Blade da nisi ovo napisal ne bi ni gledal,al sad me zanima :)
Arrow
https://www.youtube.com/watch?v=8N1JAz4THwU
Manji spoileri za daljnji tijek sezone.
Mrzim te trailere, preveć pokažu! Najgore je kaj nemrem odolit xD
Jos jedan dobra epizoda. Flashback dio se opet čini zanimljivim... mislim da bi to moglo bit jako dobro. Scena s Oliverom i Theom u foundry-u genijalna, a villain odličan i napokon jedan koji će se malo duže zadržat. Jedino mi se ne sviđa općenito prilagođavanje skilla nekog lika sceni. U ovom slučaju, Anarky je razbio Olivera samo da bi dobili mogućnost pokazivanja toga kako Thea gubi razum. To im nije prvi put, a to me stvarno smeta. Darhk i dalje odličan kao lik. A i kraj naznačuje da bi moglo bit zanimljivo u daljnjem tijeku sezone.
Ne znam,meni sve i dalje poprilicno ispodprosjecno,Oliverovi djelovi zanimljivi i on sam ko lik mi je odlican,imam osjecaj da je prica fokusirana samo na njega bez druzbe pere kvrzice da bi serija puno snaznija bila sa boljim fokusom jer mi se od one blesace povraca i skroz je nebitan lik,a i mala mi isto ide na zivce i isto ju smatram skroz nebitnom. Po meni te stvari stete seriji,al to sam samo ja.
A gle, stvarno je previše likova u seriji. Jbg CW je nanjušio pare i sad samo šibaju. Šteta što na kraju obično sve "lome" preko Arrowa. Slažem se s dijelom da treba više fokusa na Olivera bacit. Ne znam jel se meni samo čini, ali Stephen Amell mi je nekako u ove dvije epizode glumački bolji nego ikad prije. Stvarno je čovjek u ulozi. Još jedna stvar koja mi se svidjela je ono malo humora što je bilo u epizodi.
Vidi se da Oliver kao Green Arrow više nije toliko "dark" kako je bio. Samo po ovoj slici, mislim da ga nikad nisam vidio da se smije u odijelu, ili barem u ovom kontekstu dok je gledao svoje "maske" kako rade posao!
Primijetio sam još da više ne koristi onaj stari "Arrow" glas dok je u odijelu, oću reć da više ne priča duboko! Fakat se vidi da su se potrudili promijenit malo lika! 8)
Tek trebam krenut s trećom sezonom, dosta sam u zaostatku, pa nisam ni čitao namjerno ovu temu.
Ali pošto imam novi avatar, da pozdravim ljude u temi.
Odlična epizoda.
Svidjelo mi se ovo planiranje unaprijed za epizodu, uspostava priče s Andyem i HIVE-om ispala je prirodno, a ne ubačeno iz vedra neba.
Scena fighta Thea-e i Andy-a jedna od boljih dosad općenito u seriji, odn. sama režija i planiranje scene. Inače režiser epizode je glavni stuntman James Bamford. Svaka pohvala njemu. Lijepo odrađeno.
Dio s Darhkom odličan, Darhk je tako genijalan lik, a i Neil ga skida fenomenalno. Iako je danas dobio par puta teži "šamar". Onaj dio s njim i Theom je odlično odrađen, baš sam ostao paf. Pretpostavljam da ima neke veze s pitom. Baš me zanima kako će se to dalje odvijat.
I na kraju onaj govor Olivera kad mu je pokazao da ga se ne može vuč za nos, bit će interesantno vidjet kako će se odvijat ta situacija dalje.
Dio na otoku stvarno zanimljiv.
Također odlična izvedba Davida Ramsaya.
Da ne bude sve tako sjajno, ne sviđa mi se što su Ghostsi tako bezveze odn. mlate ih samo tako. Općenito ne volim tu nekonzistenciju u serijama i ubacivanje nekih nerelanih situacija da bi dobili neki rezultat koji nam serija želi kroz epizodu želi ispričat. Uostalom, pričao sam već o tome nakon epizode s Anarkyem.
Zasad puno bolja sezona nego prethodna, a mogla bi i općenito bit najbolja dosad.
