I dalje dosadno i skoro pa amaterski odradjena serija,steta,a Flash ubija.
Arrow
Meni totalnom obrnuto. Ali totalno. ;(
Moram priznat da je i meni 4. sezona ugodno iznenađenje nakon ispodprosječne treće. Negativac mi je možda i najbolji negativac viđen do sad u Arrowverseu (bar dok se ne otkrije išta više o Zoomu), gluma se poprilično popravila, pogotovo kod Laurel, ovaj mali spin-off sa Argusom u prošloj epizodi mi je bio kul, a i cijela melodrama mi je kudikamo podnošljivija nego li prije.
Slažem se s Cole™ Arrow je krenuo u dobrom smjeru a Flash mi se malo pogubio. Za Flasha očekujem dobre epic epizode, a na kraju ispadnu prosječne jer svaka epizoda mora imat "Villain of the week". Ajd prošlotjedna s Reverse Flashom mi je bila super al opet...
Da i Laurel mi se nekak smirila, više me ne živcira toliko xD
Nije se Laurel smirila ni poboljsala u glumi koja je i dalje ocajna nego su joj smanjili minutazu(hvala bogu),dok vidim da Olivera kojeg je trenirala najbolja elitna organizacija na planeti prebije random lik povraca mi se,ista stvar sa nekim odvratno losim dijalozima i opcenitim plotom koji nikam ne vodi zasad,cak su i maknuli fokus sa Damiena u zadnjoj epizodi,ne znam,dok usporedim sa prve dvije sezone ovo je amaterska razina,tu i tam zasjaji sa ponekom epizodom ili scenom,ali su prerijetke te pojave.
Neznam, ali sve te probleme ja vidim i u Flashu. Olivera prebije random lik, a Flasha, najbrže biće na planeti, uhvati u šaku čovjek-morski pas, najsporiji villain u svemiru ? Rehash Eobarda na jednu epizodu iz bezveznih razloga. Fokus na Francine - Iris - Joe - Wally odnose koji nisu gledatelju emocionalno približili niti jednog lika, i sve to da na kraju Francine umre samo da bi Iris Wallyu dala neki pep talk, tolko beznačajno da ne mislim da zaslužuje status spoilera. Isforsirana Jay - Caitlin romansa jer kad tad ona mora postat Killer Frost i to će postić kada joj još jedan dečko u nizu umre/ode/nešto. Da ne kažem kako imaju vječnu deus ex machinu sa time travelom i Vibeom, jer realno što god da se dogodi, Cisco će to moć vidjet u budućnosti, ili će Barry jednostavno još jednom u suzama trčati prebrzo i vratiti se u prošlost.
Pričamo o klasičnim comic-book bolestima, i po meni, trenutno sve bolesti koje ima Arrow, a ima ih, slažem se daleko je od perfektne serije, ima i Flash. Sezone su potpuna slika i preslika, i jedini razlog zbog kojeg uživam malo više u Arrowu je jer je drugi dio 3. sezone bio uistinu nikakav pa doživljavam ovo kao iskupljenje. Ali kao comicbook fun, ispunjavaju svoj cilj oboje.
Za Laurel ćemo se jednostavno složit da se ne slažemo. Na IMDB boardovima, koji su jedno od najgorih mjesta na internetu, možda i najgore, što se kritika tiče, su se stvorili neke teme i postovi di također napominju to iako je uobičajeno sve puno mržnje.
Ja tek pratim prvu sezonu i serija mi je više nego Ok.
Isprva sam se bojao da će biti neko teško smeće,al me ugodno iznenadilo.
No ipak najviše od svega obožavam termin emitiranja.
2,3, čak je jednom bilo u 5h ujutro.
Za nepovjerovati.
Dobra zadnja epizoda... čak sam uživao što nije toliki fokus bio na borbama... definitivno se zakuhava. Mislio sam da će možda na debati ovi reć kako Oliver ima sina ili nešto slično, al izgleda da je Damien malo brutalniji.
...
Inače za sve koji gledaju Legends of Tomorrow, idući tjedan epizoda u budućnosti, gledat ćemo starog Arrowa i to s bradicom, mislim čak i bez ruke... protiv... Deathstrokea
Ovo je valjda zadnje da ćemo ga vidjet s obzirom da je rečeno da više nemaju pravo na njega u TV universeu.
Slika u:
Što se LoT-a tiče, mislim da to nije Deathstroke već Connor Hawke, Oliverov sin.
Koreografija borbi je bila sinoć bolja nego inače, bolje im to izgleda kada imaju 4-5 ljudi maksimalno u kadru nego li kad imaju one masovne 10+ borbe. Problem je što i dalje pati od istih stvari kao i sve hero serije, protiv slabijih protivnika je junak underpowered, a protiv jačih je odjednom opet onoliko moćan koliko očekujemo.
Ovo i mene uvijek nervira.
Problem je što i dalje pati od istih stvari kao i sve hero serije, protiv slabijih protivnika je junak underpowered, a protiv jačih je odjednom opet onoliko moćan koliko očekujemo.
Što se LoT-a tiče, mislim da to nije Deathstroke već Connor Hawke, Oliverov sin.I meni je čudno da je Deathstroke s obzirom da nemaju pravo na njega... bar ne od nedavno... možda je ovo snimano prije no što su dobili zabranu korištenja lika.
Ali Amell je na fejsu uz fotku stavio caption: "Old feuds die hard." pa ono...
Na nju su također izgubili pravo te je to razlog zašto je vjerojatno ubijena u seriji. Šteta je što filmovi diktiraju serijama šta mogu, a šta ne.
Nisam imao pojma da su izgubili pravo na Deathstroke-a! Šteta Manu Bennett ga je odlično odglumio!
Šta se nešto planira s Deathstroke u filmovima, ja nisam ništa čuo... :/
Nisam imao pojma da su izgubili pravo na Deathstroke-a! Šteta Manu Bennett ga je odlično odglumio!https://www.youtube.com/watch?v=tEEkfSi9yLg
Šta se nešto planira s Deathstroke u filmovima, ja nisam ništa čuo... :/
Ste pogledali LoT?! Serija je bolja iz epizode u epizodu, ova zadnja je bila odlična, kraj mi je pogotovo super!
BTW zašto ne vidim posebnu temu za LoT!? Ne znam koliko ljudi ovdje actually gleda al mislim da su počeli bit bolji. Iz prve mi se sve činilo da se preveć brzo odvijalo i previše radnje i likova je bilo u epizodama, sad su se malo smirili pa je puuuuno bolje! XD
Ovo na slici koju sam stavio vjerojatno je Deathstroke, a na drugoj slici koju je stavio Krux je Connor Hawke najvjerojatnije. Drugačije su maske, a i prvi ima mač na leđima dok Connor ima tobolac.
Pogledaj LoT pa će ti bit jasno!
Dosta se poboljsao Arrow napokon...
Danas je bila mnogo bolja epizoda od prošlotjedne! Curtis je zakon lik, šteta što nije češće u seriji!
Ipak Arrow ima epizodu idući tjedan pa ide na pauzu. Iako piše kad se ode na iMDB po sezonama 20.4., na početnoj iMDB stranici od Arrowa piše da je 18. epizoda 6.4., a i Emergency Awesome je potvrdio.
Idući tjedan otkrivamo navodno tko je u grobu odnosno neki važan lik umire.
OMG daj ne! I onda naravno pauza, pa nek idu vrit!