Sancta daje 5 godina garancije na Sony modele. Ja sam se dvoumio izmedu Sonya i Samsunga al na kraju sam se odlucio za 75 seriju odn w43/50 755 c. Najvjerojatnije cu uzet onu od 50 ako budem mogo.
Ono sto mi nije pasalo kod Samsunga je par stvari
Gotovo da ne postoje vise modeli koji im nisu 4k i tek kad se spustis u nizu seriju mozes pronac obican, nezakrivljeni FULL HD TV. Sve ostalo vecinski curved, UHD i 3D.
Sony serije mi pasu jer nude obicnu flat 2D sliku, bez 3D-a sa dobrim input lagom i preljepom slikom. Uglavnom nude sve ono sto trenutno trazim od TV-a + android TV kojeg ljudi hvale.
Samsung modeli jesu vise future proof i Tizen platforma je isto super, al taj 4K je meni gimmick ko 3D. Ne zelim placat za njega. Jedva da cu FULL HD moc iskoristit kak spada, a kad 4K sadrzaj dode u opticaj onda ce i sadasnji modeli koji kostaju preko 10, 15 tisuca, kostat troduplo manje.
Opet sve se svodi na to sto covjek trazi od TV@ i gdje mu je primarni fokus - igranje, filmovi, itd.
Sad, za njihove serije u vecoj klasi to sto god odaberes tesko mozes fulat, al ta veca klasa je po meni od 7,8 milja nagore, a kod ove srednje ili nize moras ipak odabrat nesto, a zauzvrat spusit nes drugo (funkciju, kvalitetu i sl.), a kad iskesiras 10 hiljada za TV normalno da ce bit i 4K i curved i imat sve zivo u sebi. Steta sto je Samsung skoro potpuno odbacio obican FULL HD.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk