Završila i 3. sezona Arrow-a. Još jedna odlična sezona iako su imali par kikseva u ovoj sezoni. 2. dio sezone je malo zastranio, ali na kraju su se dobro izvukli. Dobar villain, a crew veći nego ikad. Storyline dobar, ali bilo je par gluposti koje su mogli izbjeć. Malo previše cheesy momenata, ali navikao sam već. Laurel stvarno živcira, ali to je nešto na što ćemo se morat naviknut pošto sumnjam da će je se riješit, Sarah mi je puno više pasala kao Black Canary, ali što je tu je. Ionako ćemo je sad gledat kao White Canary u novoj seriji.
Koliko sam skužio Roy-a neće bit u idućoj sezoni, što je šteta, ali opet ionako je već previše likova u seriji.
Sezona je završila kao da je kraj serije, tako da me stvarno zanima kako će sve to vratiti na staro. Šuška se kako će Oliver napokon preuzeti identitet Green Arrowa, a i producenti su već rekli kako će iduća sezona biti opuštenija i više lighthearted. Također govori se kako će glavni villaini biti Damien Darhk i HIVE, a flashback scene sele u Coast City... grad Green Lanterna . Možda vidimo mladog Hala Jordana zajedno s Oliverom. Također, u Flashu se spominjao pad Ferris Air-a tako da je sve izvjesnije da ćemo dobit Green Lanterna, a to bi bilo fenomenalno.
Let the Universe expand.