Ova pauza je vjerojatno zbog problema što su imali u produkciji s Supergirl crossover-om. Valjda su Flash epizode bile snimljene prije dogovora za crossover pa nikako nisu mogli povezat na isti tjedan priču.
BTW ako niste gledali crossover, sumnjam da mnogi gledaju Supergirl, al ovaj crossover (epizoda 18 - Worlds Finest) vrijedi pogledat, čak i ako niste gledali prijašnje epizode. Nema nekaj pretjerano priče povezane s prijašnjim epizodama na Supergirl... Definitivno vrijedi pogledat ako niste! ;)

Ova epizoda Flasha je bila stvarno dobra, i također se priključujem kukanju za pauzu. Što se Arrowa tiče, branio sam ga dobar dio ove sezone, startalo mi je sasvim dobro, do pola sezone sam bio zadovoljan i stvarno sam smatrao da je bolja sezona od prošle, al ova zadnja epizoda je bila toliki šamar da je to strašno. Uistinu možda najgora epizoda serije.

mjesec kasnije

Arrow je zbilja naporan postao. Rijetko se to vidi ali spin-off Arrow-a - The Flash ga je totalno zasjenio!
Svaka epizoda je originalna i uzbudljiva :)

Sad kada je Barry "poginio" dolazi Wally West na redu. Pišem poginio pod navodnike jer je Barry-a u stripu Speed Force pojeo tj. ostao je zatocen u nju. Koliko vidim ovo je bila zadnja epizoda ove sezone pa se treba strpiti za sljedecu godinu tj jesen. No kako god, mene zanima koliko ce se serija vrtiti bez svoje zvijezde dok ga mjenja Wally. Isto tako sam malo zabrinut da ne sjebu atmosferu sa 2-3-4-5-6 heroja odjednom kao sto u to napravili sa Arrow jer je Arrow postao toliko plitak da je vec iritantno koliko su sjebali inace odlicnu seriju.

Ove dvije serija fakat imaju različit audience. Neki obožavaju (kao ja, obje su mi odlične, ima loših epizodi al overall zakon) dok neki se uvijek žale. Skoro imam osjećaj da sam jedan od rijetkih koji zapravo obožava ove dvije serije!

Nego današnja epizoda mi je bila odlična i jedva čekam idući tjedan (ne samo zbog Flasha!, #Uncharted4)

Imam jednu zanimljivu teoriju u vezi jednog od likova...
Barry-jev tata je na početku rekao da je djevojačko ime njegove mame Garrick! E pa po meni je to očito onda da je Henryjev doppleganger zapravo lik ispod maske koji Zoom drži u svojoj zemlji, tj. da je on Jay Garrick! Mislim da zato nema Jay Garrick-a na Earth-1 nego je njegov doppleganger zapravo Barryjev tata! Nadam se da ima smisla kaj pišem xD
Bilo bi totalno cool jer bi glumac opet mogao glumit Flash-a kako je u 90-tima!

Ove dvije serija fakat imaju različit audience. Neki obožavaju (kao ja, obje su mi odlične, ima loših epizodi al overall zakon) dok neki se uvijek žale. Skoro imam osjećaj da sam jedan od rijetkih koji zapravo obožava ove dvije serije!
meni su jednostavno power rangersi u arrowu tolko plitki da mozda imam 10 godina bi mi bila zanimljiva,to su najblaze rijeci koje imam za tu seriju,ona epizoda sad predzadnja sa onim pcelama je tolko trashasta da nije cak ni smjesno,o ostatku da ne pricam,a Flash je sve bolji i bolji.

21 dana kasnije

Evo ovako, finale nije bilo nesto extra dapace je bilo dosta lose glume sto ja inace bas i ne primjetim ako je prica dobra no... :

Barry se vratio u proslost, spasio majku. Sad tu nastupa belaja kako bi rekli jer prakticki sve sto se do sada desilo je u biti izbrisano, pa cak i one zajednicke Arrow/The Flash epizode sto su bile. Kakav je timeline sada?!? :) Tako se radi cliffhanger. Mene jako zanima kako ce se Arrow nadovezati stime sutra jer u biti po logici crossover Arrow-a i The Flasha nebi trebao biti moguc. Uglavnom samo tako je The Flash popravio Arrow-ove pogreske, mamu li im genijalnu 

Isto u vezi finale-a!

Dok je završila epizoda moja reakcija je bila doslovce na glas deranje WTF! Ne znam baš da su dobro napravili, nekako sumnjam da će izbrisat sve što su napravili, zašto?! Imam osjećaj da će se Barry vratit u sadašnjost odmah u prvoj epizodi i istog trena se vratit nazad da spriječi samog sebe u sprječavanju ubojstva majke. Man, taj time travel otvara svakakve zanimljive i gotovo nerazumljive rečenice zar ne?

Ne znam iskreno kako se osjećam u vezi ovoga...

