Uzeo u SD GTA V za pc 119kn (nisam uspio odigrat do kraja,prodao ps3),bundle je vau.Mislio uzet i jedan ds4 al su bili samo crni i bijeli (nisu mi napeti) u ducanu pa nisam uzeo nis jel imam vec od xbox one gamepad.

Da li je ova Spider-man koji se dobije free uz ps4 konzole iz Sancte fizička verzija ili?

Da i to neko izdanje u velikoj kartonskoj kutiji..al nek ti tuhy potvrdi

Čudno, mislio sam da dolazi u kutiju sa konzolom kao i rdr :(

Ne kužim, kaj je čudno i zašto :( ?

Ma šta ja znam, Tuhy riješi me dvojbi  *)

A jbg neznam kak je rdr dolazio uz konzolu...dečko prije mene je kupovao fizičku verziju i meni ovak sad guglajuci izgleda kao special edition i kaze prodavač da to dijele uz sve konzole

Prvo smo dijelili standard verziju, jučer navečer smo ostali bez nje, pa smo onda krenuli dijelit Special edition koji je inače 649 kn.

Prvo smo dijelili standard verziju, jučer navečer smo ostali bez nje, pa smo onda krenuli dijelit Special edition koji je inače 649 kn.
Evo ja danas naručio sa web shop-a PS4 1TB, ona RDR verzija. Nadam se da ću dobiti taj special edition također :)

Mi na Infogameru smo ostali bez standardne verzije.
U poslovnicama i na skladištu ih vjerojatno još ima, 99% da ćeš dobiti standard verziju.

Tuhy kolko je došla standardna na BF+20%?

E tolko je ovaj dečko platio kaj sam gore spomenuo,znaci dobio je special edition za te pare.Svaka čast

Dobio mail od smecara iz Links-a danas da mi je narudba otkazana jer navodno u trenutko kupnje se sve prodalo... Zamisli koji smecari hrvatski, ljudima idu mazati oci radi publiciteta sa crnim petcima i cyber ponedeljcima a meanwhile si dijele sve sto je na "akciji" ispod stola. Smeca.
A iz Sancte mi se jos nitko nije javio za konzolu koju sam narucio, isto tako frendici...

EDIT: mamu ću im jebati.

Članak 33.

(1) Poslovna praksa smatra se zavaravajućom ako sadrži netočne informacije, zbog čega je neistinita ili ako na neki drugi način, uključujući njezino cjelokupno predstavljanje, pa čak ako je informacija činjenično točna, zavarava ili je vjerojatno da će zavarati prosječnog potrošača u vezi s nekom od okolnosti navedenih u stavku 2. ovoga članka, čime ga navodi ili je vjerojatno da će ga navesti da donese odluku o kupnji koju inače ne bi donio.

(2) Okolnosti iz stavka 1. ovoga članka na koje se zavaravajuća poslovna praksa odnosi jesu:

1. postojanje ili priroda proizvoda

2. osnovna obilježja proizvoda, kao što su njegova dostupnost, koristi, rizici, izvedba, sastav, pripadci, postojanje postprodajne pomoći potrošaču i sustava rješavanja pritužbi, metode i datum izrade ili nabave, dostava, podobnost za ostvarivanje svrhe, način korištenja, količina, specifikacija, zemljopisno ili tržišno podrijetlo, rezultati koji se očekuju od njegove uporabe ili rezultati i bitni pokazatelji testova ili provjera provedenih na proizvodu

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2014_03_41_723.html?fbclid=IwAR1AVkqknYTbAFL37ZE02KCt4beVKgP2FAaJu3e0ASvhP2gLT_HKsLkdzwk

Čisto samo za Sanctu...izgleda da su imali baš nenormalno puno narudžbi. Meni od petka narudžbu još nisu poslali. Izgleda da je baš gužva velika i da imaju hrpetinu posla.

A ovo za Links...uvijek ih možeš nagaziti. Novine, Potrošački kod...i onda će se stvar koju si naručio stvoriti.

Ne znam zašto su uopće stavljali akcijske cijene za online naručivanje kad se znalo da će u prodavaonicama ionako biti razgrabljeno ono što se ponudi. Otkazivanje narudžbi i eventualno vraćanje novca u tom slučaju je logično rješenje s obzirom na to koliko je akcija trajala. Da će naručivati nove zalihe i potom slati artikle za postojeće naručitelje je ipak previše za očekivati poznavajući naš ciganluk.

Ja eto u ponedjeljak u jednoj prodavaonici nisam mogao dobiti Spiderman Special Edition uz konzolu, jer se obično izdanje rasprodalo. Rekoh ok, njihovo pravo je da mi ne izlaze u susret i daju skuplji proizvod, a sam otišao u drugu prodavaonicu. Na sajmu je bilo drugačije, koliko imam prilike čitati od Tuhyja, i to je recimo lijepa gesta.

Baš me zanima kolko je links imao onih procesora za 500kn,2-3?.Pa kaj si takav klošar, ak procesor košta 2500kn,spusti ga na 2000,kome treba njemu je super i ta cijena a ne ovakve nebulozne cifre stavljak za koje znamo da su prevara.

Web ćete, nažalost, čekat.

Odrađuju to dečki kolko mogu, ali narudžbi je bilo u enormnim količinama.

Web ćete, nažalost, čekat.

Odrađuju to dečki kolko mogu, ali narudžbi je bilo u enormnim količinama.
Dobil mail popodne da mi skinute pare z racuna za narudzbu od petka. Vjerujem da ste imali navalu i da nemrete sve odelati. Negde procital za lika koji je bil drugi u redu za kupovinu u linksu za plejku i rekli mu da rasprodano, a on kak rasprodano ako je lik ispred mene uzel samo procesor? Cirkus, ali je lik na kraju kupil plejku. Da su kao prodavaci ostavili za nekog rezervirane sve te stvari. Koji su to shabani.

Samo su napravili dobar marketing oko toga svega. Odmah mi je bilo sumnjivo što su sve stavili u samo jednu poslovnicu. Mućke.