Baš me zanima kolko je links imao onih procesora za 500kn,2-3?.Pa kaj si takav klošar, ak procesor košta 2500kn,spusti ga na 2000,kome treba njemu je super i ta cijena a ne ovakve nebulozne cifre stavljak za koje znamo da su prevara.
Nije links nego hg spot.

Bio frend kupit neku telku i kaze da su imali 3-4 procesora,a da su na ulazu rekli da ih imaju 10 jer su povukli iz drugih poslovnica. Sebi uzeli i bok.

Links će fino popušiti kolektivnu tužbu od kupaca jer ne samo da su ih prevarili na Black Friday nego i na Cyber Mondayu. Otiđite samo na osvrte. Zadnjih 30 su negativni. Imam jednog poznanika kojemu su danas otkazali narudžbu uz obrazloženje da kao nije bilo više stvari koje je naručio, a narudžba napravljena u prvih 10 minuta kada je počeo Cyber Monday. Skupio je već 13 ljudi koji će skupa s njim podnjeti tužbu. Inače je odvjetnik tako da samo skuplja sve ljude, a ima ih jako puno. Hebiga, baš su navukli i obmanuli ljude.

taj Links je baš smećarska firma, na koji god forum odem, tema o njima i razglabanja kak varaju ljude, treba im netko utrljat sol u ranu na sva ta sranja kaj rade...
ma mislim nisu oni jedini, HG spot je imao samo 3 procesora na onoj akciji na crni petak, ono wtf??? 
i ja sam na istu stvar nasjeo samo u iStyle-u (prije koju godinu), bio drugi u redu, lik ispred mene kupio iWatch, ja doso po iPad i veli zenska nema, ja poludio, kak nema jebote led, pa izmotavanja i razna sranja pricala, sve sam joj jebo po spisku al naravno nema ajpeda, kasnije zovem korisnicku sluzbu i pitam kolko je bilo ajpeda za prodat na tom i tom prodajnom mjestu, veli zenska 30 LOL 

tak se radi prodaja u Hrvatistanu, mamu im jebem 

Pa šta ljudi vi mislite za koga su ti popusti u takvim firmama? Za nas kupce? Jok! Sve lijepo uzmu sebi i prodaju prijateljima i rodbini, a ostatak stave u oglase i lovica u džep. I to nije samo praksa u nas, sjetite se mediamarkta ili saturna u njemačkoj prije sitno, ista stvar.

Kod nas je Black Friday samo PR fora. Vani to funkcionira drugacije jer cijeli opskrbni lanac sudjeluje u formiranju cijena i artikala i onda to ide u velikim kolicinama. Kod nas je to pretezito rjesavanje zaliha, sto automatski znaci da od svakog artikla postoji onak 2-3 komada. A da ne kazem da se podatak o zalihi na webshopovima ne azurira tako da prednost imaju oni koji dodu u fizicke poslovnice. Ona se dogodi da gro ljudi kupi istu stvar preko webshopa i na kraju dobe otkaz narudzbe jer nemaju zalihu.

Christmas Deals 1/3

https://store.playstation.com/en-gb/grid/STORE-MSF75508-XMASDEALS/1

PS+ Exclusive Discounts

https://store.playstation.com/en-gb/grid/STORE-MSF75508-PSPLUSEXCLDISC17/1

Pa tek su black friday delovi završili, imam igara za cijelu sljedeću godinu igrat, sony bi mogao malo smanjit te stalne akcije

Evo meni javila zenska iz call centra da nista od mog 500M limited dualshocka da imaju samo crni, pa ja cu se ranit

I ovi iz Sancte vjerovatno isti qurac. Prodavali su robu koju zapravo i nemaju na lageru 100%
Punih 8 dana od kupnje kontrolera a još ni mrc od njih.. pa di to ima?

Mene su isto nazvali iz Sancte danas i rekli da nema 500M kontrolera, nego samo crni. :( Već sam platio preko kartice bio. Jbg, pristao sam, šta da radim. :(

Meni je dosao mail iz Sancte da su poslali PS4 Slim koji sam kupio malom bratu za Sv. Nikolu i da bi u ponedeljak trebao doci preko GLS-a. Ja zadovoljan :)

A nisam ni ja nešto nezadovoljan jer gamepad je 237kn, ali imam crni hebemu i baš mi žao što nisam dobio taj 500M iako sam u petak odmah napravio narudžbu.

Ja u Petak kroz jutro naručio svoj Berry Blue DS4 i jučer je došao.
Tako da nisam imao nekih problema.

Na PSN imate prvi Soul Reaver (PS3, PSV, PSP) za smiješnih 9.19kn, lako je previdjeti.

Meni je dosao mail iz Sancte da su poslali PS4 Slim koji sam kupio malom bratu za Sv. Nikolu i da bi u ponedeljak trebao doci preko GLS-a. Ja zadovoljan :)
Jebote, što će tek očekivati za Božić.

I ovi iz Sancte vjerovatno isti qurac. Prodavali su robu koju zapravo i nemaju na lageru 100%
Punih 8 dana od kupnje kontrolera a još ni mrc od njih.. pa di to ima?
Ja u dućanu imam otprilike 20-30 DS4 koji su rezervirani od strane weba i kucat će se ovih dana.
To što "nema ni mrc od nas 8 dana" je zbog toga što je narudžbih apsolutno previše i ovi s weba to pokušavaju odradit što brže mogu.
Ako si naručio dok ih je još bilo, dobit ćeš ga. Kad dođeš na red.

Ogroman dio robe koja je bila na sniženju je bio na raspolaganju i ti si tu 100% u krivu. Jedino za što nemogu 100% tvrdit je bijela tehnika nekih proizvođača koja se i inače mora čekat.

Jedina mana je što popusti ove godine većinom nisu bili na razini prošlogodišnjih. Bilo je dobrih dealova, ali nije mi to bilo to.
Svejedno, s prometima se rasturilo, kupovalo se ko da je gratis.

Kad se sjetim na šta je ličila trgovina na Infogameru, Tuhy se brižan istopio od ljudi  xD  Fkt su ljudi kupovali k'o da je đabe. Jedino bi volio znati tko je pustio trač da ste imali Sunset Orange tamo, skoro sam se rasplakao kad sam vidio da ga nema.

Tuhy
Imate vremena da se iskupite za Božićno-Novogodišnje blagdane  ;)

Kad se sjetim na šta je ličila trgovina na Infogameru, Tuhy se brižan istopio od ljudi  xD  Fkt su ljudi kupovali k'o da je đabe.
Subota je bila ludilo, da :/  ... Bez stajanja od 10.

Tuhy
Imate vremena da se iskupite za Božićno-Novogodišnje blagdane  ;)
Prvi veći popust bude kod mene u WG-u kad bude otvorenje Megastorea.
Jedino ne znam kad će to bit... Dal sljedeći vikend ili kroz 2 tjedna, radovi na proširenju još uvijek traju.

A za praznike... A ono, zna bit dobrih dealova, pogotovo na konzolama. Kak će bit ove godine, nemam pojma :)