Misliš da bi išli tako daleko u spajanje serija da bi Oliver bio Zoom... Nekako mi je to u sferi nemogućega, a i IMO bilo bi malo glupo da Zoom ne bude neko iz Flashovog univerzuma.
Ovo za njegovog starog je već moguće.
Možda je i Cisco s obzirom da može gledat u oba svijeta? Isto nekako far fetched, ali nikad se ne zna.
Ha čuj, po meni su već otišli brutalno daleko. Činjenica je da se sljedeća epizoda ne može gledati bez gledanja obje serije, jer će konkluzija događaja bit u Arrowu, a početak u Flashu, što znači da gledatelji Flasha neće znati kako se razrješila situacija ukoliko ne gledaju Arrow, dok će gledatelji Arrowa biti bačeni u sam vrhunac borbe neznajući kako je ona uopće započela. Da ne govorimo kako su producenti najavili da će to ponoviti i u drugom dijelu sezone, i da će se oboje pojavljivati u finalu ovog drugoga. Jednostavno je sve postalo Arrowverse, a naravno producentskoj kući je najbitniji profit, i nema pametnijeg i logičnijeg poteza od toga s obzirom da na taj način tjeraš fanove da gledaju i drugu seriju, a opet drže kvalitet dovoljno visok da ne odustaneš gledat upravo zbog ispreplitanja. Ista stvar će se dogoditi i kad krene Legends of Tommorow u kojem će se pojavljivat povremeno i Oliver i Barry, gledat će novi fanovi, gledat će fanovi Arrowa i fanovi Flasha, pogotovo jer neće ići u istom periodu u godini pa da na taj način utaže gledateljima "glad" za tim likovima.
Druga stvar što se tiče Zooma, očito je da je netko tko je u Earth 1 Barryu blizak. Iako se slažem da bi bilo sjajno i da bude sam Barry, IMO mislim da bi teži efekt na njega pustilo da mora mlatit nekoga do koga mu je stalo nego li da mlati samog sebe. Cisco, iako dobra ideja, bi meni možda ispalo čak prekomično, ne vidim da bi taj glumac mogao odraditi toliko ozbiljni posao. Nije da sam upoznat s njegovim ostalim opusom, pa ne mogu sudit, ali meni bi osobno to najmanje leglo samo zbog te njegove face :) Bio bi itekako teški impact kad bi mu to bio stari i to bi pustilo teške psihičke posljedice, ali isto tako razmišljam o Oliveru iz jednog drugog razloga. Ako se sjetimo početnih koraka, Oliver mu je bio takoreć nekakav prvi mentor, upoznavanje sa pojmom odgovornosti za grad, trening da pazi na okolinu itd., te mu došao pomoć kad je bilo najpotrebnije. Sve to bi isto izazvalo koktel emocija kada bi vidio Oliverovu facu kao facu osobe koja je bolje od njega i koja ga lakoćom šamara. Jedino tko još preostaje je Joe, ali to je baš teški stretch.