Premijera 2. sezone danas!!!!!
The Flash
Kul prva epizoda. Je da 90% serije čine ti cliffhangeri na kraju, al stvarno ih dobro izvedu. :)
Istina,taman mislil napisat slicno nekaj,zadovoljan sam.
Je stvarno dobra epizoda, bez nekih prevelikih objašnjavanja i teorija, sve jednostavno i lijepo izvedeno. Ove sezone nas očekuje stvarno puno novih likova u seriji.
Meni je extra zakon kaj će bit (možda mali spoilers, ako niste skužili iz prve epizode) paralelni svijetovi u seriji!
Bas mi je falio Flash, prva ep fantasticna...
http://youtu.be/pOUmRNnTBP0
moja reakcija kad mu je rekao ovaj tko ga je poslao
https://www.youtube.com/watch?v=gI6LiHjYJpo
Minor spoilers ahead.
Sve bolje i intrigantnije,nadam se jos boljoj sezoni.
Yup i ja sam zadovoljan, iako "monster of the week" nije bio nešto neviđeno, koncept Eartha 2 tj. paralelnih univerzuma im daje mogućnosti za svašta. Samo da se ne izgubi i osjećaj napetosti i prijetnje prilikom toga, tj. da ne postane to neka teška deux ex machina za sve potencijalne probleme. Nadam se jednako dobrom Arrowu sutra.
Patty Spivot me iznenadila.. Znao sam da dolazi, al nisam fakat očekival da će mi se sviđat. Ženska je zakon!
Onto watching Arrow
Serija nas sve više i više voli zayebavat sa suludim teorijama. I like it. Baš ga vole zakomplicirat. Sviđa mi se što su već sad uspostavili par manjih storylineova svaki zaseban za sebe, a siguran sam da će ih tokom jednog dijela sezone sve povezat. Samo polako, ne trebaju ništa brzat, vremena imaju. Nadam se da će Zoom bit glavni do kraja sezone.
Fora nova epizoda. Neki dijelovi su bili malo smiješni, što namjerom, što ne, ali lijepo je bilo vidjet malo odmak od samog Flasha. Kraj nagovještava odličnu iduću epizodu/e.
Sam kraj prije kraja, je stvarno urnebes.
Evo upravo počea gledat prvu sezonu, nadan se da je odlična ko šta svi kažu :
OMFG #Zoom je fucking zakon! Ste pogledali zadnju epizodu!?
I did not expect that. Stvarno genijalna epizoda, Zoom je sve što treba biti. Baš je zakon lik, a kostim je pregenijalan.
Kostim je odličan, samo mi je malko previše to ima kanđe na rukama! Mislim da nije to bilo potrebno, al lik je tako scary tak da mi se neću žalit! Odličan villain!
Prejaka serija, jedna od najdrazih cak, Zoom bas opak villain...
Evo taman završija prvu sezonu iiiiii što reći?? haaha
Sve bolje i bolje,sve vise si mislim da je zoom Barry,vjerojatno nije,al bilo bi predobro da je.
Epizoda sa Zoomom je stvarno bila vrh, al ovo sa Groddom mi je bilo razočaravajuće. Izvrsna je sezona, al ima svojih padova i skokova, pa ne mogu reć da je puno bolja od Arrowa što je bio slučaj prošle sezone, al to je doduše možda više zato što se Arrow radikalno popravio ove sezone (izuzev prošle epizode koja je bila čisti set-up za Legends of Tommorow). Bilo kako bilo, drago mi je što će se oboje ispreplitat poprilično, te da ćemo već sljedeći tjedan imati 2 part epizodu sa istim villainom i ne gledajući jednu seriju se neće moć gledat epizoda druge, a isto su najavili i za još nekoliko epizoda i samo finale.
Sve bolje i bolje,sve vise si mislim da je zoom Barry,vjerojatno nije,al bilo bi predobro da je.Fakat misliš da je Barry? Bilo bi epic al ne znam, zvuči far-fetched. Al opek kako je Cisco rekao u ovoj epizodi: "OK, like that's a stretch. In this city"
Epizoda sa Zoomom je stvarno bila vrh, al ovo sa Groddom mi je bilo razočaravajuće. Izvrsna je sezona, al ima svojih padova i skokova, pa ne mogu reć da je puno bolja od Arrowa što je bio slučaj prošle sezone, al to je doduše možda više zato što se Arrow radikalno popravio ove sezone (izuzev prošle epizode koja je bila čisti set-up za Legends of Tommorow). Bilo kako bilo, drago mi je što će se oboje ispreplitat poprilično, te da ćemo već sljedeći tjedan imati 2 part epizodu sa istim villainom i ne gledajući jednu seriju se neće moć gledat epizoda druge, a isto su najavili i za još nekoliko epizoda i samo finale.Nažalost neće bit sljedeći tjedan crossover. Nema epizode idući tjedan :'( al dolazi za dva tjedna
Mislim da je Zoom ili Barryev stari ili Oliver. Po građi mi nekako najviše odgovaraju, a i po tome što su staroga uveli u ovoj novoj epizodi, te po tome što smo vidjeli u onom Wellsovom flashbacku da je na Earth-2 Oliver kao mrtav.Sve bolje i bolje,sve vise si mislim da je zoom Barry,vjerojatno nije,al bilo bi predobro da je.Fakat misliš da je Barry? Bilo bi epic al ne znam, zvuči far-fetched. Al opek kako je Cisco rekao u ovoj epizodi: "OK, like that's a stretch. In this city"
Ovo šta renda kaže bi bilo genijalno da to naprave.
