Da li je ovo netko igrao? Isplati li se uzeti HD remaster verzija? Zvuči zanimljivo, i sviđa mi se koncept same igre. A ženski lik je baš sexy u onom kostimu. :*
Resident Evil Zero
Da li je ovo netko igrao? Isplati li se uzeti HD remaster verzija? Zvuči zanimljivo, i sviđa mi se koncept same igre. A ženski lik je baš sexy u onom kostimu. :*RE Zero sam igrao na GC-u i Wiiju. Odličan nastavak, dobra izvedba s igranjem dva lika od kojih su oba potrebna pri rješavanju nekih zagonetki (zajedničkom suradnjom), tako da jedan nije uvijek uz drugog. Planiram nabaviti i HD verziju.
Da li je ovo netko igrao? Isplati li se uzeti HD remaster verzija? Zvuči zanimljivo, i sviđa mi se koncept same igre.Zadnji pravi old school Rezi, dakle ako voliš taj sistem ovo je must za odigrati. Nije na levelu na kojem je Remaster, ali meni iskreno odličan.
Ali pažnja, to ti kaže osoba kojem je svaki sljedeći Rezi nakon četvorke mediocre/bad, tako da uzmi to sa rezervom .
A ženski lik je baš sexy u onom kostimu. :*Samo za tebe

Ovu cu igru uzeti jer su izgleda napokon dosli pameti i dali opciju za moderne kontrole. Onaj prvi remaster je bio neigriv, teska debilana, podjes desno on podje lijevo, udjes u sobu, okrene se kamera i on se vrati natrag. Igrao pola sata i izbrisao, katastrofa.
Naravno, ne ocekujem da ovaj bude na razini kvalitete RE 5 ili 6, ali ce sigurno pruziti solidnu zabavu.
Ipak se puno vise radujem RE2, to ce biti pravi remake.
ma o cemu ti pricas ovdje su ti iste kontrole.Dakle imas stare tenk upravljanje koje je tako upravo radi ovog sto pricas.Znaci strelica gore je uvijek trcanje pravo i imas moderne gdje se zna desiti upravo sto govoris .Tako je bilo i na re remake tako je i sada.Nije ovo za tebe tebi je pojam kvaliteta RE 5 i 6 tu nema dalje price.Ovo ce biti isto kao re remake veca rezolucija par boljih tekstura i 2 vrste kontrola.
Ovu cu igru uzeti jer su izgleda napokon dosli pameti i dali opciju za moderne kontrole. Onaj prvi remaster je bio neigriv, teska debilana, podjes desno on podje lijevo, udjes u sobu, okrene se kamera i on se vrati natrag. Igrao pola sata i izbrisao, katastrofa.Pih, casualac i noob u jednom
Sam gameplay u starim RE-ovima je baziran na tenk kontrolama, to je dio šarma. Zastarjelo ali nostalgija. Kako sam bio ljubomoran na GC vlasnike kad su dobili REmake i Zero, jedan od razloga nabavke Wii konzole za mene.
ma o cemu ti pricas ovdje su ti iste kontrole.Dakle imas stare tenk upravljanje koje je tako upravo radi ovog sto pricas.Znaci strelica gore je uvijek trcanje pravo i imas moderne gdje se zna desiti upravo sto govoris .Tako je bilo i na re remake tako je i sada.Nije ovo za tebe tebi je pojam kvaliteta RE 5 i 6 tu nema dalje price.Ovo ce biti isto kao re remake veca rezolucija par boljih tekstura i 2 vrste kontrola.Upravo o tim tenk kontrolama pricam. Ja pomaknem gljivu prema gore, on ide dolje, pomaknem lijevo on ide desno. Shvacam da prije 20 godina nije bilo kontrolera sa dva analoga, ali nismo vise u dvadesetom stoljecu i ocekujem da se i igra tome prilagodi.
RE 5 je uvjerljivo najbolji Resident Evil, coop je fantasticno napravljen, kontrole savrsene, dodatni sadrzaj vrhunski. Svi ti stariji su samo.lijepo zagrijavanje za savrsenstvo koje je zapocelo sa RE4 i nastavilo se kroz cijelu proslu generaciju. A tu ubrajam i Revelations 1 i 2, odlicne igre.
