Nemojte me krivo shvatit, ja se nadam da će se poboljšat al mislim da bi bilo epic da su mogli to ukomponirat u seriju! But that's just my opinion
Arrow
Video ne priča o seriji odnosno događajima u istoj već o tome kako je Arrow izgubio pravo na mnoge likove i dobio razne restrikcije razvojem DC Cinematic universea. :Evo sad imate razlog zašto je Arrow počeo padat nakon druge sezone!Nebitno jel naslov videa je istina il ne, hvala što si spojlao to.
/
https://www.youtube.com/watch?v=XdZUQbdZCz8
Ugodno iznenađen startom 5. sezone... sve to izgleda puno bolje, od samih borbi koje su puno "mesnatije" i koreografije su bolje, nadam se da će zadržat tu razinu. Također, skoro pa uopće nije bilo cheese festa, dijalozi su se nešto poboljšali i vratili su se na trag prve sezone.
Ponovno guraju tu mračniju stranu koja leži seriji, priča se čini zanimljivom, a tease za glavnog villaina je odličan.
Čak imaju i potencijal da dobro odrade Oliverovu priču sad kad je gradonačelnik, imaju se za što primit iz stripova, a i dinamika bi mogla bit bolja.
Nadam se da nas neće razočarat jer ovo je daleko najbolja epizoda u već ohoho... Počela je i 4. sezona odlično, a svi znamo kako je to završilo.
Iako, start 5. je IMO čak i bolji, a ono što pričaju o budućnosti sezone zvuči dobro.
*fingers crossed*
...
Moram priznat da mi je i dosta bolja bila epizoda Arrowa nego The Flasha ovaj tjedan.
Upravo krenuo i ja pisat komentare na epizodu
Stavim u spoiler tag da se ljudi ne ljute na mene
Arrow mi je bio odličan, vratili su se malo rutama. Sviđa mi se kaj se Oliver ponovno vratio ubijanju! Ona scena gdje bi trebao bit zavezan za stolicu, uff baš me vratilo! Dobar start. Al opet istu stvar sam i prošle godine rekao pa 4. sezona je bila meh.
Sviđa mi se što su dodali slow motion, baš daje efekt da je lik epic!
I ovaj novi villain (valjda glavni) me totalno podsjeća na Zooma. Kao Arrow verzija Zoom-a xD
(poizgledu ako ništa drugo)...
Eh da još nekaj, žao mi je što ništa nije ostalo od Flashpoint u Arrow-u! U Flashu će očito biti neke stvari drugačije al u Arrow sam jedino primijetio da Green Arrow ima novo odijelo koje nitko nije spomenuo. Zbog toga mislim da je to posljedica Flashpointa (barem sebi tako velim da mi bude više cool!)
Slažem se da je Arrow bio bolji ovaj tjedan. Makar je Flash imao solidnu epizodu!
Wow. Ove dvije epizode su bile iznad svih mogućih očekivanja. Nakon jako problematične 3. sezone i katastrofalne 4., ovo jako podsjeća na onaj dobar Arrow iz prve i druge sezone. Nadam se da će nastaviti ovako, osobno mi je bolje nego ono kako je Flash započeo.
Pogledao za vikend cijelu četvrtu sezonu. Do četvrte mi je sve išlo uzlaznom putanjom.
Prva je bila jako dobra, druga još bolja, a meni treća najbolja (iako mnogima treća je njesra). Meni je savršeno pasala Ra's al Ghul tema.
S tim da mi je u svima trima sezonama, sekundaran timeline bio savršenstvo.
Više bi uživao u tim scenama s Lian Yua nego u present tajmu.
Već početkom četvrte sezone se uvidjelo da serija ide pod light motivom.
Da ima više sapuničarskog tona nego onog mračnog.
Ono što je spasilo cijelu sezonu je Damien Darkh.
Preodličan negativac kao i svi do sada u Arrowu. Baš mi je pasao i baš je badass.
Sezona je imala dosta odličnih epizoda i dosta odličnih scena, ali nekako sve mlako u odnosu na prve tri sezone.
Neke stvari su me užsano živcirale poput povratka nekih ljudi, ali ajde...
