Iskreno meni ovo nije imalo nikakvog narativnog smisla, i imam dojam da je odrađeno čisto zbog shock valuea ili zato jer ta osoba više nije htjela biti u seriji pa su riješili to na ovakav način. I dalje sam jako razočaran kako serija ide dalje, a branio sam je poprilično na početku sezone.
Slažem se s tobom. Nekako je cijelo vrijeme išlo ka tome da će Quentin ili Diggle bit ti u grobu da bi prebacili na Laurel sad u zadnjoj epizodi. Jedino je ovo što je Darhk obećao Lanceu kolko tolko neki povod.
Ali ne znam, navodno će bit do kraja sezone u flashback scenama, a i kao što sam već napisao ubacit će Earth 2 Laurel koja će bit sličnija Black Canary iz stripova. Također su potvrdili da će je Oliver upoznat kad tad... vjerojatno iduće sezone. Možda je i ubace u show, tko zna.
Moram i ja priznat kako mi je serija dosta pala u zadnje vrijeme... ne znam jel to do toga da su mi jednostavno počele smetat neke stvari na koje prije nisam toliko obraćao pažnju ili su se jednostavno pogoršali. Možda je i neko zasićenje u pitanju, ali definitivno mi se ne sviđa kako se odnose prema likovima i samoj priči. Previše su otišli u vode sapunice, likove pretvaraju u dramu koja im nikako ne leži i sve na kraju ispada isforsirano. Felicity i Olivera su totalno zeznuli s njihovim arcom, Digglea s njegovim, Laurel su zapravo i izbacili iz serije ko lika (postala je primarno Canary) što i nije loše s obzirom da je prije bila ono što su sad ostali. Thea mi je još nekako najsvjetlija točka serije trenutno.
Trenutno mi je Arrow najslabiji od 3 DC CW serije.