Sad nažalost 2 tjedna čekanja, a onda poslastica s crossoverima. Can't wait
Puno bolja epizoda nego li prošla, koja je ujedno bila i najgora ove sezone i podsjetnik na neslavne dane prošle sezone. Inače ovo mi je djelovalo kao i jedna od najbolje režiranih epizoda, puno akcijskih scena u jednom kadru, smanjen broj besmislica, gluma djelovala bolje kod sve i jednog lika. Sve u svemu, zadovoljan. Villain i dalje megacool.
http://movieweb.com/arrow-season-4-colton-haynes-arsenal-roy-harper/
Boom
Dobre dvije crossover epizode. Prošle sezone je bila mrvicu bolja ona u Flashu, ove sezone je bolja u Arrowu. U Flashu je bio solidan set-up, u Arrowu dobra kulminacija. Vandal Savage je cool lik, isplatit će se gledat Legends of Tommorow samo zbog njega.
Puno bolji crossover. Imali su barem priču koju si htjeli ispričat. Zadnji put je bilo više da se nađu skupa i pomognu riješit probleme jedni drugima.
Drago mi je kaj ove godine je crossover zapravo bio u potpunosti povezan, a ne da svaka za sebe može stajat. Ovako barem se zna da je najbolje obje serije gledat i gotovo, što i vrijedi!
I nisam očekivao ovaj time jump u epizodi. Fakat su me iznenadili i drago mi je kaj su malo zapaprili
Nadam se da će Legends of Tomorrow bit dobra serija, ne sviđaju mi se pretjerano Hawkgirl i Hawkman...
Kakva navlakuša, haha. Tipični ending polusezone, dobro da znam bolje pa me ovo ne dira. Jedini mini razlog zbog kojeg bi mogla bit Felicity je ono " it's not my fault, but it is my resposibility.", (al to mislim za kraj sezone) + šta će taj neko u grobu završit na kraju sezone + šta su po instagramu slike sa seta na kojima je Felicity, a sigurno ne snimaju ponovo 9. epizodu.
Inače, dobra epizoda.
Bolja mi je bila epizoda od Flashove half-season finale!
Misliš da je ta stvar za kraj sezone, ja sam iskreno fakat mislil da će sad bit ta scena, al pitanje je tko će ovo bit. Ja i dalje mislim da je Laurel, ona je već dosta dugo bila Black Canary i očito su počeli mijenjat superheroje samo tako. Kako su zamijenili Arsenala s Speedy, makar mislim da je u stripovima uvijek Dinah (Lauler iz serije) Black Canary
Half-season finale je bilo stvarno dosta dobro, vizualno je izgledalo super, camerawork mi se činio nekako bolji nego inače, pohvale onome tko je režirao ovu epizodu. Darkh i Malcom najbolji dio epizode, ali i završnica kolika god da bila možda navlakuša je opet bila zanimljiva. Nadam se da ćemo imat teže posljedice.
Pogledao treću sezonu.
Moram priznat da sam postao jako velik fan ove serije.
Prva sezona mi je bila jako dobra zbog parkoura i općenito svega zanimljivoga u vezi Arrowa.
Druga sezona me je još više uvukla u seriju, dok je treća sezona uvjerljivo i najbolja sve to podigla na poseban nivo.
Ubacivanje League Of Assassinsa kao okosnicu kroz cijelu sezonu je bilo najbolje šta su mogli napraviti sa serijom.
Ra's al Ghul mi je odlično sjeo kao lik i odlično ga je utjelovio Matt Nable.
Lik Arrowa/Oliver Queena mi je posao gotovo jednako drag kao što je to Batman.
Općenito mi je DC svijet 10/10, baš gutam to...
Moram se još jednom dotaknut treće sezone.
Stvarno je briljirala i cijeli plot je stvarno jako dobro zakompliciran i sve je puno velikih obrata i taman kada misliš da si siguran u nešto, to se izjalovi i ispadne drugačije.
Ovo će sigurno biti jedna od serija, koje ću jednom (vjerovatno i više puta) kada joj dođe kraj opet pogledati sa jednakim guštom...
Cole™
Pratim Arrow od kad je krenuo i u početku je bio izuzetno dobar, no kako se radnja odvija tako se previše toga razvodnilo i kad kreneš gledat četvrtu sezonu, izgleda ko limunada kakvu su napravili sa Big Bangom.
I da, nisam čitao ranije postove, no izlazi film uskoro, vidio negdje trailer, ne mogu ga sad tražiti, na poslu sam 8)...
Slažem se s napisanim.
Makar je meni treća sezona najbolja, osjeti se da da to ide u krivom smjeru...
Ta neozbiljnost u četvrtoj sezoni me ubija malo, ali su mi još uvijek većina, da ne kažem svi dragi pa progutam to...
Jep, recimo da su mi trenutno oni kratki flashbackovi u prošlost najbolja strana serije.
Pomalo je počela podsjećati na Heroes-e u doba kad su scenaristi počeli štrajkati pa su štrajkolomci pisali scenarije te skroz sje... koncept i "ono nešto".