Dobio mail od smecara iz Links-a danas da mi je narudba otkazana jer navodno u trenutko kupnje se sve prodalo... Zamisli koji smecari hrvatski, ljudima idu mazati oci radi publiciteta sa crnim petcima i cyber ponedeljcima a meanwhile si dijele sve sto je na "akciji" ispod stola. Smeca.
A iz Sancte mi se jos nitko nije javio za konzolu koju sam narucio, isto tako frendici...
EDIT: mamu ću im jebati.
Članak 33.
(1) Poslovna praksa smatra se zavaravajućom ako sadrži netočne informacije, zbog čega je neistinita ili ako na neki drugi način, uključujući njezino cjelokupno predstavljanje, pa čak ako je informacija činjenično točna, zavarava ili je vjerojatno da će zavarati prosječnog potrošača u vezi s nekom od okolnosti navedenih u stavku 2. ovoga članka, čime ga navodi ili je vjerojatno da će ga navesti da donese odluku o kupnji koju inače ne bi donio.
(2) Okolnosti iz stavka 1. ovoga članka na koje se zavaravajuća poslovna praksa odnosi jesu:
1. postojanje ili priroda proizvoda
2. osnovna obilježja proizvoda, kao što su njegova dostupnost, koristi, rizici, izvedba, sastav, pripadci, postojanje postprodajne pomoći potrošaču i sustava rješavanja pritužbi, metode i datum izrade ili nabave, dostava, podobnost za ostvarivanje svrhe, način korištenja, količina, specifikacija, zemljopisno ili tržišno podrijetlo, rezultati koji se očekuju od njegove uporabe ili rezultati i bitni pokazatelji testova ili provjera provedenih na proizvodu
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2014_03_41_723.html?fbclid=IwAR1AVkqknYTbAFL37ZE02KCt4beVKgP2FAaJu3e0ASvhP2gLT_HKsLkdzwk