Naravno, sam kazem koliko je lakse. I frend je igrao prvi put tek sad i vec se poceo sprdat kak moze plesat oko zombija kak je lagano na alternativnim kontrolama dok su mu tank "preteske".
Svaki resi se pretrcavao i prije trofeja
Resident Evil Zero
Naravno da obožavam taj sistem. Ma joj, ne brini se. Sad mi se toliko igraju Resident Evil nastavci, da ću polako krenuti od prvog djela, no budem odigrao Remaster verziju. :) Dakle, Zero onda uzimam kad izađe. Držim te za riječ. ;)Da li je ovo netko igrao? Isplati li se uzeti HD remaster verzija? Zvuči zanimljivo, i sviđa mi se koncept same igre.Zadnji pravi old school Rezi, dakle ako voliš taj sistem ovo je must za odigrati. Nije na levelu na kojem je Remaster, ali meni iskreno odličan.
Ali pažnja, to ti kaže osoba kojem je svaki sljedeći Rezi nakon četvorke mediocre/bad, tako da uzmi to sa rezervom .A ženski lik je baš sexy u onom kostimu. :*Samo za tebe
Haha! Ljubim te! :* Mala je za ufff...
To majstore, jedva čekam dojmove .
S DF-a:
https://youtu.be/ZJHTD4AhWaI
As for the frame-rate - perhaps something of a moot point given this game's slower pace - the PS4 version runs at 30fps, in line with the original. Though not crucial for a survival horror game in this fashion, we're intrigued to see if the PC version offers a 60fps mode as a bonus, as with last year's remaster. Another question mark is also raised over whether any fully 3D environments are introduced in the HD edition - a cool component of last year's remaster, and something we'll investigate in due course. We'll be back with more Resident Evil Zero next week, including a look at the game on all three platforms.
Predobro im je ovo rjesenje za scrolanje 4 artworka u 16 prikaz. REmake je sjajno izgledao, a i Zero izgleda da nastavlja taj prikaz.
Relyonhorror - 10/10
Destructiod - 9/10
Gamespot - 7/10
Gamesradar - 3.5/5
God is a Geek – 8.5/10
PushSquare – 8/10
HardcoreGamer – 4/5
PlayStation Universe – 7.5/10
The Sixth Axis – 7/10
PC Gamer – 63/100
Jimquisition – 6/10
Videogamer – 5/10
Metro – 5/10
Trustedreviews - 7/10
Game Rant - 3.5/5
Eurogamer – “recommended”
Tako nešto je i bilo za očekivati. Lošije od RE HD, ali i dalje dovoljno prihvatljivo fanovima.
Cim sam sinoc dobio kontrolu nad likom znao sam da je to to :
Ma dobri stari Resident, nemre fejlat :)
Sve što sam znao o igri je da se događa u vlaku, a po dosad odigranom, vlak čini možda 1/5 igre. Bolje za mene, totalna nepoznanica i uživanje :)
Pogotovo druga lokacija i deja vu na najjače :)
Pomalo nepotrebno žongliranje sa itemima (prije 20 minuta dovelo i do game overa jer sam Grenade Launcher dao krivom liku, a osto bez metaka sa drugim, što je rezultiralo situacijom da sam bossa mogo samo škakljat po jajima), mogli su staviti još 2 slota svakome, ovako ispada i jeftino produljivanje igre kad se moraš vraćat unazad jer si ostavio važan item u sobici na drugom kraju vlaka.
I, šteta što nisu nekako pokrpali i CGI animacije, oči zabole :)
Zasad jako dobro, atmosferično, zabavno i nostalgično. Resi igra moje mladosti dok to još nije otišlo otišlo u 3 vražje matere sa napucavanjem...
Thanks još jednom, Viper :
Nisam čitao recenzije jer znam da je meni igra vrhunska. Iskreno čude me tako "loše" recenzije očekivao sam ipak veće ocjene.
Remake HD sam kupio odmah, Zero ne planiram još jer ću ga uzet na blurayu kad cijena padne na 100 kn ili manje.
Još ne mogu vjerovati kako je ova igra izgledala nevjerojatno na GC
Nadam se da ćemo na E3 vidjeti prvi trailer za Resident Evil 2 remake (sad kad su izdali i Zero)
Remake HD sam kupio odmah, Zero ne planiram još jer ću ga uzet na blurayu kad cijena padne na 100 kn ili manje.Jesi ti svjestan da launch PS4 igre jos uvijek drze cifru iznad toga. Sta mislis koliko ce onda trebat REu da padne ispod 100kn? Kontam da bi mogao naci tu negdje kad izadje remaster za PS5
Pa, s obzirom da će paket RE+Zero HD koštati 300 kn, i nije preoptimistično za očekivati da će cijena ubrzo pasti, barem za korišteno izdanje.
Samo što je ovo jako rare igra za HR tržište i nije u nikakvom bundleu bila. A ovaj old skul resi je postao niche za moderne gamere Ne vjerujem da će se moci tako jeftino/koristeno nabaviti uskoro kod nas. Dobro Soul kaze, launch igre iz 2013 2014 se uredno prodaju preko 100-150 kn.
Možda koji komentar od ljudi kojima je ovo prvi susret sa ovim naslovom, a posebno sa old school Rezijem?
Svakako bih volio svježe mišljenje, a da nije Vedranovo i Bistrićevo u pogledu ovih Rezija. Već znam šta mislite o njima.
Ako moj savjet išta znači, nemojte propustiti. Ovakve se igre više ne prave, pravi survival horor žanr (ne jumpscare horor, da se razumijem prije netko uskoči, Outlast, Amnesia i Soma nisu survival horori) je odavno mrtav.
Također napokon su odradili kako treba, očigledno su ili imali assete originalne i su sve ponovo redrawali, ali izgleda genijalno.
Ako nastave u ovakvom smjeru sa prerendiranim scenama za Rezi 2, mogu misliti kakva nas atmosfera očekuje. Šteta samo što nisu mogli honorarno privući Kamiyu da im pripomogne u remaku.
Viper me gnjavi da napisem recenziju... a ja bi rađe potrosio to vrijeme na jos koji prolazak :
A ja trošim vrijeme jer sam moro reloadat stariji save budući da sam na bossa otišo sa dva lika na danger statusu i nemogu mu ništa.
`Bem ti dizajn krvavi i igru i ko te pravio...
Nisam nikada imao dodir sa ovim dijelom.. Ovo je nešto kao stari, dobri 'Rezident ivlovi'? :) Ako je tako, ovo se mora nabaviti. Ionako nemam ništa igrati, osim fudbala, košarke i Kalodjutija.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk