Svaka im čast na mudima za ovaj potez. Napokon da su malo reakcije izazvali kod ljudi... nadam se da neće ić u neke glupe scenarije da su lažirali smrt ili slično. Ne bi bilo prvi put... a i mislim da im ovo daje puno mogućnosti da razviju likove.

I ko bi reko da će bit toliko bolje čim nema Felicity u epizodi. Ono na kraju mi je već malo smetalo. Njezin lik i dio sezone su zbog nje totalno upropastili u zadnjoj sezoni. Prije je bila puno bolji lik.

Al još jednom, pohvale za hrabrost.

...
Bit će Earth 2 Canary odn. Black Siren u Flashu uskoro.

Dok su pokazali grob u prvoj epizodi nadao sam se da će bit ona, ali nisam mislio jer bi bilo prejednostavno. I kako je sezona prolazila Laurel kao i Black Canary mi je postala normalna i počela mi se sviđat kao lik i onda sam počeo sumnjat da bi mogla bit ona.
Kako je krenula ova epizoda bilo mi je očito da je ona. I bio sam toliko žalostam dok se dogodilo, nisam očekivao da ću pustit suzu za Laurel za koju sam se iz prve nadao da će biti! Svaka čast glumici i Arrow timu na ovakav bold move! Šteta što je nećemo vidit više...

Iskreno meni ovo nije imalo nikakvog narativnog smisla, i imam dojam da je odrađeno čisto zbog shock valuea ili zato jer ta osoba više nije htjela biti u seriji pa su riješili to na ovakav način. I dalje sam jako razočaran kako serija ide dalje, a branio sam je poprilično na početku sezone.

Iskreno meni ovo nije imalo nikakvog narativnog smisla, i imam dojam da je odrađeno čisto zbog shock valuea ili zato jer ta osoba više nije htjela biti u seriji pa su riješili to na ovakav način. I dalje sam jako razočaran kako serija ide dalje, a branio sam je poprilično na početku sezone.
Slažem se s tobom. Nekako je cijelo vrijeme išlo ka tome da će Quentin ili Diggle bit ti u grobu da bi prebacili na Laurel sad u zadnjoj epizodi. Jedino je ovo što je Darhk obećao Lanceu kolko tolko neki povod.
Ali ne znam, navodno će bit do kraja sezone u flashback scenama, a i kao što sam već napisao ubacit će Earth 2 Laurel koja će bit sličnija Black Canary iz stripova. Također su potvrdili da će je Oliver upoznat kad tad... vjerojatno iduće sezone. Možda je i ubace u show, tko zna.

Moram i ja priznat kako mi je serija dosta pala u zadnje vrijeme... ne znam jel to do toga da su mi jednostavno počele smetat neke stvari na koje prije nisam toliko obraćao pažnju ili su se jednostavno pogoršali. Možda je i neko zasićenje u pitanju, ali definitivno mi se ne sviđa kako se odnose prema likovima i samoj priči. Previše su otišli u vode sapunice, likove pretvaraju u dramu koja im nikako ne leži i sve na kraju ispada isforsirano. Felicity i Olivera su totalno zeznuli s njihovim arcom, Digglea s njegovim, Laurel su zapravo i izbacili iz serije ko lika (postala je primarno Canary) što i nije loše s obzirom da je prije bila ono što su sad ostali. Thea mi je još nekako najsvjetlija točka serije trenutno.
Trenutno mi je Arrow najslabiji od 3 DC CW serije.

2 mjeseci kasnije

Gotova je sezona muke... finale prilično slabo s nekoliko dobrih trenutaka, ali gledajući sveukupno prilično je to loše odrađeno. Zayebali sezonu nakon stanke, isti slučaj kao i u 3. sezoni samo što su ovoga puta baš žešće skrenuli.
Nadam se da ima istine u tome da je Marc Guggenheim (showrunner) otišao primarno na Legends of Tomorrow pa je Arrow ostavljen na nemilost ostalih pisca. U novoj sezoni orijentacija ide kažu opet na Arrow, krenuli su s comic book arcom i potvrdili kako villain neće imat iznimne sposobnosti.
Dat ću šansu sezoni, neću još odustat, već predugo pratim, a i glupo mi je gledat ostale dvije serije bez Arrowa. + sad je i Supergirl na CW-u, ne znam bi li nju gledo (sumnjam da ću stić), al bit će 4 night crossover pa ono..