Edit: fakin tipkanje na mobu :(
REmake je isto imao "moderne" kontrole, samo ih je trebalo naci u opcijama... Ni ja nisam vise za tank, a sa ovima mi bilo odlicno :
Ovu cu igru uzeti jer su izgleda napokon dosli pameti i dali opciju za moderne kontrole. Onaj prvi remaster je bio neigriv, teska debilana, podjes desno on podje lijevo, udjes u sobu, okrene se kamera i on se vrati natrag. Igrao pola sata i izbrisao, katastrofa.
Naravno, ne ocekujem da ovaj bude na razini kvalitete RE 5 ili 6, ali ce sigurno pruziti solidnu zabavu.
RE 5 je uvjerljivo najbolji Resident Evil, coop je fantasticno napravljen, kontrole savrsene, dodatni sadrzaj vrhunski. Svi ti stariji su samo.lijepo zagrijavanje za savrsenstvo koje je zapocelo sa RE4 i nastavilo se kroz cijelu proslu generaciju. A tu ubrajam i Revelations 1 i 2, odlicne igre.

REmake je isto imao "moderne" kontrole, samo ih je trebalo naci u opcijama... Ni ja nisam vise za tank, a sa ovima mi bilo odlicno :Stvarno? Nisam znaci dobro trazio :-(
Kad budem imao vremena morat cu opet zapoceti, to potpuno mijenja situaciju.
Puno hvala.
Ovakav komentar za peticu mu još mogu progutat.
Ne slažem se, al petica i (pogotovo) četvorka nisu nikako loše igre (ako ih gledamo sa akcijskog, a ne "true" Resident Evil aspekta). Dapače, četvorka je sam vrh žanra (ne i Resi serijala, dakako, al oke, svakom njegovo : ), petica malko slabija.
Al da je to reko za šesticu, e, onda bi već bilo reakcije
I, za tenk kontrole je Bistrić u pravu.
Igro sam REmake neko vrijeme na te stare kontrole, al ni osjećaj nostalgije nije bio baš tolko jak a da bi forsiro tu trapavost i šlampavost više nego što treba.
Nakon nekog vremena prebacio na "alternate" i igranje je daleko ugodnije i bolje. Prije 15 godina nismo imali alternativu, sad nema smisla odbacivati nešto što je ipak bolje izvedeno.
Ovakav komentar za peticu mu još mogu progutat.Nitko nije rekao da je RE5 losa igra ali da je uvjerljivo najbolji Resi...neeee. Cak nije ni 'pravi' RE vec mi je vise kao akcijska pucacina.
Ne slažem se, al petica i (pogotovo) četvorka nisu nikako loše igre (ako ih gledamo sa akcijskog, a ne "true" Resident Evil aspekta). Dapače, četvorka je sam vrh žanra (ne i Resi serijala, dakako, al oke, svakom njegovo : ), petica malko slabija.
Ako ćemo se viditi ocjenama i značaju igre u vrijeme izlaska, realno je RE4 najbolji Resi. RE5 je odlična igra i dodatni bonus je co-op. Sad što je nekome najbolje u inače odličnom serijalu (do RE5), to je na pojedincu.
Ja proklinjem dan kada je izisao re 4 tada su i sluzbeno ubili re serijal kao horor igru.Cak re 4 pocinje dobro prvih pola sata to djeluje sve super a onda rambo 3 pocinje.Sjecam se prelazim Re 4 i govorim sta uradise ovo nije Re, ali ipak prelazim igru na silu.Veliko razocarenje kao i winning eleven neki mislim kad mi je prijatelje samo trceci pravo mislim sa ronaldinjom presao 5 igraca izvadio sam disk iz konzole i polomio ga to vise nije bila ta igra.Nista nisam volio u gamingu kao ta 2 serijala a oba su sad teska smeca
Pa one moderne kontrole su uzasne, kao da lebdis po zraku, bas nemas nikakav osjecaj hodanja po podlozi.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Tenk kontrole su nesto najbolje ikad za ovakvu igru. Tko je igrao knife only u REmake zna koliko je olaksano kad mozes plesat oko svoje osi i u svakom frejmu instant promjenit smjer dok na tank moras i razmisljat sta ces uciniti. Dem boss fights.
Da, ali Knife only i razni speedrunovi nisu način na koji se igra takva igra :) . Samo protrčavati 70% igre...
Riješi se brzo, ali je bezze tak igrat (fuckin trofej )