Neznam, ali sve te probleme ja vidim i u Flashu. Olivera prebije random lik, a Flasha, najbrže biće na planeti, uhvati u šaku čovjek-morski pas, najsporiji villain u svemiru ? Rehash Eobarda na jednu epizodu iz bezveznih razloga. Fokus na Francine - Iris - Joe - Wally odnose koji nisu gledatelju emocionalno približili niti jednog lika, i sve to da na kraju Francine umre samo da bi Iris Wallyu dala neki pep talk, tolko beznačajno da ne mislim da zaslužuje status spoilera. Isforsirana Jay - Caitlin romansa jer kad tad ona mora postat Killer Frost i to će postić kada joj još jedan dečko u nizu umre/ode/nešto. Da ne kažem kako imaju vječnu deus ex machinu sa time travelom i Vibeom, jer realno što god da se dogodi, Cisco će to moć vidjet u budućnosti, ili će Barry jednostavno još jednom u suzama trčati prebrzo i vratiti se u prošlost.
Pričamo o klasičnim comic-book bolestima, i po meni, trenutno sve bolesti koje ima Arrow, a ima ih, slažem se daleko je od perfektne serije, ima i Flash. Sezone su potpuna slika i preslika, i jedini razlog zbog kojeg uživam malo više u Arrowu je jer je drugi dio 3. sezone bio uistinu nikakav pa doživljavam ovo kao iskupljenje. Ali kao comicbook fun, ispunjavaju svoj cilj oboje.
Za Laurel ćemo se jednostavno složit da se ne slažemo. Na IMDB boardovima, koji su jedno od najgorih mjesta na internetu, možda i najgore, što se kritika tiče, su se stvorili neke teme i postovi di također napominju to iako je uobičajeno sve puno mržnje.