Prorijedili su tim, to je dobro, al pitanje je koliko će trajat. Felicity je i dalje tu, nadam se da neće bit iritantna ko u ovoj sezoni, inače seriji nema spasa.
4. finale, 4. pokušaj uništenja Star Cityja, hrpa nelogičnosti, bespotrebnih razgovora i cheese festa. Nekoliko solidnih scena, sve ostalo kao i sezona za zaborav.
Veseli me što izgleda da bi u 5. sezoni opet mogli se vratit na pravi put.
Bar je čekanje lakše sad kad serija prilično sucka.

Ako si mislio pogledat Supergirl samo zbog ovog multiversa nemoj, al stvarno nemoj. Ne želiš vidit kako je ta serija glupa. Napravili su je za male djevojčice. Ako baš oćeš znat o čemu se radi, slobodno mene pitaj pa ću ti reć.

Ali ako hoćeš nešto pogledat čisto da vidiš ton pogledaj epizodu 18. To je epizoda gdje je Flash došao u posjet i to je definitivno bila njezina najbolja epizoda. Ni jedna nije bila niti blizu... Ostalo ionako neće bit važno za dalje priču (cijelog DC multiversa jel), prilično sam siguran...

Tako sam nešto već i prije mislio (pogledat samo Flash crossover) jer vidim da ne stoji dobro na iMDB-u... ko zna, možda poraste kvaliteta kad je stave na CW...

Ako je sudit po kvaliteti Arrowa nece postat popularnija.

Tako sam nešto već i prije mislio (pogledat samo Flash crossover) jer vidim da ne stoji dobro na iMDB-u... ko zna, možda poraste kvaliteta kad je stave na CW...
Tome se i ja nadam. Čisto zbog toga budem pogledal prvih par epizodi iduće sezone, al ak nije bolje prestajem.

Sezona za zaborav, nakon solidnog početka sve je išlo sve niže i niže, nikakvi standardi, potpuno neujednačeno, prosječna ili ispodprosječna gluma, toliko problema da se da seminar napisat. Mislim da je 4/10 uvrh glave što bi dao ovoj sezoni.

Jos si i darezljiv :)
Ako se nekom da,ajde molim vas napisite mi ukratko kaj se desilo bitno od one epizodne bljuvotine sa pcelama pa do kraja.

Jos si i darezljiv :)
Ako se nekom da,ajde molim vas napisite mi ukratko kaj se desilo bitno od one epizodne bljuvotine sa pcelama pa do kraja.
Laurel umire, Felicity i njena stara i dalje seru i bacaju cheese fest, Diggle također počinje trovat, ubija Andyja, Oliver se i dalje bori s tamom, flashbackovi i dalje suckaju, Darhk pokušava uništit svijet nuklearkama, a one koje želi spasit stavlja u bunker pod SC-om, bunker uništavaju GA i ekipa, Felicity i njen stari bore se protiv nuklearki, jedna pogađa, Darhk jača, idu back and forth s nuklearkama da bi ih u finalu Darhk lansirao više od 15000 i naravno uništavaju ih sve. Oliver pobjeđuje Darhka zbog nade koju je dao građanima i postaje premijer.

That about sums it up.

Wow,ovolko sranja u jednoj recenici   da,to je Arrow. Hvala zac :)

A prva sezona je bila tako dobra  :(

http://www.dorkly.com/post/78828/the-arrow-subreddit-hated-the-finale-so-much-they-became-a-daredevil-subreddit

ouch

Pogledah jučer zadnjih 6 epizoda u 45 minuta, mislim da to sve govori o tome na što je ova serija spala.

Na početku ove sezone sam joj ipak odlučio dati drugu šansu, treću neće dobiti...

Kakvo loše finale, baš su se dobro srozali. Budem nastavio gledati i sljedeću sezonu u nadi da će se trgnuti...

Evo sad imate razlog zašto je Arrow počeo padat nakon druge sezone!
https://www.youtube.com/watch?v=kMsUarv7AOU

Ne znam baš... sigurno da bi bila drugačija serija, ali meni su SS epizode bile najgore u 2. sezoni i 3. ono što je malo bilo.
Šteta što nisu Harley mogli imat i sigurno da bi možda nekoliko boljih likova imali da imaju dopuštenje, ali tko zna... onda opet, od ovog šta smo dobili u drugom dijelu 4. sezone gotovo sve bi vjerojatno bilo bolje.

Evo sad imate razlog zašto je Arrow počeo padat nakon druge sezone!
https://www.youtube.com/watch?v=kMsUarv7AOU
Nebitno jel naslov videa je istina il ne, hvala što si spojlao to.