ajmo vi šta se razumijete u tv..... kakav je ovaj Philips 7509, 55PFK7509 + Subwoofer = 7 komada, jel to puno ili mogu bolji nabaviti za to? sviđa mi se rekla za taj tv, kao nije 3d i smat tv ali zato kao ima odličan ekran sa hrpa pixeilma  :) amblight za dodatan super ugođar i subwoofer
Upravo to sam i mislio uzet buduci da je veci a i novi model sa android op,a i imam taj popust jer sam u zabi.
Tuhy vrijedi li popust samo za web placanje ili mozes i u ducanu provuc maestro karticu i ostvarit popust?

Poanta i jest da je popust u dućanima :)

Odnosno, može se i preko web-a, ali nisam siguran dal ide na rate.
Master možda i da (Amex i Diners idu), ali Maestro definitivno ne

Poanta i jest da je popust u dućanima :)

Odnosno, može se i preko web-a, ali nisam siguran dal ide na rate.
Master možda i da (Amex i Diners idu), ali Maestro definitivno ne
Ma ne na rate,u gotovini preko kartice,zato sam i naveo maestro.

Onda u dućan i peglaj :) :

19 dana kasnije

kod mene je 32 inca led philips 6626 i panasonic plazma 42st50. Ranije imao 50st60 i samsung 48h6400.Savjet vi sa malo starijim televizorima ne lozite se na marketing vecina starijih tv -a ima bolju sliku od novih.Posebno za sd signal.Ako nekog zanima 42st50 da je iz Bosne nek se javi.Tv je vrhunski ali ja mijenjam televizore kao neko mobitele :)

Philips 42PFK6549 , zadovoljan tv-om za gaming , 3D , filmove i serije
isto tako kolko god je smart tv , jedva da neke opcije koristim hahah

sljedeče što kupujem ako ču moči je definitivno neki zakrivljeni UHD TV

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-lg-32lf650v.aspx

Ovo mi za oko zapelo!
Za sobu gledam, za video igre...
Mišljenja?!

I da, jel kod tv postoje danas neki standardi da se mogu uređaji upariti makar bio drugi proizvođač.
Mislim imam sony Xperia mob i recimo taj lg tv. Mob ima neke šeme reprodukcije na tv. Hoće to funkcionirati ili i dalje svi forsiraju da samo lg sa lg se može upariti itd.
Telks ide brzo, božić krajnji rok.
Pošto se gleda jako blizu, ne želiž prevelik. Ono sa ni 2 metra. I ne tražim najjači model jer je primarno za plejku 1x u tjedan dva.

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

5 dana kasnije

Molio bi nekoga ako ima ovaj TV(ili isti model druge dijagonale) da napiše par riječi i dojmove...

Bravia KDL-50W755C

Kako je igrati PS4 na njemu, opčenito slika, zvuk i ostalo...

Sada je na akciji i košta 5600 kn.

Tuhy

Imate možda u dućanu spojen PS4 s njime da se može pogledati? Ili da se može spojiti ako nemate...

Trenutno najprodavaniji model, meni je slika i više nego oke, makar sam samo gledo Full HD filmove, plejku nisam spajal.

Naš signal neću komentirat, to izgleda kak izgleda, makar, Sony to sasvim oke odrađuje.

Mogal bi spojiti da imam neku raspakiranu četvorku, ali trenutno nemam, one na IDU stalcima su otišle na Infogamer.

Ako bi donesal svoju, spojimo bez problema (mislim na WG, jel, makar, vjerojatno bi i kolege u ostalim dućanima spojili)

Molio bi nekoga ako ima ovaj TV(ili isti model druge dijagonale) da napiše par riječi i dojmove...

Bravia KDL-50W755C

Kako je igrati PS4 na njemu, opčenito slika, zvuk i ostalo...

Sada je na akciji i košta 5600 kn.

Tuhy

Imate možda u dućanu spojen PS4 s njime da se može pogledati? Ili da se može spojiti ako nemate...
Ja uzeo isti model 43 incha, u santa domenici 4600 kn. Jučer naručio, čekam pošiljku. Tuhy koliko treba da tv stigne, ako znaš možda?

Razlika je nekih 1000 kn, za 18 cm dijagonale....

Ja zapravo uopće nisam siguran koliko mi treba, ali idem za onim što već to bolji 

Trenutno sam na 82 cm, a dnevna soba dosta velika te je kauč udaljen oko 3 m, možda malo više.

Kada igram, sjednem na stolac ispred TV-a i to mi je jako neudobno.

E sada, nisam siguran da bi mi 109 cm bilo dosta, iako mi 1000kn igra veliku ulogu.

Kako odlučiti, to još nisam prokljuvio.