Stvarno odlične sezone obje serije.
KruxZhlajfa
Sad si me zbediro. Kako mrzim kad imaju te pauze.
...
Misliš da bi išli tako daleko u spajanje serija da bi Oliver bio Zoom... Nekako mi je to u sferi nemogućega, a i IMO bilo bi malo glupo da Zoom ne bude neko iz Flashovog univerzuma.Mislim da je Zoom ili Barryev stari ili Oliver. Po građi mi nekako najviše odgovaraju, a i po tome što su staroga uveli u ovoj novoj epizodi, te po tome što smo vidjeli u onom Wellsovom flashbacku da je na Earth-2 Oliver kao mrtav.Sve bolje i bolje,sve vise si mislim da je zoom Barry,vjerojatno nije,al bilo bi predobro da je.Fakat misliš da je Barry? Bilo bi epic al ne znam, zvuči far-fetched. Al opek kako je Cisco rekao u ovoj epizodi: "OK, like that's a stretch. In this city"
Ovo za njegovog starog je već moguće.
Možda je i Cisco s obzirom da može gledat u oba svijeta? Isto nekako far fetched, ali nikad se ne zna.
Misliš da bi išli tako daleko u spajanje serija da bi Oliver bio Zoom... Nekako mi je to u sferi nemogućega, a i IMO bilo bi malo glupo da Zoom ne bude neko iz Flashovog univerzuma.Ha čuj, po meni su već otišli brutalno daleko. Činjenica je da se sljedeća epizoda ne može gledati bez gledanja obje serije, jer će konkluzija događaja bit u Arrowu, a početak u Flashu, što znači da gledatelji Flasha neće znati kako se razrješila situacija ukoliko ne gledaju Arrow, dok će gledatelji Arrowa biti bačeni u sam vrhunac borbe neznajući kako je ona uopće započela. Da ne govorimo kako su producenti najavili da će to ponoviti i u drugom dijelu sezone, i da će se oboje pojavljivati u finalu ovog drugoga. Jednostavno je sve postalo Arrowverse, a naravno producentskoj kući je najbitniji profit, i nema pametnijeg i logičnijeg poteza od toga s obzirom da na taj način tjeraš fanove da gledaju i drugu seriju, a opet drže kvalitet dovoljno visok da ne odustaneš gledat upravo zbog ispreplitanja. Ista stvar će se dogoditi i kad krene Legends of Tommorow u kojem će se pojavljivat povremeno i Oliver i Barry, gledat će novi fanovi, gledat će fanovi Arrowa i fanovi Flasha, pogotovo jer neće ići u istom periodu u godini pa da na taj način utaže gledateljima "glad" za tim likovima.
Ovo za njegovog starog je već moguće.
Možda je i Cisco s obzirom da može gledat u oba svijeta? Isto nekako far fetched, ali nikad se ne zna.
Druga stvar što se tiče Zooma, očito je da je netko tko je u Earth 1 Barryu blizak. Iako se slažem da bi bilo sjajno i da bude sam Barry, IMO mislim da bi teži efekt na njega pustilo da mora mlatit nekoga do koga mu je stalo nego li da mlati samog sebe. Cisco, iako dobra ideja, bi meni možda ispalo čak prekomično, ne vidim da bi taj glumac mogao odraditi toliko ozbiljni posao. Nije da sam upoznat s njegovim ostalim opusom, pa ne mogu sudit, ali meni bi osobno to najmanje leglo samo zbog te njegove face :) Bio bi itekako teški impact kad bi mu to bio stari i to bi pustilo teške psihičke posljedice, ali isto tako razmišljam o Oliveru iz jednog drugog razloga. Ako se sjetimo početnih koraka, Oliver mu je bio takoreć nekakav prvi mentor, upoznavanje sa pojmom odgovornosti za grad, trening da pazi na okolinu itd., te mu došao pomoć kad je bilo najpotrebnije. Sve to bi isto izazvalo koktel emocija kada bi vidio Oliverovu facu kao facu osobe koja je bolje od njega i koja ga lakoćom šamara. Jedino tko još preostaje je Joe, ali to je baš teški stretch.
To sve stoji, a na nama je da razbijamo glave dokad nam ne pokažu ko je i što je on zapravo.
Inače, htio bi pohvalit pisce za romansu između Patty i Barrya... nekako mi je najbolje dosad sjela u svim tim serijama, a ako već moramo gledat neku romansu u seriji ovo mi je najbolja opcija. Puno mi više pašu nego on i Iris recimo. Samo šta dugoročno to vjerojatno neće funkcionirat.
