Dobro Tuhy govori. Mislim da je od svih ovih dućana na crni petak Sancta Domenica najkonkretnija po pitanju mazanja očiju s "pravim" popustima i isto tako mislim da su jedini imali neke konkretne količine svih tih sniženih artikala.
Iako su Links, HG Spot i slični imali "brutalne" popuste, svi ti njihovi artikli su otišli doslovno u roku od sat vremena nakon što su bili pušteni. Baš sam gledao na poslu u petak ujutro oko 9-10 h HG Spot, gotovo sve živo rasprodano osim raznoraznih tonera i sličnih gluposti. Sve što je bilo na itimalo poštenijem popustu je otišlo, što znači da su imali svega po par komada, ako i to uopće.
Sancta je s druge strane Black Friday popuste držala skoro punih tjedan dana. Isto tako je za razliku od ovih ostalih imala i web narudžbe otvorene. Sad odmah imaj i na umu koliko više ljudi to pokriva. Jednostavno mislim da su ljudi luđačkli grabili tih par dana i da su se količine rastopile, a stanje lagera u sistemu i stvarno stanje količina se lako poremeti i bez ovog sveopćeg kaosa kad je crni petak. Nije mi ih uopće fer trpati u isti koš s ovim ostalim ološom koji su tjedan dana prije crnog petka na račun njega radili brutalno agresivan marketing, a onda na dan popusta potpuno očekivano skroz podbacili.
Samo bih se eto isto tako složio s Tuhyem da su popusti bili samo ok, ali ništa više od toga. Prošle godine su baš rasturili, ove godine je to bilo dosta slabije. Isto tako im je bio veći haos na stranici s konstantnim nadopunama artikala i izmjena cijena iz dana u dan.