Kada bi išao na kupnju, donio bi svoj PS4 bez problema, u tvojoj smjeni naravno  :

Razlika je nekih 1000 kn, za 18 cm dijagonale....

Ja zapravo uopće nisam siguran koliko mi treba, ali idem za onim što već to bolji 

Trenutno sam na 82 cm, a dnevna soba dosta velika te je kauč udaljen oko 3 m, možda malo više.

Kada igram, sjednem na stolac ispred TV-a i to mi je jako neudobno.

E sada, nisam siguran da bi mi 109 cm bilo dosta, iako mi 1000kn igra veliku ulogu.

Kako odlučiti, to još nisam prokljuvio.

Kada bi išao na kupnju, donio bi svoj PS4 bez problema, u tvojoj smjeni naravno  :
1000 kn mi je puno za sada, a i mislim da za moj dnevni, 109 cm je super. A da mogu, naravno da bi uzeo veći. (no homo)

Ako si naručival jučer poslijepodne, vjerojatno je krenulo danas ( sa skladišta ili neke poslovnice), tak da bi to trebalo bit sutra kod tebe.

Ak nisi dobil, zatraži broj Overseas pošiljke od kolege sa weba (Bero il Pero) pa da možeš pratiti di je.

5 dana kasnije

Ja sam uzeo nedavno 43inch 755c i super zadovoljan sam,slika je stvarno odlicna kad je neki hd sadrzaj.Ps4 igre izgledaju tako dobro da je milina igrat i to na game modu uz neke moje osobne korekcije slike.Jedinu fifu igram na sport modu jer tamo mozes ukljucit motionflow na glatko pa nema onog motion blura koji mene uzasno smeta,naviko sam na staru plazmu di toga nije bilo pa sam se snasao ovako.Ako uzmes neces pogrijesit jer telka je em prelijepa em slika super.Mozda najjaca stvar mi je sto kodi tv skines direkt na tv i gledaj sta pozelis.

Ja uzeo isti taj, 50 incha.

Još nisam ništa u postavkama mijenjao, možda i budem...

Za sada i više nego zadovoljan!

Ja sam uzeo nedavno 43inch 755c i super zadovoljan sam,slika je stvarno odlicna kad je neki hd sadrzaj.Ps4 igre izgledaju tako dobro da je milina igrat i to na game modu uz neke moje osobne korekcije slike.Jedinu fifu igram na sport modu jer tamo mozes ukljucit motionflow na glatko pa nema onog motion blura koji mene uzasno smeta,naviko sam na staru plazmu di toga nije bilo pa sam se snasao ovako.Ako uzmes neces pogrijesit jer telka je em prelijepa em slika super.Mozda najjaca stvar mi je sto kodi tv skines direkt na tv i gledaj sta pozelis.
Isti takav sam uzeo. Odličan za sada, zadovoljan sam i filmovima i igrama kako izgledaju. Samo jedan problem, u jako mračnim scenama slika se sama automatski zatamni još jače, toliko da se ništa skoro ne vidi, u svijetlim scenama sve normalno i slika je savšena tada. Da li je netko imao slična iskustva i da li znate zašto to tv radi???

ukljecen ti je mislim pojacivac crne ili kako se to vec zove na sony tv-u.Idi u opcije i nadji to ti je kao da crna izgleda bolja a u stvari potamne se i svijetli dijelovi tako da nestane pola detalje.

Molim vas koji imate Sony braviu seriju W75 koje postavke slike imate? U petak mi je stigao i od tada namještam sliku, ali mi je u mračnim scenama kaos, Dark Souls 2 praktički niti ne mogu igrati jer ne vidim ništa. Isključio sam uštedu energije i senzor ambijentalnog svjetla tako da nije u tome problem. Stavim na postavke za gaming ili standard i opet isto. Da nije možda u TV-u problem?

Vi sa W 75 serijama, kako ste zadovoljni, mislim si uzet w755c.

Koji je uopce odaziv, nisam pronaso podatak?
Koji Samsung TVi bi bili u tom rangu?

Vi sa W 75 serijama, kako ste zadovoljni, mislim si uzet w755c.

Koji je uopce odaziv, nisam pronaso podatak?
Koji Samsung TVi bi bili u tom rangu?
Ja ga imam i slika je perfekcija, ja sam malo po postavkama mijenjao i super ispadne. Malo je pretamna za moj ukus, ali s obzirom da sam prije njega imao 82 cm lg, hd ready na kojem se nisu vidjeli detalji ovo je znatno poboljšanje. Koliko sam našao na netu, input lag na default modu je 35 ms, a na game modu 25 ms. Neka me netko ispravi ako griješim. Ja sam ga kupio u sancta domenici, koliko sam čuo najprodavaniji im je model i prodavači su rekli da je fenomenalan. Uglavnom nemoj se zaletavati, pogledaj konkureciju i omjer cijena.