Isto tako, koliko je epic bilo gledat Barrya "kao Wellsa" u ovoj epizodi. Onako u wheelchairu i mastermind iza svega. Baš mi je drago da su našli način da ostave Toma Cavanaugha u seriji. Ne bi bilo isto bez njega.
Nastavljam na spoiler talk xD
Oliver nije sigurno, to što su rekli da je Oliverov stari Arrow (zanimljivo kako nisu rekli Green Arrow) je samo bio easter egg po meni. Al Barryjev stari se čini kao fakat dobra i vrlo moguća opcija. Čisto sumnjam da je Zoom isti lik koji je u stripovima Zoom.
Ovo šta renda kaže bi bilo genijalno da to naprave.Nisi jedini, ni ja ne volim pauze al barem ćemo dobit bombastičnu epizodu za 2 tjedna!
Stvarno odlične sezone obje serije.
KruxZhlajfa
Sad si me zbediro. Kako mrzim kad imaju te pauze.
BTW u vezi Wellsa...
zar nitko neće spomenut činjenicu da je Wells 2.0 rekao već dva puta stvari povezane s Earth 1 Wellsom?! Ono dok je rekao za speed mirage i sad kad je govorio s Groddom za uzimanje grada za sebe...
Kaj niko ne gleda dalje,ili ste zaboravili da je pocela opet ;)
Vrhunski i dalje,sve bolje i bolje.
Naravno da se gleda, ali se ne komentira
Stvarno je vrhunski, jedino mi malo Zoom fali.
Ne znam iskreno, Flash mi je postao malo isti iz epizode u epizodu. Ne događa se preveć toga, dost je bilo villain of the week epizoda. Oću vidit Zoom-a!
Vjerojatno dok dođe Zoom ću opet poludit za serijom al ćemo vidit.
BTW jel tko gleda Legends of Tomorrow?!
Ajmo malo o ovotjednoj epizodi S02E14!
Šta je ovaj s kacigom htio reć za Jay Garrick-a?! Jel možda Zoom zapravo Jay ili ovaj Jay kaj je na Earth-1 je zapravo Hunter Zolomon s Earth-2?! Ono što je po meni očito da kad se razočarao na Barry-jev odgovor da je Jay ok zapravo znači da naš Jay nije uopće Jay. Ne znam, zanima me što vi mislite
Kul epizoda, što se tiče radnje
Poprilično sam siguran da je pravi Jay ovaj ispod kacige, imalo bi smisla s obzirom da je on junak iz tog doba oko 2. svjetskog rata što bi opravdalo njegovo znanje POW abecede. Što se tiče našeg Jaya, vjerojatno je u paktu sa Zoomom, možda je i Zolomon isto s njima umiješan, tj. vjerujem da je, ali tko je tko ustvari i na koji način umiješan ostaje za vidjeti još.
Isto tako, na trenutke mu se vidi zadnji dio glave, a kosa mu izgleda ko Jay-u. Također mislim da je on ispod.
Sad bi do kraja i u Flashu i Arrowu trebao bit glavni fokus na Zoomu/Darhku... barem su tako rekli. A i iduća epizoda nadam se da će bit odlična, prošlosezonska 15. u Flashu je najbolje rangirana Flash epizoda na iMDB-u. Čeka nas i Diggle/Lyla crossover, a i nakon 15. epizode je trotjedna stanka kao i prošle sezone što znači da će vjerojatno bit neki cliffhanger.
Ne znam više što da mislim za Jay-a. Ja čak mislim da frajer s kacigom je pravi Jay al da ne izgleda kao ovaj naš Jay. Mislim iskreno da je naš Jay zapravo Hunter Zolomon koji pomaže Zoom-u. Vidit ćemo u idućim epizodama valjda
Znači baš su službeno rekli da je sad fokus na Zoom-u/Darhk-u? Ak je tako onda super, jer više nebi mogao podnijet filler epizode! XD
Ne sjećam se točno detalja, ali znam da sam čitao negdje da bi fokus od 14. epizode trebao bit na glavnim negativcima. Možda ubace još koju filler epizodu jer 11 epizoda je puno, al tko zna.
Genijalna epizoda. Jedna od dražih dosad kroz cijelu seriju.
...
I sad opet pauza tri tjedna. Nevjerojatni su ovi iz CW-a. :
Baš gledam, kaj nisu pustili dvije epizode i sad opet ogromna pauza?! I kaj Arrow ne uzima onda pauzu?
jebena epka,steta za pauzu,a ovak usput,nakon zadnje epizode od bljuvotine zvane Arrow nazalost odustajem od serije,katastrofalna zadnja epizoda.
I Arrow ide na pauzu naravno. Uvijek su povezani...
Arrow stvarno je povukao ručnu zadnjih par epizoda i slažem se za zadnju epizodu, valjda najgora epizoda u cijeloj seriji. Felicity postala nenormalno iritantna, a guranje romanse precheesy. Nadam se da su sad gotovi s tim, ako je vjerovat Amellu jesu pa se nadam da će nastavit dobro.