hehehehe, koja je ovo .ička mile matere?
Arrow
Stigao i trailer za Season 4! OMG izgleda da će bit epic
https://www.youtube.com/watch?v=9EGda9EbZgc
Sad još samo da dođe trailer za Flash-a!
Njah, nekako mi previše vuče na Power Rangerse...
Baš sam htio stavit...
Matador
u kojem smislu?
...
Dobar trailer, ne pokazuje previše... Mislim/nadam se da će bit odlična sezona.
Zbog boja kostima.
Ne, šalim se, ne znam, možda zato što sam još pod "dojmom" treće sezone, nekako mi je taj Arrow ispada k'o serija za teenagere, i to one na prijelazu iz osnove u srednju, kao recimo Buffy i Angel u moje vrijeme.
Bilo bi im bolje da naprave spin-off nakon Oliverovog brodoloma i onda dalje Kinu, Rusiju i što ja znam, to bi bilo puno bolja serija.
Sve CW serije su više teen oriented tako da to stoji, ali to se znalo i prije. Nadam se da će malo smanjit dramatiziranje u odnosu na 3. sezonu jer ono s Laurel je bilo kritično. Ipak pokušavam gledat širu sliku i samu priču odn. canon koji obrađuju. Nadam se da ću tu bar bit dobri. The Flash im je pravi primjer za to.
Hype nakon ovog trailera je 0,koma na koaj ovo lici. Mislim da je to to,odustajem od serije.
Meh. Izgleda kenjasto ko i prije, malo ležernije, ali i dalje kenjasto. Storywise također ne djeluje super zanimljivo.
Meni se isto cini kao jos jedna losa sezona :/ nadam se da sam u krivu
Premijera 4. sezone sutra!!!!
Stiže Green Arrow! Jedva čekam!
Arrow of Santa Barbara,jedva cekam.
Vi recite kaj god oćete al mislim da je 4. sezona jako dobro krenula, postavila dobre temelje i daju dobra obećanja koja su fanovi tražili.
A onaj teaser na kraju OMG! Ne znam dal će to bit na kraju sezone ili na mid-season finale, kaj vi mislite?
Da nema tog teasera na kraju, još bi više ljudi prestalo gledati...
Mislim da će biti na kraju, ako se uzme u obzir zašto je onaj drugi lik u sceni rekao da je bio zauzet.
Po meni stvarno odlično otvaranje sezone. Sviđa mi se setup za dalje, a scena na kraju je chills. Tko zna ko je u pitanju, imam par pretpostavki, ali bojim se uopće ići tamo.
U vezi tko bi mogao bit ovo na kraju:
Imam dvije pretpostavke, Laurel ili Diggle. Felicity je preočito, a i ljudi ju previše vole.
Moram priznat da me iznenadila epizoda. Nakon trailera sam očekivao opet sve isto, ali čini se da bi mogli promjeniti ploču. Istina bilo je opet malo cheesefesta, bilo je opet malo gluposti (onaj naivan pad sa zgrade u flashbacku, užasna nepreciznost neprijatelja koliko god da je to common u serijama i filmovima), ali Damien je u 5 minuta pokazao da je bolji villain nego li svi koje je serija imala do sada (pa možda uključujući i villaine u Flashu).
Možda će napokon pogodit ton u ovoj sezoni, kada je već tako dobro krenulo Flashu i SHIELD-u pogotovo, bilo bi lijepo da se i Arrow tu nađe. Inače više ljudi je pogledalo ovu epizodu nego li finale 3.sezone, valjda su se nadali blagom rebootu, ali eto, čini se da su to i dobili, mislim da seriju sad actually mogu pratiti i oni koji gledaju samo Flasha ili oni koji su odustali negdje putem. Samo nek održi kolku tolku kvalitetu sad na startu.
Da, ono u flashbacku je prenaivno odrađeno.
Mislim da im je ovo najgledanija epizoda nakon pilota, tako sam pročitao. Očito se ljudima sviđa ideja prelaska na Green Arrowa. Darhk je stvarno odličan villain, a i sviđa mi se što za razliku od ovih dosad koji su bili o Darhku ne znam skoro ništa. Nisam ni znao da može ovo što je pokazao. Jedino ako je vjerovat tisku, u seriji će bit do polusezone. Ali stvarno mi se sviđa ton u kojem je krenula 4. sezona, samo se nadam da će tako nastavit i da će filler epizode odradit dobro. Još će do kraja polusezone morat uspostavit likove za Legends of Tomorrow i bit će crossover s Flashom. Tako da sadržaja ima, a sad kako će ga iskoristit. Ako je istina ovo za Darhka onda ne bi smjelo bit praznog hoda.
Darhk se čini epic, mislio sam da će lik bit previše sličan Ra's Al Ghul-u al dobro da nije!
Valjda su naučili iz Flash-a da je najbolje da se drže source materijala, a ne kak je do sad bilo ovo praktički Batman xD