 1 (gratis).
Ajmo rec da sam zaradio 2 soma kuna.
7 sati smo stajali ko kreteni….da sam grabe kopao bolje bi se proveo.
Nikad više
Ko ima para za gaming laptop, mislim da teško ide bolje od ovoga (za te pare, jel). Odličan laptop. Trenutno za nekih cca 14kkn s popustom u košarici.
Najbolji pick je ne kupiti "gaming" laptop.
fensisuperstar i beg to differ. Nisi dovoljno proučio specke ni ponudu.
Lenovo legion slim 7 je općenito u top 3 najbolja gaming laptopa. Neovisno o samim speckama. TUF je možda best buy, ali nije na razini Asusa G16 strix ili Zephyrusa ni ovog Legiona.
Ali eto, akcija je prošla, natrag je na 17 tisuća. Šteta. Jučer je bio na 14kkn, a za te pare dobiješ duplo rama, duplo diska, bolji proc, bolju grafu, bolji ekran, bolju tipkovnicu, a sve u odličnom, tankom kućištu težine svega 2kg. E da, baterija od 100W. Traje bar 30% dulje od ostalih.
@Tzereen zakaj ga sebi nisi uzeo.
Nisi pročito specse ovo je 4080 sa miniledom.
Brate kapiras da je taj laptop preko 2 soma eura? Evo ti ovaj gore. Samo 4+
Vi znate da te grafe u tim laptopima ovise o TDL zar ne?
fensisuperstar nisi čitao ni prvi moj post ni drugi.
Legion slim 7 je top tier laptop, a do danas je koštao kao neki low budget gaming model. Shvati da samo zbog materijala, izrade, baterije i portabilnosti košta više nego neki TUF, Acer Nitro pa čak i sami Lenovo Legion 5 pro koji je (očigledno) jeftiniji od slim modela.
Znam koliko košta Zephyrus i Blade kao skupe zvjerke.
A zašto si nisam uzeo? Jer ja tražim mali portabilni poslovni lapac. ZenBook, Yogu. Ne gamerski. Gamerska kanta dolazi na proljeće/ljeto.
Ako se kupuje gaming laptop onda je najbolji srednji segment jer vecina tih hi-end laptopa su osjetljivi i nisu trajni.
Danas postoje upscaleri i Frame Generatori tako da nema smisla kupovati gaming laptope iznad 1500+ Eur-a jer svi nakon garancije izgore jednako brzo kao i onaj od 3000+ Eur.