5 godina nakon potonuća jahte, Oliver Queen, razmaženi sin milijardera vraća se kući sa napuštenog otoka kao promijenjen čovjek odlučan ispuniti želju svoga oca. Očistititi Starling City od kriminala.
Na otoku je naučio mnoge borilačke vještine, a također je naučio odlično baratati lukom i strijelom koji će kasnije postati njegov zaštitni znak.
Arrow- IMDb link
U seriji se isprepliću dvije priče. Jedna u sadašnjosti, a druga u prošlosti u kojoj preko flashbackova saznajemo što se točno Oliveru dogodilo na otoku.
http://www.youtube.com/watch?v=XQS7JkQmlx8
Cast:
Stephen Amell- Oliver Queen
Emily Bett Rickards- Felicity Smoak
Katie Cassidy- Laurel Lance
Colin Donnell- Tommy Merlyn
David Ramsey- John Diggle
Willa Holland- Thea Queen
Susanna Thompson- Moira Queen
Paul Blackthorne- Detective Quentin Lance
John Barrowman- Malcolm Merlyn
Manu Bennett- Slade Wilson
U seriji se nalazi mnogo ikoničnih likova iz DC Universe-a, a kroz sezone samo im se povećava broj. Dosta poznatih villaina se već pojavilo, a u idućim sezonama nas očekuje još više istih. Kroz seriju smo se i upoznali sa Flash-om koji je kasnije dobio svoju seriju... The Flash. Također u planu je još jedan spin-off, DC's Legends Of Tommorow, također sa likovima predstavljenim u Arrow-u, ali i ponekima iz Flash-a.
Serija je završila sa prikazivanjem 3. sezone, a 4. počinje 7.10.2015.
Arrow
Završila i 3. sezona Arrow-a. Još jedna odlična sezona iako su imali par kikseva u ovoj sezoni. 2. dio sezone je malo zastranio, ali na kraju su se dobro izvukli. Dobar villain, a crew veći nego ikad. Storyline dobar, ali bilo je par gluposti koje su mogli izbjeć. Malo previše cheesy momenata, ali navikao sam već. Laurel stvarno živcira, ali to je nešto na što ćemo se morat naviknut pošto sumnjam da će je se riješit, Sarah mi je puno više pasala kao Black Canary, ali što je tu je. Ionako ćemo je sad gledat kao White Canary u novoj seriji.
Koliko sam skužio Roy-a neće bit u idućoj sezoni, što je šteta, ali opet ionako je već previše likova u seriji.
Sezona je završila kao da je kraj serije, tako da me stvarno zanima kako će sve to vratiti na staro. Šuška se kako će Oliver napokon preuzeti identitet Green Arrowa, a i producenti su već rekli kako će iduća sezona biti opuštenija i više lighthearted. Također govori se kako će glavni villaini biti Damien Darhk i HIVE, a flashback scene sele u Coast City... grad Green Lanterna . Možda vidimo mladog Hala Jordana zajedno s Oliverom. Također, u Flashu se spominjao pad Ferris Air-a tako da je sve izvjesnije da ćemo dobit Green Lanterna, a to bi bilo fenomenalno.
Let the Universe expand.
Solidna treca sezona. Malo previse likova za moj ukus...
Katastrofa sezona,nadam se da se budu skockali i izbacil onu bedastu Laurel i vratili seriju na prave staze,nek se ugledaju na Flasha i Daredevila.
Čisto sumnjam da će je izbacit. Fanovi je ne vole već dugo, a i jedan je od "važnijih" likova. Nažalost, morat ćemo trpit. Barem ja tako mislim.
Katastrofa sezona,nadam se da se budu skockali i izbacil onu bedastu Laurel i vratili seriju na prave staze,nek se ugledaju na Flasha i Daredevila.Trebali su ju davno killnut, bas mi ju je muka gledati. I opcenito me malo nervira da odjednom svi postaju nekakvi junaci...Valjda bude bolje u novoj sezoni...
7.10. nova sezona :)
najgore mi je to sto cu vjerojatno gledat cisto jer sam dosad pogledao sve xD
kako serija ide dalje i dalje jedino sta mi je preostalo gledat u njoj je Felicity :) jako je serija pala u kvaliteti price....
Ja se nadam da su slusali fanove i pogledali Daredevila :)
C'mon to je CW
A i rekli su da će odsad serija bit više lighthearted... naginju na strip verziju Arrowa odn. Green Arrowa, ali imam neki dobar osjećaj u vezi 4. sezone. Ovo je čini mi se kao neki fresh start, a to je seriji trebalo. Još i flashback priča ima šanse da rula sve...
A nadam se jer mi zal sad nakon tri sezone prekinut,ali nemrem vise gledat one teen izbljuvke kojih je bilo na bacanje do sad,a i nakon genijalnog Daredevila moraju se dobro potrudit.
Dobar mu je outfit moram priznat.
Već je bilo prije par dana, ali sam zaboravio postat: "Neal McDonough Joins Cast as the Infamous Damien Darhk"
http://tvline.com/2015/07/10/arrow-neal-mcdonough-damien-darhk-season-4-cast/
https://www.youtube.com/watch?v=hP3pi_unmf0
https://www.youtube.com/watch?v=yrIATYxfNo0
Najavili da Damien Darhk neće bit jedini glavni villain, potvrdili da će bit više lighthearted i od novih likova najavili nama poznatog iz Batman: Arkham serijala Anarky-a.
Samim time što novo odijelo izgleda gotovo jednako kao u stripovima i da će sad se zvat Green Arrow 4. sezona bi mogla bit najbolja do sad.
Nadam se da će uzet malo taj "comic book feel" koji su tako dobro izveli u Flash-u! Te serije su me navele da počnem čitat stripove i sad sam postao ljubitelj DC-a!
Evo i usporedbe novog odijela i odijela iz stripova! 8)
bilo je i vrijeme :)
Napokon stiže Green Arrow! Mislim da bi 4. sezona mogla bit i najbolja samo zato što će se više držat stripova!
Vjerojatno ću nastaviti s gledanjem čisto da vidim di vodi, ali ako primjetim na početku da nastavlja sa tonalitetom koji je imala debelo ispodprosječna treća sezona ću biti blizu odustajanja.
O comic book feelu i neznam ni ja čemu nema smisla govoriti jer ruku na srce nitko od nas nije čitao Green Arrow stripove, pa previše o karakterizaciji lika (izuzev ovoga lighthearted što znamo iz animiranih filmova) ni neznamo. Odijelo je jebeno ajd.