Cisto sumnjam da ce tako biti. Ako nisi pogledaj The Flashpoint Paradox
koja je inace animirana adaptacija stripa. Tu ti Barry spasi svoju majku pa samim time drasticno promjeni timeline.

Neocekivan i pomalo razocaravajuci kraj, imala je serija odlicnih i osrednjih epizoda. Nadam se da bude bolje u S3...

Cisto sumnjam da ce tako biti. Ako nisi pogledaj The Flashpoint Paradox
koja je inace animirana adaptacija stripa. Tu ti Barry spasi svoju majku pa samim time drasticno promjeni timeline.
Pogledao sam Flashpoint Paradox, upravo zato mislim da je ovo prevelika promjena da bi sve serije u CW universu jednostavno se promijenile. A iz tog animiranog filma mogu zaključit. Ne znam iskreno kako da se osjećam o tome, ne želim bit negativan samo ne znam kak će serije nastavit.

Osobno smatram da je ovo bila ogromna greska. Samo finale je bilo ok, al ni blizu onoga iz prve sezone. Takodjer iron mask je prejednostavno razrjesen, gotovo pa nije imao nikakav utjecaj na pricu osim simpaticne zagonetke/easter egga koji se razvlacio citave sezone. Sto se kraja tice, jednostavno nije pogodan za tv seriju, pogotovo za onu koja paralelno postoji sa ostalim serijama u istom universeu. Gubi se nekakva tezina, vjecno rjesenje moze bit taj jebeni reset, i iako je bilo iznenadjujuce mislim da su zagrizli drasticno vise nego li sto mogu prozvakati.

Kraj je malo čudan, i slažem se da je nemoguće da naprave to kako spada jer nema šanse da promijene cijeli (CW) DC universe. Prvo, to bi značilo da sve što se dogodilo dosad je "nevažno". Također, ne gledaju svi koji gledaju Arrow Flasha i obrnuto tako da neće sigurno ulazit toliko u to. Vjerojatno će Flashpoint bit prvih par epizoda di će Barry vidjet šta je napravio i probat se vratit i popravit to. Ovo je više da se nabrije ljude za iduću sezonu, ali možda nas i iznenade, tko zna.

Pogotov sad kad imaju Justice Society i Supergirl koju će nekako morat zgurat u universe.

Mlak kraj odlicne sezone, Zoom koji je nepobjediv cijelu sezonu padne u 7 sekundi,do sad je svaki njihov pokret predvidel i jos ona scena sa zoom-ovim time remnantom i onda ga Flash dobije na istu foru,kontradiktorni su sami sebi,steta,iako i dalje odlicna serija.

Možda nebi bilo loše na naprave reboot. Ne znam stvarno što očekivati, sad i pogledal finale za Arrowa i (još jedan spoiler za one kaj nisu)
nadao sam se da će nešto pokazat u vezi tog Flashpoint. Bilo što. Da je barem bil nekakav fade in u novu sadašnjost i onda bi bio ok s krajem Flash-a. Ovak totalno očekujem da bude se to popravilo u prvoj epizodi Flash-a! I to je po meni samo sranje i nepotrebno

mjesec kasnije

U vezi 1. epizode za 3. sezonu. Stavim u spoiler za one kaj nisu pogledali sve do sad!

Iz imena epizode se vidi kako će popravit cliffhanger iz 2. sezone odmah u prvoj epizodi. Rekao sam vam da će se to dogodit i nije mi drago da će tako bit :(

https://www.youtube.com/watch?v=6mTnx_gJMVw

Zakaj ti nije drago? Pa to je jedino moguce i ako bude barem mrvicu epic ko animirani film ja presretan.

Mali dio mene je želio da se vidi posljedice cliffhangera kroz sve serije. Znao sam da se to nikad neće dogodit but a man can dream! Nadam se da barem epizoda bude dobra...

4 mjeseci kasnije

Ovaj tjedan je epizoda bila mnogo bolje nego prošli. Drago mi je da su odlučili uzet dobar dio epizode da objasne što se događa! I napokon više nije speedster glavni villain u sezoni!

I ekstremno mi je drago što se posljedice Flashpointa vide u Arrow-u! Jako drago, možda sam bio u pravu da je Oliverovo novo odijelo isto posljedica Flashpointa!
Drago mi je da su uzeli vremena da pokažu razlike u novom timeline-u! I Alchemy se čini kao dobar villain za sezonu, al imam osjećaj da već znam tko je ispod maske

godina kasnije

Vidim da ste svi prestali komentirat...
Gledate uopće? Ja sam na SE03EP17, pa se pitam, jel se isplati gledat Supergirl?
Jel bar do koljena Arrowu i Flashu?

Ja sam up to date sa svim DC seriaja i Supergirl nije niti blizu Arrow-u i Flash-u. Gledaj samo crossovere. Čak ovi mini crossoveri između Flash i Supergirl (tipa mjuzikl od prošle sezone, ili Flash dolazi u Supergirl universe od 1. sezone) su puno bolji od Supergirl sama po sebi. Ja ne znam zašto još uvijek gledam :/