Odlična epizoda.
Svidjelo mi se ovo planiranje unaprijed za epizodu, uspostava priče s Andyem i HIVE-om ispala je prirodno, a ne ubačeno iz vedra neba.
Scena fighta Thea-e i Andy-a jedna od boljih dosad općenito u seriji, odn. sama režija i planiranje scene. Inače režiser epizode je glavni stuntman James Bamford. Svaka pohvala njemu. Lijepo odrađeno.
Dio s Darhkom odličan, Darhk je tako genijalan lik, a i Neil ga skida fenomenalno. Iako je danas dobio par puta teži "šamar". Onaj dio s njim i Theom je odlično odrađen, baš sam ostao paf. Pretpostavljam da ima neke veze s pitom. Baš me zanima kako će se to dalje odvijat.
I na kraju onaj govor Olivera kad mu je pokazao da ga se ne može vuč za nos, bit će interesantno vidjet kako će se odvijat ta situacija dalje.
Dio na otoku stvarno zanimljiv.
Također odlična izvedba Davida Ramsaya.
Da ne bude sve tako sjajno, ne sviđa mi se što su Ghostsi tako bezveze odn. mlate ih samo tako. Općenito ne volim tu nekonzistenciju u serijama i ubacivanje nekih nerelanih situacija da bi dobili neki rezultat koji nam serija želi kroz epizodu želi ispričat. Uostalom, pričao sam već o tome nakon epizode s Anarkyem.
Zasad puno bolja sezona nego prethodna, a mogla bi i općenito bit najbolja dosad.
Sad nažalost 2 tjedna čekanja, a onda poslastica s crossoverima. Can't wait