Finale je moglo puno bolje nego što jest; baš full neiskorišteno iako je bilo dobrih scena.
Al ostaje osjećaj da je finale najslabiji dio cijele sezone, nezz.
Počeo napokon s petom sezonom. Već me i pojava Curtisa prošle sezone malo naživcirala. Baš mi je užasno iritantan lik. A ni oformljena nova ekipa ne zaostaje. Blagoreći užas su mi. Krpeni mi je super, ali pod maskom, čim skine masku po ničemu zanimljiv lik. Na sedmoj epizodi sam i sviđa mi se villain. Onaj mrtvi debil s bokserima mi je valjda najgluplji lik u cijeloj seriji. Pored svih tih fora stvari koje bi mogli izmislit u seriji, oni stave lika s bokserom; jebem' ti mater. Bar je dobil svoje. Neznam, ljudi su počeli srat i po ranijim sezonama, ja sam dosta seriju branio, ali ne sviđa mi se kamo to ide s petom sezonom. Odlična koreografija borbe Arrowa je ponovno. Znam da su u jednoj sezoni dosta bili slabi s Oliverovim fightom. Jebeno me zanima tko je prometej; djeluje fantastično.
Drastično se popravila serija! Prometej je prejeben lik! Podsjeća me neodoljivo na Zooma iz Flasha. Nadam se da se neće otkrit do finala tko je on?! Serija poprima ponovo feel iz prvih sezona. I dalje mi je Curtis nepodnošljiv i totalno me smeta u seriji. Invasion epizoda je bila vrhunska; jedna od boljih u Arrowersu. Šteta što ću morat nakon finala opet pauzirat sa serijom, budući da nemogu gledat serije sa sezonama koje se još snimaju.
Jao što sam ljut! Prerano! Prerano su otkrili tko je Prometej! Iako sam imao svoje sumnje! Prejebeno ide serija; već negdje oko pete epizode me totalno kupila. Svi su mi sada dobri; čak mi i debil Curtis postao podnošljiv. Spojlao sam si samo ocjene epizoda koje me čekaju. Serija sada do kraja ide samo uzlaznom putanjom. A čujem da je finale serije u rangu prve dvije sezone! Totalno sam opet uvučen u Arrow svijet. Napokon su smanjili ono da Arrow je underpower sa nekim nebitnim likovima. Totalno jebeno ne kužim kako nekom ne valja ova peta sezona. Okružni tužilac Adrian Chase mi je daleko najbolji novi lik u seriji! Još osam epizoda imam!
Morao bih se sjetiti ponovnim gledanjem serije odpočetka, ali ima snažan feeling, da je ova peta sezona najbolja sezona serije. Ako nije to, ima najbolje negativce, obrate i šokatne scene. Dodavanje slow mo scena je bilo odlično. Nemogu vjerovati kako finale serije! Prepreprejebeno je sve! Cijela sezona je drastično digla seriju tamo gdje zaslužuje biti. Nemogu vjerovat kako dobro osmišljeno finale su napravili. Sigurno najbolje finale u seriji. Isto tako, nemogu pojmiti kako je netko usred ove sezone prestao pratiti seriju!? Prometej je jedan od najboljih likova ikad koje sam vidio u ovakvim serijama. A Oliverov put kroz cijelu ovu sezonu su fantastično napravili. Fantastična gluma Stephena Amella u svim trenucima ne samo ove sezone nego i cijele serije. Par scena u zadnje dvije epizode mi je totalno oduševilo i bio sam prikovan centimetrima od ekrana! Bilo je teško nadmašiti prve dvije, tri sezone; s četvrtom su otišli dva koraka nazad čak iako je negativac Dark bio vrhunski; ali ovo s petom sezonom je prejeben povratak. Koliko god mi je Flash bio drag i fantastičan spin-off, Arrow je Arrow - zelena ljubav. <3 Makar sam zadnjih par sekundi zadnje epizode sezone tolko razjeban, da sam morao odmah skinut prvu epizodu šeste sezone, iako sam si rekao da ću gledat tek kad izađe cijela sezona!