blade Kul prva epizoda. Je da 90% serije čine ti cliffhangeri na kraju, al stvarno ih dobro izvedu. :)
CroZac_Drake Je stvarno dobra epizoda, bez nekih prevelikih objašnjavanja i teorija, sve jednostavno i lijepo izvedeno. Ove sezone nas očekuje stvarno puno novih likova u seriji.
KruxZhlajfa Meni je extra zakon kaj će bit (možda mali spoilers, ako niste skužili iz prve epizode) paralelni svijetovi u seriji!
blade Yup i ja sam zadovoljan, iako "monster of the week" nije bio nešto neviđeno, koncept Eartha 2 tj. paralelnih univerzuma im daje mogućnosti za svašta. Samo da se ne izgubi i osjećaj napetosti i prijetnje prilikom toga, tj. da ne postane to neka teška deux ex machina za sve potencijalne probleme. Nadam se jednako dobrom Arrowu sutra.
KruxZhlajfa Patty Spivot me iznenadila.. Znao sam da dolazi, al nisam fakat očekival da će mi se sviđat. Ženska je zakon! Onto watching Arrow
CroZac_Drake Serija nas sve više i više voli zayebavat sa suludim teorijama. I like it. Baš ga vole zakomplicirat. Sviđa mi se što su već sad uspostavili par manjih storylineova svaki zaseban za sebe, a siguran sam da će ih tokom jednog dijela sezone sve povezat. Samo polako, ne trebaju ništa brzat, vremena imaju. Nadam se da će Zoom bit glavni do kraja sezone.
CroZac_Drake Fora nova epizoda. Neki dijelovi su bili malo smiješni, što namjerom, što ne, ali lijepo je bilo vidjet malo odmak od samog Flasha. Kraj nagovještava odličnu iduću epizodu/e. Sam kraj prije kraja, je stvarno urnebes.
CroZac_Drake I did not expect that. Stvarno genijalna epizoda, Zoom je sve što treba biti. Baš je zakon lik, a kostim je pregenijalan.
KruxZhlajfa Kostim je odličan, samo mi je malko previše to ima kanđe na rukama! Mislim da nije to bilo potrebno, al lik je tako scary tak da mi se neću žalit! Odličan villain!