Tko može i tko ne može, nek se počasti ovom 65-icom i bit će sretan čovjek. Bogovski za PS5.
Akcije i popusti
Zar XH linija ima HDMI 2.1?
Prije sam čita recenzije i mislim da nigdje nisam pročita da imaju HDMI 2.1
- Uređivano
virty
Bude imao podršku koju trenutno nema jer se čeka firmware update!
https://www.polygon.com/2020/8/3/21348598/ps5-sony-tv-playstation-5-ready-4k-8k
Znači, ima HDMI 2.1.
Nema (još) aktivne sve funkcionalnosti koje s njim dolaze.
OLED mi je broj 1, ali i ovi TV-i su mi odlični. Za PS4 i serije/filmove imam Sony 55XF 9005 te sam zadovoljan. Prednaruđbu za PS5 sam napravio pa mislim ubost novi TV, ali ipak da je ok cijene.
- Uređivano
JoelDrake Joel frende, ajd please promijeni nick u LGOLEDmaster.
I onda lijepo idi u svaki topic.
Npr, ako neko napiše "Days Gone je odličan", ti reci, "Misliš da ti je odličan? Čekaj da ga probaš na LG CX OLED-u!"
Ili ako netko u topicu kaže da je kupio novi Xiaomi telefon, ti dodji i reci "Haha, OLED na 6,54"! Čekaj da probaš 55" LG CX OLED! Na rtings.com kažu da je najbolji!"
- Uređivano
Tzereen
Ili da ti promjeniš nick u Sony LED master, uhvatio si se LED modela i kažeš da je odličan za filmove, ja samo tvrdim da nije odličan za filmove već samo dobar, što sam krivo rekao i btw tu si već pretjerao, o tv-ima pišem u ovoj temi i u temi tv, tehnologije i sl., i gdje je fensi objavio članqk tako da...
- Uređivano
Ako vam treba... US PS+ 12 mjeseci je €25.
Noob pitanje od PS početnika.
Ako uzmem sad taj membership, i ostavim ga po strani, da li će biti validan za 6 mjeseci, dok mi ovaj trenutni ne istekne?
Imaju li takve stvari uopće expiration date?
- Uređivano
Flipper Zasto nema kod nas takvih dealova? Kako mi se neda hebat s dva profila..imam hrvatski glavni od pocetka i sve trofeje...ali je cijena tolko primamljiva...
Ima netko neki video ili da objasni kako to bezbolno napravit a da mi jeni dalje glavni moj profil i da i dalje svi trofeji i sve ide preko njega?
doctorfreak Napraviš si US acc, kupiš PS Plus, skidaš igre, ali ti je taj US acc stavljen kao primary na tvojoj PS4. Ali ti i dalje igraš sa svog profila.
ThaUrban Ok a koja je razlika izmedu primary i secundary profila?
Tj da li mogu napravit usa account, stavit ga primary unijet ps plus i prijavit se odma na pravi odnosno sekundarni, i da se taj sekundarni automatski pali kod paljenja konzole, na tqj nacin ni nebi znao da usa account postoji.???
- Uređivano
doctorfreak igre sa primary accounta mogu igrati svi useri na konzoli. Igre sa secondary accounta može igrati samo taj account. (da, ni meni nije jasno zašto je taj dio promijenjen, da kod paljenja plejke odmah baca u jedan račun)
EDIT: da, znači ukucaš kod, i vratiš se na svoj acc i igraš. Mislim da će te i kod paljenja uvijek bacat na tvoj acc.
Znači nema razloga ne uzet taj ps plus, čini se sve jednostavno
For the record ako išta znači, ni ja nisam nikad imao problema sa CD Keys, a kupio sam od njih popriličan broj stvari. Evo upravo je prošla godina kako sam baš po toj cijeni nadogradio ps plus, sve štima, planiram opet uzeti isto sa CD keysa.
Tako da od mene preporuka.